Kuukausitilaus

  • 5 heinäkuu 2019
  • 6 kommenttia
  • 738 katselukerrat

  • Uusi OmaYhteisön jäsen
  • 3 kommenttia
Ehdin muutamia kuukausia harrastaa tuota kuukausitilausta, mutta ei siinä kyllä oikein ideaa ole, että kuukausitilausvalikoimassa on kirjoja jotka voit ostaa joko tarjoushinnalla 7,90 tai käyttämällä 2 krediittiä. En kyllä tarkkaa määrää laskenut, mutta näyttäisi muutenkin kuin suurin osa kuukausivalikoimasta vaatii nykyään sen 2 krediittiä. Päätin sitten lopettaa koko tilauksen ja kyllä, tiedän toki että se on kokonaan oma asiani. Tämä etukäteen tiedoksi juuri Sinulle, joka aioit tuon heittää kommentiksi tästä avautumisesta ;)

Hyvää kesää siitä huolimatta!

6 kommenttia

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki
Hei @AV8R ja tervetuloa OmaYhteisön käyttäjäksi 🙂 Kiitos palautteestasi Elisa Kirjan suhteen. Onko Kirja siis liian kallis suhteessa hyötyyn?

-Rantomeister
Hei Rantomeister. Olipa outo kysymys🤔 Mielestäni alkuperäisessä viestissä on selkeästi kerrottu mikä ei kuukausitilauksessa oikein ole kohdallaan. Heitän siis vastakysymyksen: miksi maksaa enemmän jos voi maksaa vähemmän?
Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki
Hei Rantomeister. Olipa outo kysymys🤔 Mielestäni alkuperäisessä viestissä on selkeästi kerrottu mikä ei kuukausitilauksessa oikein ole kohdallaan. Heitän siis vastakysymyksen: miksi maksaa enemmän jos voi maksaa vähemmän?

Asiakashan puntaroi sitä hyötyä, minkä saa 🙂 Kuukausitilaus on vaihtoehto. Se pitää paikkansa, että suurin osa kirjoista maksaa sen 7,90 €.
No tähänkin kommenttiin oli jo vastaus siinä avauksessa. Et kuitenkaan vastannut kysymykseen: miksi maksaa enemmän jos voi maksaa vähemmän? Minkä hyödyn saan, jos maksan maksan kuukausitilaajana 7,90 sijaan 8,90 samasta kirjasta? Käsitykseni mukaan en hyödy mitään. Jos olet eri mieltä, toivon että perustelet näkemäsi hyödyn, etkä ainoastaan kommentoi kommentoimisen vuoksi. Kiitos.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Nyt tais mennä @Rantomeister'lla vähän ajatus ohi tämän keskustelun, pahoitteluni hänen puolestaan 😅

Elikkäs siis joo, tuolla tosiaan näkyy joitain alehintaisia kirjoja olevan kuukausitilauksen valikoimassa, mutta suurin osa toki on joko yhden krediitin halvempia kirjoja joita saa silloin kaksi (halvimmillaankin kirjojen arvo nopealla vilkaisulla 7,90e+7,90e=15,80e) tai sitten kahdella krediitillä jolloin hinta on heti kalliimpi kuin tuo kuukausitilauksen 8,90e. Toki tuolloin mikäli kahden krediitin kirja on kuukausitilausta halvemmalla hinnalla tarjouksessa se kannattaa tarjouksen kautta ostaa jos sattuu muitakin kiinnostavia kirjoja olemaan valikoimassa mitä krediiteillä voi lunastaa, mutta toisaalta voihan sitä ottaa ns. euron takkiin yhtenä kuukautena jos ei halua muuta ostella mutta mielenkiintoinen kirja on kahdella krediitillä tai tarjouksessa 7,90e hinnalla, kuitenkin sitten taas tulevina kuukausina saa tuon euron säästettyä helposti monin kerroin noiden kirjojen listahintoihin nähden 🙂
Tuota noin, tällä hetkellä 185 kirjaa pelkästään Elisa Kirjasta ostaneena, uskon omaavani jonkinlaisen käsityksen sen suhteen, että miten ja millä eri tavoin kirjoja voi ja kannattaa ostaa. En usko tarvitsevani siihen kovin paljoa neuvoja. Mielipiteeni on edelleen se, että kuukausitilaajana pitäisi nimenomaan kuukausitilaajalle valitun valikoiman jokainen kirja saada edullisemmin (tai edes saamaan hintaan) krediiteillä, kuin mitä kirja maksaa suoraan euroilla ostettuna. Siis se on mielipide ja mielipiteitähän Elisa yhtenään kyselee! Näyttää kuitenkin siltä, että jos yksi mies ei saa osoitettua asiakkaan mielipidettä vääräksi, vaihdetaan miestä. Montako teitä on jonossa? 😉 Vai onko tarkoitus vain saada aina se viimeinen sana? No, kunhan vastaatte vielä tähän, niin sen olette sitten saaneet. Mielipiteeni on tuossa ja siihen on tyytyminen, joten olkaa hyvät ja mukavaa päivänjatkoa kaikesta huolimatta😁

Osallistu keskusteluun