Kysymys

kk:n 2. off-topic: Tervehdys kaikki fb-avataristit! :)

  • 18 kesäkuu 2015
  • 43 kommenttia
  • 1563 katselukerrat


Näytä ensimmäinen kirjoitus

43 kommenttia

Käyttäjätaso 2
perheellinen kirjoitti:
Minulle tuon avatar-kuvan olemassaolo ja merkitys on täysin nolla.

Minulle fiksunnäköisten ihmisten naamataulun näkemisen arvo on 10-.

perheellinen kirjoitti:
Pankki, vakuutuslaitos, foorumi tai muu taho lähettäköön edelleen niitä automaattiviestejä.

Totta ihmeessä. Koko byrokratia voitaisiin muuttaa pelkästään koneiden väliseksi kommunikaatioksi. Nyt se tosin tapahtuu niin, että vaikka meillä on nämä hienot laitteet, joilla se voitaisiin automatisoida, niin ihmisten toimesta näitä laitteita käytetään monesti tehottomammin kuin Tsaarin ajan Venäjällä, mikä on tunnettu älyttömästä byrokratiastaan, käytettiin kynää ja paperia. Ei siinä ihmistä tarvittaisi sotkemaan tietokoneiden hoitamaa byrokratiaa, jos ne olisivat fiksusti ohjelmoituja.

Mutta on olemassa myös ihmisten välistä kommunikaatiota. Jos tuo kommenttisi nyt koskee sitä, kun mielestäni humoristisesti "valitin", että Norriksen arvonylennystä koskevat viestit ovat algoritmin lähettämiä, niin et tajunnut koko pointtiani.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Kerroit itse et sut oli potkittut pois joiltakin nettisivuilta, miksiköhän oli syy;) käyny

Laitanko linkkejä näista sivustoista joista isnut ov potkittu.
Käyttäjätaso 2
Huopa kirjoitti:
Kerroit itse et sut oli potkittut pois joiltakin nettisivuilta, miksiköhän oli syy;) käyny

Sen kaltaisten tapahtumien syiden tematiikkaa on pinnalta sivunut ja käsitellyt tällä keskustelualueella ainakin kaksi viestiäni:

https://yhteiso.elisa.fi/t5/Muu-keskustelu-ja-kysymykset/kk-n-2-off-topic-Tervehdys-kaikki-fb-avataristit/m-p/455705#M43944

https://yhteiso.elisa.fi/t5/Muu-keskustelu-ja-kysymykset/Hatun-nosto-heille/m-p/455376#M43900

Joskus kyse on saattanut olla pidemmästä keskustelusta, jonka yksi kiivaspäissäni kirjoittamani viesti kylän juoruämmien (=yleensä saattaneet olla "aikuisia" miehiä, joiden henkinen kehitystaso on jäänyt vääränlaisen pikkupojan tasolle) toimesta on juoruttu moderaattoreille, jolloin asiakokonaisuutta ymmärtämättä he ovat nähneet vain sen yhden viestin.

Joskus kyse on ollut siitä, että olen itse täysin kypsynyt toisten keskustelupalstalaisten kyvyttömyyteen käydä loogista ja rationaalista keskustelua, missä asioita käsitellään perustellen enkä ole pätkääkään enää välittänyt siitä, saanko fudut vai en ja pistänyt haisemaan ja toivonut, että saisin mahdollisimman nopeasti fudut, että ei tarvitsisi enää tuhlata aikaansa ja seurustella typeryyksien laumassa. Yhdestä tiede aiheisen yhdistyksen keskustelufoorumista sain fudut yhden illan jälkeen. Tieteellisillä yhdistyksillä on tarve ylläpitää hyvin tiukoin ottein vallitsevista käsityksistä, eikä niissä sallita kyseenalaistamista.

