Kysymys

Kotisivujen FTP


OmaElisa sanoo:

"FTP-tunnukset

Ota näillä tunnuksilla FTP-yhteys osoitteeseen ftp://www.saunalahti.fi porttiin 21 ja siirrä kotisivut juurihakemistoon."

Näillä tunnuksilla ei kuitenkaan pääse kiinni saunalahti.fi palvelimelle. Kolumbus.fi pääsi noilla kiinni ja siirsinkin sinne kokeeksi tavaraa mutta ei niitä näy annetussa kotisivun osoitteessa. Mikähän mahtaa mättää?

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

15 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Tsekkasin sun sopparia ja Saunalahden palvelimella tosiaan tuo sun kotisivutila on eli ftp.saunalahti.fi pitäisi päästä kirjautumaan FTP-tunnuksella. Tässä vielä lisää ohjeita: http://elisa.to/1OopzHA 🙂
Joo, samaa mieltä ollaan. Pitäisi päästä kirjautumaan :)

Response: 530 Login incorrect.

Ei noilla OmaElisan generoimilla tunnareilla sinne saunalahteen pääse. Hauskasti muuten toi linkkaamasi ohje antaa eri osoitteita kuin se OmaElisan FTP-osio.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki
Yritäthän osoitteeseen ftp.saunalahti.fi (= FTP alidomain) eikä ftp://www.saunalahti.fi (= WWW alidomain)? Tsekkaan vielä tuon saamasi ohjeistuksen OmaElisasta, joka vaikuttaisi olevan väärin jos pyytää ottamaan FTP-yhteyden tosiaan www:hen (= ohjeen pitäisi olla ftp://ftp.saunalahti.fi). Kiitos huomiosta!
Joo, ftp.saunalahti.fi koitettu ja tulee Response: 530 Login incorrect.

Ja tosiaan ftp.kolumbus.fi pääsee noilla tunnuksilla vaikka ei sitten varmaan pitäisi?
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Pahoittelut, että asian selvitys on viivästynyt. Nyt käynnissä olevat kesälomat hidastavat hieman asian tutkintaa. Palaamme kuitenkin tähän heti kun asia selviää. 🙂
Minulla sama juttu, eli vastaus: 530 Login incorrect, asetuksilla: Hosti: 'ftp.saunalahti.fi' portti: '21'(ilman puolilainausmerkkejä) ja käyttäjätunnus ja salasana samat mitkä löytyy OmaElisan sivuilta(koittanut myös vaihdetuilla salasanoilla). Vai voisiko olla kyse siitä, että päivityksessä menee oma aikansa, kun tänään ensimmäistä kertaa koitin ottaa kotisivuja käyttöön?
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Minulla sama juttu, eli vastaus: 530 Login incorrect, asetuksilla: Hosti: 'ftp.saunalahti.fi' portti: '21'(ilman puolilainausmerkkejä) ja käyttäjätunnus ja salasana samat mitkä löytyy OmaElisan sivuilta(koittanut myös vaihdetuilla salasanoilla). Vai voisiko olla kyse siitä, että päivityksessä menee oma aikansa, kun tänään ensimmäistä kertaa koitin ottaa kotisivuja käyttöön?

Ei tuossa kyllä tietääkseni pitäisi kestää kauaa. Tarkistin kotisivutilasi ja siinä oli ainakin yksi virhe tiedoissa jonka korjasin. Salasana tosiaan pitää olla kanssa sen 8+ merkkiä.

edit. kokeileppa vielä tunnuksena samaa kuin aiemmin, mutta jätä viimeinen numero 9 pois
Anteeksi kun vastaan nytten.
Ei auttanut uudelleen kirjautuminen, viimeisen 9:n pois jättäminen, eikä salasanan vaihtokaan; edelleen herjaa tuota "Login incorrectia".
Filezillasta ja windowsin resurssienhallinnasta käsin olen koittanut kirjautua.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Kyselin taas tämän asian perään, vastausta odotellessa. Palataan tähän heti jahka saadaan lisätietoja.
Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +1
Maverick Matt & Stahler : Meidän viankorjaus tarvisi vielä hieman lisätietoa tunnuksista ja asiakasnumeroista, asiaa päästään sen jälkeen selvittämään lisää 🙂 Voisitteko ilmoittaa nämä meille yksityisviestillä: http://elisa.fi/palstatiimi
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki
Sain juuri kuittauksen, että aloitusviestissä mainittu virheellinen ohjeistus olisi nyt korjattu OmaElisaan. Korjaus tehtiin tänään samalla, kun toimme kotisivujen hallinnan laajemmin tarjolle (kaikille asiakkaille, ml. Viihde-sopimusten kotisivujen hallinta).
Vuosien tauon jälkeen kävin omilla kotisivuillani ja totesin ne tyhjentyneen. Miksihän? www.saunalahti.fi/pekval8

FileZilla antaa virheilmoituksen

Komento: PASS ********
Vastaus: 530 Login incorrect.
Virhe: Kriittinen virhe: Yhteys palvelimeen epäonnistui

kun yritän ftp-kirjautua sivustooni OmaElisasta löytyvillä tunnuksillani ja salasanalla. Miksihän?
sama juttu, en pääse kirjautumaan
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +2
Toimii minulla,

suosittelisin päivittämään salasanan omaelisan kautta, ja noudattakaa muutenkin ohjeita sieltä.
Tänään pääsin, yön yli kannattaa odottaa, jos on vaihtanut salasanaa. Lisäksi windowssin ftp ohjelmalla ei pääse, mutta explorerilla pääsee. Nyt laitoin sinne juuri oman index.html-tiedoston mutta ei ainakaan 15min ole päivittynyt, vanha oletus-hurraah-sivu vielä. Odotellaan. Vai pitääköhän jotain tiedoston-oikeuksia muuttaa..
Huomasin että tämä win10 aukaisee kaksi explorer ikkunaa, toiseen olen kopioinut idex.html, toinen on tyhjä, kun yritin toiseen siirtää index.html, niin kysyi uudestaan tunnuksia.
Eikun joo sekoitin kun se index.html olikin juuri se minkä laitoin(en lukenut sitä) nyt kokeilin muutta sitä niin nyt se sivu muuttui heti. Joo ei mitään. Ainoa on tosiaa toi että win10 aukaisee kaksi ikkunaa mikä on ainoa outo juttu mutta se ikkuna mikä aukeaa kun kirjautuu on oikea.