Kysymys

Kauanko kestää puhelimen toimitus?

  • 29 September 2013
  • 6 kommenttia
  • 12109 katselukerrat

Käyttäjätaso 1
  • Aktiivinen keskustelija
  • 53 kommenttia
Tilasin puhelimeni torstaina. 26.9. Laitteelle ilmestyi samana päivänä seurantakoodi, mutta seurantakoodi kertoo puhelimen olevan edelleen jossakin postin ja saunalahden välillä. Paketista on ainoastaan vastaanotettu EDI-sanoma. Asiakaspalveluun ei päässyt lauantaina läpi puhelimella, joten kysyn täällä näettekö miksi puhelin ei ole siirtynyt Itellalle?

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

6 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +2
Tuo EDI-sanoma-kirjaushan muodostuu kun laite on paketoitu ja päälle on liimattu Postin osoitekortti, ja sen viivakoodi on skannattu ja syötetty Postin systeemeihin.
Jos tämä on tehty torstaina liian myöhään, paketti menee Postin helmoihin perjantaina, jossa se lepäilee todennäköisesti hyvin rauhallisesti viikonlopun yli.

Tuon ajan paketti on kyllä kovin puhtaasti "limbossa", eli sitä ei näe Asiakaspalvelu eikä Palstalaiset. Odotellaanpa nyt vaan, eiköhän tuossa nyt maanantaina ala jo liikettä näkymään.
Tilasin itse puhelimen sunnuntaina 29.9. ja sain jo seuraavana päivänä tiedon että pakettini olisi toimitettu eteenpäin. Postin sivuilla näkyy kuitenkin vain EDI-sanoma, eikä paketille ole tapahtunut ensimmäisen kirjauksen jälkeen mitään.

Ilmeisesti Oma Saunalahti -palvelussa toimitetuksi merkattu tilaus ei vielä tarkoita paketin toimittamista postiin? Millaisia toimitusaikoja muilla tilaajilla on ollut puhelimilleen viime aikoina?
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +21
Toimitukset pakkaamosta lähtevät postiin pari kertaa päivässä ja EDI-sanoma kirjaantuu paketoitaessa. Seuraavassa vaiheessa kiinni on ihan postista, kuinka nopeasti seuraava kirjaus järjestelmään tehdään. On myös nähty sekoiluja, jossa lähtetys on ollut asiamiespostissa, mutta postin seurannan mukaan sitä ei ole vielä kirjattu vastaanotetuksi edes postin jakelukeskukseen.

Pari kuukautta sitten tilasin puhelimen Saunalahden verkkokaupasta ja illalla lähetetystä tilauksesta toisena postipäivänä avasin paketin.
Soittelin asiakaspaveluun ja he tiesivät kertoa että tuote on ainakin heidän käsistään lähtenyt luultavasti juuri maanantaina, kuten oma saunalahti -palvelussa lukeekin. Näin ollen ongelma on Itellan päässä. Laitoin heidän asiakaspalveluunsa sähköpostia, katsellaan nyt tuleeko vastaus ennen puhelinta.

EDIT: Täydet pisteet postin asiakaspalvelulle, jätin mailin loppuun puhelinnumeroni ja soittelivat äsken. Posti ei voi selvittää asiaa sen enempää kuin minäkään, mahdollisen kadonneen tai ongelmaisen lähetyksen suhteen selvityspyyntö täytyy tulla lähettäjältä. Tämän saunalahden asiakaspalvelu jätti tosin kertomatta. Eli Saunalahden asiakas on tässä tapauksessa avuton.
Heippa!
Tilasin puhelimeni 14.10, kuitenkaan en ole saanut mitään lähetystunnusta (tai sitten en vain ole osannut katsoa) mistä voisin pakettia seurata. OmaSaunalahden sivuilla lukee vain että paketti on toimituksessa. Mistä siis saisin lähetystunnuksen seuratakseni paketin kulkua?
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20
ninnijau kirjoitti:
Heippa!
Tilasin puhelimeni 14.10, kuitenkaan en ole saanut mitään lähetystunnusta (tai sitten en vain ole osannut katsoa) mistä voisin pakettia seurata. OmaSaunalahden sivuilla lukee vain että paketti on toimituksessa. Mistä siis saisin lähetystunnuksen seuratakseni paketin kulkua?
Tervetuloa palstalle ninnijau

Oma Saunalahti -> Tilausten seuranta, sinne tulee linkki Postin tilausten seurantaan heti kun puhelimesi on Elisalla pakattu ja pakettiin on liimattu osoitelappu jonka viivakoodi on skannattu Postin järjestelmään.

Jos et vieläkään näe tuota linkkiä Postin tilausten seurantaan, niin todennäköisesti puhelinta ei ole Elisan varastolla tällähetkellä.