Useimmiten on kyllä käynyt niin, kuten joissakin työpaikoissa, että olen ottanut hatkat hyvissä ajoin itse, kun on alkanut näyttää siltä, että minä en viihdy talossa eikä talo minussa - no, joistakinn taloista ollaan kyllä soiteltu peräänkin ja pyydelty jäämään ja yhdestä talosta kahteenkin kertaan. Yhdessä suomalaisessa byroossakin minulle kerran annettiin täysin järjetön työtehtävä, jota en suostunut tekemään. Yritin selittää kuinka se voitaisiin toteuttaa fiksusti, mutta vanhoille tapoihinsa kankeutuneille johtajille se ei sopinut, joten otin hatkat sen siliäntien. Kyse oli siitä, että oli siirretty isokone ympäristöstä mikroympäristöön yksi ohjelma. Eräässä vaiheessa piti alkaa tarkistamaan, että tuottaako mikro-ympäristön ohjelma samat tulokset kuin isokoneympäristö. Tarkistus olisi pitänyt toteuttaa siten, että minun olisi pitänyt tulostaa muistaakseni jotain 80000 lukuparia paperille, joiden vastaavuutta tarkistamaan toisessa virastossa oltiin palkkaamassa kesätyötekijöitä. Koko homma olisi mennyt yhdellä SQL-kyselyllä muutamassa sekunnissa (sen jälkeen kun se SQL-kysely olisi luotu). Tämä tapahtui vuonna 1997. Siirryin nyt ajatuksenjuoksuni kanssa vähän toisille urille - kysehän oli keskustelupalstoista, joten palataan niihin.

Jotkut tapahtumat olen kokonaan unohtanut tai olen saattanut jo itse tapahtumien hetkellä olla melko (hypo-psyko)maanisessa tilassa (lääkäreiden virallinen diagnoosi maanis-depressiivisyys tautiluokitus sejase, mistä on se hyvä puoli, että pääsin sairaseläkkeelle), että niiden syitä ja seurauksia en osaa näin vuosikausien jälkeen enää analysoida. Tai siis en minä näissä tapahtumissa potkuja ole saanut, sillä ne ovat enimmäkseen muistaakseni tapahtuneet sfnetissä ja sieltä ei potkuja kai ole mahdollista antaa, eipä kai sitä moderoidakaan. Suomi24:sta en muistaakseni porttikieltoa ole saanut, mutta viestejäni ja ketjuja ollaan sieltä poistettu. Iltalehden keskustelufoorumilla on vuosikausia häärinyt yksi aivotoiminta kapasiteetiltaan taantunut (hiilihydraattien ja sokerien puute?) nimeltä mainitsematon karppaaja, jolle kerran heitin ikävän viestin, jossa sanatarkasti ottaen ei ollut mitään uhkaavaa, mutta hän tulkitsi sen niin. Siellähän tuo ei ollut kylläkään mikään ongelma. Sinne pystyy tekemään vaikka kuinka monta käyttäjätunnusta. Tiede-lehden keskustelupalstalle sain kerran väliaikaisen porttikiellon. Tein uuden tunnuksen. Koska tapanani siellä oli esiintyä silloin lähes omalla nimelläni, minut tunnistettiin heti ja sain uudellekin nimimerkille porttikiellon pelkästään syystä, että olen rikkonut porttikieltoa luomalla uuden käyttäjätunnuksen. Sinulle saa tulla ihan omia sinun psyykesi ja egosi tarpeita tyydyttäviä mielteitä siitä, että olen saanut jostain porttikiellon, jos ne oloasi jotenkin helpottavat.

Huopa kirjoitti:
Laitanko linkkejä näista sivustoista joista isnut ov potkittu.

Sulla on aika heikko kirjoitustaito. Monellako luokalla peruskoulussa olet? " miksiköhän oli syy 😉 käyny" kyselit tuossa ylempänä (ilman kysymysmerkkiä - oliko kysymyksesi retorinen? Yritin kuitenkin jotain vastata siihen). Kysymysmerkki siitä uupuu, mutta mihin tuo "Hymiösilmänvinkkaus" liittyy? Mitä haluat sillä ilmaista? Nyt sössötät jotain, että "isnut ov potkittu". - eikä siinäkään ole kysymysmerkkiä. Älä minulta kysy mitä sinä teet. Ei minultakaan tulisi mieleenkään kysyä keneltäkään muulta mitä minä teen.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Tuosta oikeinkirjoituksestani en niin muutenkaan kovasta huolissani ole, pääasia ett säki sait kuitenki siitä selvän. 

Katsos se kun oli Juhannus ja vieläpä sen aato, joten taisi olla se näpäily vähän sitä sun tätä.

