Vastattu

Laskutus kahteen kertaan uuden laitteen oston yhteydessä

 • 19 December 2015
 • 4 kommenttia
 • 906 katselukerrat

Hei,

tilasin palvelustanne 23.10. Samsung Galaxy S6 Edge + mallin ja sen yhteydessä Tarkka -liittymän. Mielestäni 23.11. päivätyssä laskussa oli jo laskutettu liittymästä sekä 1. ja 2. erä eli tarkoittanee marras -joulukuun erää. Miksi joulukuun (eräpv 4.1.) laskussa oli laskutettu uudestaan myös marraskuun maksu. Mielestäni siis kahteen kertaan. Puhelimen ja liittymän yhteissumma piti olla n. 42 e/kk eikä lähes 70 e/kk. Yleensä uuden laitteen oston yhteydessä vain 1. lasku on suurempi, kun laskutetaan usempi erä, kuten myös tässä 23.11. oli käynyt mutta en nyt ihan ymmärrä miksi laskutatte marraskuun toiseen kertaan.
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi iltsinen 19 December 2015, 16:22

Hei
 • ? ja tervetuloa Palstalle!  Uusimmalla laskullasi veloitetaan erä 3/36 laitteesta, joten kyllä se lasku oikein on. Ensimmäisellä laskulla on ollut kaksi erää 🙂 Kannattaa katsoa laskun toiselta sivulta alkava erittely, siellä nuo erät näkyvät!
 • Katso alkuperäinen viesti

  Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

  Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
  Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

  HAE KESKUSTELUISTA

  4 kommenttia

  Käyttäjätaso 5
  Kunniamerkki +3
  Hei
 • ? ja tervetuloa Palstalle!

  Uusimmalla laskullasi veloitetaan erä 3/36 laitteesta, joten kyllä se lasku oikein on. Ensimmäisellä laskulla on ollut kaksi erää 🙂 Kannattaa katsoa laskun toiselta sivulta alkava erittely, siellä nuo erät näkyvät!
 • kiitos vastauksesta mutta eihän tuo silti täsmää, marraskuun laskulla oli 1 ja 2 erä ja jos joulukuun laskulla oli 3 erä niin miksi summassa oli kuitenkin yhtä paljon kuin marraskuussa eli onko silloin laskutettu 3 ja 4. erä. En nähnyt laskun lopussa mitään tarkempaa. Laskuttaako arvon Elisa jatkossakin aina kaksi kerrallaan, siinä tapauksessa täytynee purkaa tällainen sopimus. 
  Käyttäjätaso 5
  Kunniamerkki +3
  7.12. erääntyneellä laskulla näkyy olevan ko. laitteesta veloitettuna 2 x 23,58 euroa. 4.1. erääntyvällä taas 1 x 23,58 euroa. Kyseinen summa näkyy myös tilausvahvistuksessasi 🙂
  Hei,

  nyt kun katselin tarkemmin, niin tosiaan 1. laskulla oli laitteesta 2 erää ja 4.1. eräpv.  laskulla 3. erä mutta hämäsi tuo, että liittymästä (Tarkka) oli samalla laskulla myös kaksi erää eli marras- ja joulukuu.

  Toivottavasti seuraavalla laskulla laskutetaan vain tammikuu sekä laitteesta ja liittymästä, kuten teidän mainoksessanne luvataan (yht. n. 42 e), muuten näiden seuraaminen käy todella hankalaksi. Kiitos vastauksistanne.

  Terv. Panttila