Kysymys

Laskuja tilaamattomista

  • 17 toukokuu 2015
  • 2 kommenttia
  • 864 katselukerrat

Miten on mahdollista että teiltä voi tilata muiden piikkiin vaikka ei todista henkilöllisyyttä. Itsellä luottokielto henkilöllisyydessä mutta silti tulee laskuja ! Nyt tuli elisa viihde paketista jota en ole mistään käynyt tilaamassa. Nyt pitää alkaa soittelee sen takia ku ei pysty sähkösesti purkamaan pakettia ? Voiko teille saada ostokieltoa mitenkään !?

2 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Palveluntarjoajan pitää pystyä osoittamaan, että olet tehnyt sopimuksen. Jos se ei siihen pysty, niin sopimusta ei ole syntynyt.

Eli jos olet varma, että et ole mitään sopimusta tehnyt (et ole vahingossakaan sanonut "jaa" tai "ehkä" puhelinmyyjälle), niin sinun täytyy vain kiistää tilanneesi ko. pakettia, ja loput on Elisan ongelma. Toki tämäkin vaatii yhteydenoton Elisaan päin. Joka tapauksessa kyseessä ei ole sopimuksen purku tai irtisanominen, koska pitävää sopimusta ei ole koskaan tehtykään.

... kokonaan toinen asia sitten on, jos sittenkin olet sellaisen sopimuksen tehnyt, mutta yrität siitä nyt luistaa. Luottokielto(?) ei välttämättä vaikuta palveluun, joka maksetaan etukäteen.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
  • Laitahan asiakasnumerosi mulle yksityisviestillä (pitäis laskussa näkyä), niin katsotaan tuota tarkemmin 🙂
  • Osallistu keskusteluun