Googlen haku laitamasi kuvan oerusteella ja tuon linkin  tuoman seurauksena.

personal.inet.fi/koti/keckman/poistettu 

Miks muuten tuntuu siltä et sut potkitaan pois keskustelifoorumeilta, tässäpä sun kaipaamas kysymysmerkki ?

idioottit asialla
Käyttäjätaso 2
Huopa kirjoitti:
Miks muuten tuntuu siltä et sut potkitaan pois keskustelifoorumeilta

 Ai miksi susta tuntuu siltä, että mut potkitaan pois keskustelufoorumeilta? Hemmettiäkö se mulle kuuluu. Vaiko et miksi musta tuntuu siltä, että mut potkitaan pois keskustelufoorumeilta? Ei musta siltä tunnu (sulla toi monikko). Joskus on niin käynnyt. Jos mut on potkittu pois joltain keskustelufoorumilta, niin eikö silloin ole selvää että siltä tuntuu? Se on minulle melko välitön aistihavainto silloin, en ala sen enempi ihmettelemään että miksi sen tunnen.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Häirikkö olet eri foorumeilla ollut ja tämä ei näköjään siitä miksikään muutu, jotenka mun puolesta tämä oli tässä ja tässä vielä sulle se hymiö:smileyafro:
Käyttäjätaso 2
Huopa kirjoitti:
idioottit asialla

Katos! Enpä tuossa aiemmin tuota linkiksi huomannutkaan. Jotenkin pikaisesti kuvittelin sen allekirjoituksesi.

Löysit sitten netistä vuosien 1997-2015 ajalta sen kenties pahimman ja sairaimman raivoamiseni ja sekoamiseni? Onneksi olkoon! Joten kaikki, jotka haluavat kerätä syyteaineistoa syyteharkintaan käypääpä lukemassa:

https://groups.google.com/forum/#!topic/sfnet.keskustelu.laki/Yp4PQKUWmWo

Vai edetäänkö suoraan syyyteharkinnan yli syytteisiin? Vai peräti annetaanko tuomio samantien?
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Tämä keskustelu alkaa pikku hiljaa lähtemään pois raiteilta, joten nyt on hyvä paikka muistuttaa teitä kaikkia Palstan pelisäännöistä. :)

Ollaan siis kohteliaita, eikä solvata tai loukata muita käyttäjiä. Pidetään keskustelu asiallisena ja oikeassa aiheessa 🙂
Käyttäjätaso 2
Ok. Koska en voi allekirjoittaa sanatarkasti kaikkia Palstanne sääntöjä, en pysty täällä enää toimimaan. Ja kyse on myös sen asian tulkinnasta, mitä asiallisuus tarkoittaa. Minulle se merkitsee muuta kuin teille. Meidän on sitten sanottava näkemiin ja hyvästi.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Oikein hyvää menemistä sinne jonnekin mihin sitten vielä pääaetkin häiriköimääm:smileyafro:
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Täältä voisi löytyä apuja: http://mtkl.fi/tietoa-mielenterveydesta/mista-apua/

Tätäkään ei ehkä olisi kannattanut lopettaa, jos siitä vaan on ollut apua:https://fi.wikipedia.org/wiki/Risperidoni . Lääkärin kanssa kannattaisi keskustella vielä, ilmeisen pahaolo on syistä, joita me ei välttämättä ymmärretä.

Modet voisi oikeasti jo lukita tämän tai mieluiten poistaa koko roskan, kun ei mitenkään liity palstaan, eikä koko ketjussa ole järjen hiventäkään. Tilastoja jokainen voi tehdä mielin määrin, jos tuntee siihen tarvetta, mutta mieluiten jossain muualla kun täällä palstalla. Tämä ei nyt ruoki mitään muuta, kun silkkaa sapeleiden kalistelua ja hullummaksi menee.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Hei!

Tämä on omalta osaltani viimeinen kommentointi tämän tiimoilta.

JOS katsot, että tässä olisi ideaa, niin voit varmaan itsekkin lisätä ideapajan puolelle.

Kovin suurta kannatusta en ole asian tiimoilta huomannut , mutta voihan olla, että mennyt minulta ohi.

Luulisin(en tosin tiedä), että kovinkaan moni ei ehkä halua omaa naaman kuvaansa jaettavaksi ympäri nettiä, vaikka se monilla esim.facebookissa näkyykin. Kaikki ei haluaa naamaansa välttämättä yhdistää joka asiaan tai, että joku kaivelisi hänestä enemmän tietoja. Onhan myös sananvapauden lisäksi oltava oikeus esiintyä myös kuvattomana/nimettömänä ja voida itse päättää, mitä tietoja itsestään jakaa ja kenelle. 

