Kysymys

Kuuluvuus ongelmat Tampere Takahuhti

  • 28 joulukuu 2013
  • 4 kommenttia
  • 573 katselukerrat

Käyttäjätaso 3
Tästä 4g ja yleisestä kuuluvuudesta Tampereella.Olen ilmoitellut omaan osoitteeni huonosta kuuluvuudesta ja verkon heittelystä 4g ja edge verkon välillä useaaan otteeseen.Välillä verkko häviää kokonaan.Olen huomaamatta ollut ns puhelinmotissa välillä useaammakin tunnin.Puhelin kadottaa verkon.Asia todettu ja testattu usealla puhelimella ja usealla liittymällä,mitä itsellä,naapureilla ja ystävillä käytössä.Sama ongeelma kaikilla laitteilla

Sonera ja Dna verkkoineen pelaa koko ajan 4g taajuudella asuinosoitteessamme.Alue on todella pieni noin 300*450m kokoinen alue jossa taloyhtiö ja asuntomme sijaitsee.Alueen ympärillä pelaa 4g erittäin hyvin.Alue rajautuu irjalankadun,sammon valtatie ja takahuhdintien väliin kohti Jankan liikekeskusta.

Ongelmaan on nyt useaan otteeseen luvattu katveen poistamiseksi tehtäväksi jotain,mutta kas taas kerran puhelin tippunut verkosta pois,naapurit ovat jo vaihtaneet oparaattoria ko ongelman vuoksi ja kaippa se itselle tulee eteen,kun ei puhelimet ja yhteydet pelaa välillä lainkaan.Ko asian takia tiedän aainakin jo 4 perheen vaihtaneen liittymänsä saunalahdelta pois.Alueella  asuu jokunen kymmenen taloutta,joissa varmasti elisan asiakkaita(saunalahden kautta on aika paljon)

Jos purkaus saisi asioita eteenpäin eikä vain lupauksia asian korjaamiseksi

4 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Minulla on myös lähes samanlainen kuuluvuusongelma tämän alueen välittömässä läheisyydessä. Minulla yhteys vaihtelee edestakaisin EDGE:n ja 3G:n välillä.
Käyttäjätaso 6
Tuossa on tosiaan LTE-katvetta ja tämän lisäksi kapasiteetin kanssa ongelmia ja tukarit tukottaa.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Jaksuu kirjoitti:
Tuossa on tosiaan LTE-katvetta ja tämän lisäksi kapasiteetin kanssa ongelmia ja tukarit tukottaa.

Jos joku kävelee Elisa Shopittiin tänään ja kysyy liittymää tuohon osoitteeseen missä tukarit tukottaa, myykö myyjä mobiililaajakaistaliittymän Elisan nopeaan ja kattavaan verkkoon ja vielä mielellään 24 kuukauden määräaikaisella sopimuksella?
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Asun myös ensimmäisen kirjoittajan kuvaamalla vaikutusalueella lähempänä Jankan vanhaa liikekeskusta.Tuo 3G:n kapasiteettivaje selittäneekin sen, miksi puhelut käydään usein 2G-verkon puolella. Ite käytän kotona WLANia, joten en normaalisti huomaa 3G:n hidastelua tai hetkellistä puuttumista.

Sonera rakensi viime vuonna uuden maston tuohon Hanhenmäenkadun pyörätien ja Sammon valtatien risteykseen. Sillä paikattanee myös aiempaa Jankan uudemman kerrostaloalueen totaalista verkkopuutetta. Josko Elisa saisi antenninsa samaan tolppaan niin entisen peltomaiseman uudet asukkaat pääsivät hyötymään kuukausimaksuistaan. 🙂

Osallistu keskusteluun