Kysymys

Laskutusta 5kk jälkikäteen???!!

  • 26 huhtikuu 2011
  • 5 kommenttia
  • 1524 katselukerrat

Käyttäjätaso 1
Saunalahti lähestyi meitä muutaman euron laskulla, jossa laskutetaan mm tekstiviesteistä JOULUKUULTA! Kaiken lisäksi vaimoni liittymään kuuluu 500kpl ilmaisia tekstareita, tuota rajaa ei taatusti  ole ylitetty missään kuussa. Mikä ihmeen juttu tämä nyt taas on? Miten jotain puoli vuotta vanhoja juttuja voi edes tarkastaa mistään. Tuntuu taas että kustaan silmään että lorisee. Ihmiset varmaan maksaa tommosen muutaman euron laskun kiltisti jossa huomautusmaksu tulisi olemaan isompi kuin itse lasku.  😠

5 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Yhdelläkään palstalaisella tuskin on kristallipalloa, josta näkisi mistä sinun laskusi koostuu.


Asiakaspalvelu (09) 4243 0456
(avoinna arkisin klo 8-20, la klo 9-16.30, su suljettu. PUK-koodin kyselyt ja ilmoitukset kadonneista laitteista joka päivä 24 h).
Käyttäjätaso 1
Viisastelu tässä tilanteessa onkin tosi hedelmällistä. Luuletko etten ole ottanut yhteyttä aspaan? Kunhan vuodatan saunalahden sekoiluja taas. Tsiisus...
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3

Luuletko etten ole ottanut yhteyttä aspaan?


Viestisi sisällöstä päätellen et kun ei nähtävästi laskun sisältö ole selvillä.
Käyttäjätaso 1
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki

....... Miten jotain puoli vuotta vanhoja juttuja voi edes tarkastaa mistään. Tuntuu taas että kustaan silmään että lorisee.


Eihän tuossa mitään uutta ole.

Elisan muutamia vuosia sitten hyväksi kokema rahastuskeino. Silloin oli kymmeniä ellei satoja tai tuhansia vihaisia asiakkaita jotka ruuhkauttivat kuluttajavalitusinstanssit ja purnasivat juuri tuota kuukausia jopa vuosia sitten MUKA laskuttamattomaksi Elisan kertoman mukaan jääneitä pikku laskuja.

Omalle kohdallenikin sattui muutaman kympin veloitus ajalle jolla minulla ei taatusti ollut edes simkortti puhelimessa koska silloin oli jo ilmennyt tiettyä sekavuutta laskutuksissa eikä omille sivuille edes päässyt tarkistelemaan saldoaan saati laskutustaan.
Kun sitten soitin aiheettomasta laskusta ja valitin parilla valitulla sanalla höystettynä niin todettiin ettei laskutuksessamme ole mitään virheitä eikä meille tarvii siitä lagitella (sanottiin ihan oikeesti selvällä suomella että v-i-t-t-u-i-l-l-a) ja lyötiin luuri korville. No siihen loppui Elisan asiakkuus enkä ole päivääkään katunut. No tosin minulla on ollut siitä lähtien Saunalahden kuukausiveloitukseton liittymä jota en juurikaan käytä itse soittamiseen mutta minulle siihen kyllä soitetaan.

Osallistu keskusteluun