Tätä seuratessa, olen omalta osaltani entistä varmempi, etten laittaisi kuvaani jonnekkin keskustelupalstalle julkisesti, koska hm....kaikenlaiset saavat niistä päähänsä vaikka ja mitä 

Off-topic on tosiaan tarkoitettu keskusteluun "kaikesta maan ja taivaan välillä", mutta rankutus ja jauhaminen ei ehkä ole kuitenkaan sen perimmäinen tarkoitus, jos olet huomannut tai lukenut noita ketjuja.

Itse käytän nimitystä tilasto, mutta sinä voit halutessasi käyttää mitä haluat, asian pointin luultavasti kuitenkin ymmärsit. 

Vaikutat mielestäni ketjun aloittajalta tai vähintään "sukulaissielulta".

No olit kuka hyvänsä, niin varmaan voit jatkaa diggaamasi kekkulixin kanssa keskustelua hänen antamassaan osoitteessa:  https://www.facebook.com/groups/472942212881832/

FB:ssähän voi lähetellä kaveripyyntöjä mielin määrin, joskus voi jopa natsata tai sitten ei. Toki kaverit voi poistaakkin napin painalluksella. Minun osaltani keskustelu, joka ei johda mihinkään oli tässä, kiitos ja hei!

Pidä itsestäsi huolta!
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
Van_Von_I kirjoitti:
Tuon väärän informaation haluan korjata.Ryhmä on salainen/suljettu. Kekkulixhan on  aiemmissa viesteissä selostanut kuinka halukkaat sinne pääsisivät. Eikä hän kai missään vaiheessa ole antanut ymmärtää, että hänen mielestään kaikkien pitäisi laittaa naamakuvaansa avattarekseen. Hän nyt vain loi ryhmän sellaisille, joilla se on. Minulle kävi näin: 

eipaase.jpg

Tosi salainen :D

Sieppaa.JPG
Käyttäjätaso 2
Arska kirjoitti:
Tosi salainen :D

Sulla kävi uskomattoman hyvä tsäkä Kokeeksi olin just venkslannut Suljettu nähdäkseni mitä sillloin näkyy. Tähän asti se on ollut Salainen. Se, että olen täällä puhunut Salattu/Suljettu -ryhmästä, on johtunut siitä, että en muistanut kumpi se nyt oli se, mitä ei kukaan edes näe ja kumpi se mistä näkee pelkästään otsaketiedot ja jäsenet, mutta ei pääse näkemään sisältöä.

Vaikka olen sanonut teille "Näkemiin hyvästi", niin en ole vielä ehtinyt poistamaan käyttäjätunnustani, joten  huomasin kommenttisi, kun siitä tuli minulle ilmoitus. Mutta tämä oli nyt viimeinen "Kekkulix":n tänne kirjoittama viesti.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Kiitos siitä. Sivupersoona Van_Von_I taitaa kuitenkin jatkaa...
Käyttäjätaso 2
Van_Von_I kirjoitti:
Se voi kestää kauan, hyvinkin kauan, siis sen päämäärän saavuttaminen, 

Niin, niinhän se lienee, että jos jotain pysyvää haluaa, niin siihen ei kuulu kiire alkuunkaan, ei alkuunkaan, kuten ei loppuunkaan.
Käyttäjätaso 2
Katson velvollisuudekseni, koska aloitin tämän Klubi-threadin, tiedottaa täällä Klubin jäsenyysehtoihin tapahtuneista muutoksista, vaikka monet voivat tätä hommaa kummeksua.

säädökset3.jpg

Kohtaa d) selittänee hyvin suomalainen sanonta: "Kaveria ei jätetä".
Käyttäjätaso 2
Kekkulix kirjoitti:
Katson velvollisuudekseni, koska aloitin tämän Klubi-threadin, tiedottaa täällä Klubin jäsenyysehtoihin tapahtuneista muutoksista

Tuli vähä hätäiltyä. Tossa on viilatut säännökset:

 

http://petke.info/elisa/tarkemmat.jpg

Saahan sinne kuka tahansakin yittää pyrkiä, eivät minun luoman säännöset sentään mitään Jumalan säännöksiä ole,

Osallistu keskusteluun