Kirjautumisongelma

  • 25 maaliskuu 2017
  • 5 kommenttia
  • 259 katselukerrat

  • Osallistuja
  • 11 kommenttia
Eilen ostin pari äänikirjaa ja ihmettelin, kun kirjat eivät ilmestyneet kirjahyllyyn. Kirjauduin Iphonen Elisa kirja -sovelluksesta ulos ja yritin kirjautua uudelleen, mutta tulee vain virheilmoitus "kirjautuminen epäonnistui yhteysvirheeseen". Poistin ja latasin sovelluksen uudelleen, mutta ei onnistu kirjautuminen. Tunnus toimii hyvin nettisivulla. Mikä avuksi?

5 kommenttia

Sattumalta koitin wifi-yhteyden kautta kännykällä nettiä ja nyt toimii. Eli kännykän 4g:n kautta jostain syystä kurjautuminen ei toimi.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Hmm, omituinen ongelma. 😕 Kiusaako vaiva edelleen, ettet mobiilidatalla pääse kirjautumaan? Aiemmin ilmeisesti on mobiilidatan yli toiminut sulla? Toimiiko 4G-yhteytesi muuten, toimiiko kaikki muut sovellukset ja palvelut normaalisti? Tuleeko virheilmoituksen yhteydessä jotakin virhekoodia?
Kyllä se näemmä edellenkin jatkuu tuo ongelma. Aiemmin on toiminut normaalisti mobiilidatalla, mutta ei enää. Ja tosiaan kaikki muu toimii moitteetta.
Nyt olen kirjautuneena sisään, mutta ei anna ladata kirjaa. Virheilmoitus: "internetyhteys puuttuu. Virhekoodi 2--1009".
Outoa
Oma moka. Ongelma ratkaistu ja oli simppeli. Iphonen mobiilidata-asetuksissa ei ollut sallittuna Elisa Kirja.. mikä lie muuttanut asetuksen. Nyt siis toimii.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Hei mahtava juttu, että ratkaisu löytyi 🙂

Osallistu keskusteluun