KIITOS ELISA OPASTIT PUHELIMEN LATAUKSESTA

  • 21 helmikuu 2018
  • 6 kommenttia
  • 521 katselukerrat

Käyttäjätaso 4
Hei kaikki! Elisan sivuilla on hyvä opastus,älypuhelimen latauksesta. Huomasin että,itsekin olen tehnyt sen väärin. etenkin kun on uus hieno puhelin.

Minua Suuttutti,kun ennen oli opasvihkonen uudessa laitteessa,nyt pitää katsoo tai tilata siinä menee hermot,ja ilmankos olen vain lataillut. Ja ihmettelin ,että kyllä pitää usein ladata,meinasin jo kaivaa vanhan nokian laatikon pohjalta. Olisi kiva kuulla ,kuinka usein Elisa väki lataa laitettaan.

6 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
En ole elisalainen, mutta lataan kun on tarvis ja ihan ilman mitään ohjeita.
Käyttäjätaso 4
Hei olipa mukava vastaus sinulta. Se kyllä kertoikin ettet ole Elisalainen.

Onhan ikävää että tietokoneesi on tuollai toiminut. Kiva kun kerroit .

Hyvää savutonta kevään odotusta sulle.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Näillä sun viesteilläsi ei ole mitään tekemistä Ajankohtaista Palstalla osiossa.

Lueppa huolella mitä tämän osion saatteessa sanotaan, laitan sen vielä tähän alle.

Ajankohtaista Palstalla
Lue ajankohtaiset Palsta-yhteisön uutiset, osallistu kisoihin ja kyselyihin, sekä tutustu Palstan pelisääntöihin.
Käyttäjätaso 4
Kiitos. anteeksi kamalasti,minä kun olen maalta,missä honkien humina soi. Nyt lopetan sitten palstani tähän kommenttiin, kiitos avasit ymmärrystäni.
Kännykän akun lataamisen tavoista on syntynyt useita eri kuppikuntia jotka jakavat neuvojaan laidasta laitaan. Elisan kopioima neuvo on niistä maltillisimpia.
Fakta:
- akun toiminta perustuu kemiallisiin prosesseihin ja itsepurkautuminen kiihtyy lämpötilan noustessa.
- Li-akku kestää 500-1000 täyttä lataus-purkaussykliä. On lähes yhdentekevää ladataanko kerralla tyhjästä täyteen vai tipoittain, joskin lyhyet lataukset nostavat akun lämpötilaa vähemmän.
- akun päästäminen täysin tyhjäksi ja säilyttäminen parikin päivää ilman latausta vioittaa akkua. Kannattaa sammuttaa mieluummin puhelin kuin imeä akku täysin tyhjäksi. Näytön nolla% ja täysin tyhjän todellinen ero riippuu puhelimen valmistajasta.

Itselläni on ollut useita puhelimia ja olen ladannut ne normaali nopeudella yön yli. Jokaisen puhelimen akku on kestänyt arviolta kahdesta kolmeen vuotta. Aion jatkaa samalla tavalla uusienkin puhelimien kanssa. Nykyinen yli vuoden vanhan Galaxy S7E:n Akku kestää liki kaksi vuorokautta, mutta huonossa kentässä vajaan vuorokauden. eli käyttöolosuhteet vaikuttavat ratkaisevasti akun lataustarpeeseen.

Puhelimen akku on vain materiaalia eikä sen pidä olla kysymys elämästä.
Käyttäjätaso 4
Hei. olet tosi hieno tyyppi,ja tietosi oli sen mukaista. Oli upeaa kun tietosi oli kaikenkattavaa,ja auttoi asiassa. Sen myötä osaan toimia latauksen kanssa.

Siunattua päivää sinulle ,kevättä odotellen

Osallistu keskusteluun