Vastattu

LASKUTUSASIAA !

 • 25 helmikuu 2016
 • 7 kommenttia
 • 681 katselukerrat

Ihan satummoisiin kirjauduin oma elisaan kurrkkimaan vieläkö siellä roikkuu jo maksettu lasku joita nettipankkiin tuli TUPLANA elikä 2 samaa laskua. Toisen maksoin. Eilen katsoin joko sitä laskua ostetusta luurista tulee ,, no ei, mutta :smileyundecided: Nyt siellä oli puhelinlasku ja tälle päivälle eräpäivä. Maksoin sen pois. Muuttuiko liittymän myöten e- laskusopimiuskin samantein ? Joskus teillä ei toimi mikään ja joskus niin nopeasti ettei perässä pysy. :smileyevil: No sitten kolisi postiluukusta lasku ttv:n kanavista ja taas väärin. Tuli vaihdettua paketti pienmään ja olikin se entinen . Asia hoitui puhelimella ja pitäisi olla ok. ja maksoin sen oikean summan mikä pitikin. 

Kysymys kuulluukin : Muuttuiko e-laskusopimus puhelimen liittymän vaihdon takia , vai ei. :smileyangry: 

Älkää nyt vällillä hoppuilko liikaa ja voisiko vaikka teksiviestillä ilmoittaa tuollaista äkkilaskuista joiden maksupäivä on sama kun ne oma elisaan tulee. 

Kunhan saan hoidettua nämä puhelimen ostolaskut ( mikäli se joskus tulee ) niin tähän tulisi joku tolkku ja tietää varautua milloin laskut tulee. Kiitooos. 
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Mits 25 helmikuu 2016, 17:01

 • ? Mitäs siis tarvisi tarkistella? :)

  Joo pitäisi itse viritellä kyllä myös voimaan jonkinlainen e-laskusopimus, kun käytän tällä hetkellä tekstiviestilaskua. Eihän sitä aina meinaa muistaa... :) 
 • Katso alkuperäinen viesti

  7 kommenttia

  Käyttäjätaso 7
  Kunniamerkki +3
 • ? Jos siis olet ostanut puhelimen samalle laskulle, kuin  sinulla on jo muita tuotteita jotka laskuttuu e-laskuna niin laskun toimitustapa ei muutu. Se, että laitteen veloitus näkyy laskulla voi viedä oman aikansa. :) 

  Laskutuksessa on tapahtunut virhe tiettyjen tuotteiden osalta ja laskut joissa eräpäivä on 22.2.2016 ovat saattaneet ilmestyä tuplana verkkopankkiin. Oliko sinulla mahdollisesti tuosta kyse? 
 • Eräpäivä on 10.3. Se on e-lasku jonka maksoin ja verkkopankista se toinen lähti pois sieltä verkkopankista. Kait tuokin mikä omaelissa roikkuu vielä joskus lähtee. :) Mutta tuon puhelinmaksun maksoin ja IHMETTELEN ??? Miksi seuraava tulee arviolta vasta 15 4. :smileyrolleyes: Eikö niitä saa tasaisti joka kuukaudelle ? Näytti olevan e-lasku , joten ok. Siis eikö noin kallista kun 24 kk maksavaa puh - liittymää saa kuukaudessa kerran maksetuksi . Olisi vähän järkeenkäveyvempi juttu. 

  Onko minulla joku sopimus puh,laskulle joka toinen kuu. ?
  Käyttäjätaso 7
  Kunniamerkki +3
 • ? Kyllä yli kahdeksan euron laskut lähtevät pääsääntöisesti kerran kuussa, ellei liittymälle tehdä muutoksia kesken laskutuskauden tai muuta. :) 
 • Toivottavasti noin. En minä itse ainakaan ole mitään tehnyt. Missä muuten tarkistan sen. Oma saunis vai ? Itse en ole mitään siellä muuttanut. Mutta tuo lasku joka tuli tänään ja eräpäivä tänään , tietää sitä , että minun pitää kirjautua joka päivä johonkin tiiraamaan laskuja :smileygrin: Vaihtoehto on tehdä pankissa osalle suoralaskutus soppari. :smileyrolleyes: No lopetan valituksen tähän ja näillä eteenpäin. 
  Käyttäjätaso 7
  Kunniamerkki +3
 • ? Mitäs siis tarvisi tarkistella? :)

  Joo pitäisi itse viritellä kyllä myös voimaan jonkinlainen e-laskusopimus, kun käytän tällä hetkellä tekstiviestilaskua. Eihän sitä aina meinaa muistaa... :) 
 • Voihan vuohi ! Anteeks kauheesti kun sekoilin ihan untamona. :smileyembarrased: No ihan päin pyllykkää katsoin eräpäivän. Ei mitään väärin teiltä tämän kanssa, minä se sekoilin ja niin pois päin. Ollut tässä niin hirveästi tullut uutta opittavaa kaikenmaailman uusien vekottimien takia että vähemmästäkin vanha sekoaa. :smileycry: Kaikki ok. Anteeksi vielä. Voi tsiisussentäs :) Vaihdan nimeä , kehtaa tällä enää sekoilla. :smileyembarrased:
  Käyttäjätaso 6
  Kunniamerkki +3
  Älä
 • ? nimeä vaihda ja virheistä oppii! Saattais jopa tulla ikävä, jos katoaisit.:)
 • Osallistu keskusteluun