Kysymys

Laturin takuu

  • 26 maaliskuu 2013
  • 5 kommenttia
  • 3100 katselukerrat

  • Keskustelija
  • 4 kommenttia
Ostettiin emännälle vanhan nokian tilalle Samsung Galaxy S3 tossa syksyllä. Puhelin pelitti hyvin. Itselleni tuli samanlainen laite julkaisupäivänä. Huomasin heti että emännän laturi lataa hieman hitaampaa kuin omani. Ajattelin että varmaan taas samanlaista ratkaisua on tehty kuin esim HTC Desiren kanssa ja vaihdettu osia laturista.

Nyt kuitenkin parina päivänä emännän puhelin oli laiska lataamaan. Koko yön aikana ei akku kerinnyt täyteen lataantua. Vaihdettiin eilen illalla latureita ja nyt on emännällä täysi akku ja mulla 42% koko yön jälkeen :smileygrin:

Koskeeko tuota laturia minkäänlainen takuu? Ostohetkestä on alle 6kk. 

(Jos jotain kiinostaa tuo desire homma niin: Kuvauksessa luki näytöksi AMOLED ja tämän näytön ensimmäiset tilaajat myös saivatkin. Itse tilasin muutaman kk päästä ja laitteessa oli SLED näyttö, vaikka kuvauksessa luki edelleen AMOLED.)

5 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Kaikissa vastaan tulleissa erikseen ostetuissa puhelimen oheislaitteissa on takuu ollut vähintään se 6 kuukautta, mutta puhelimen mukana tulleissa voi olla enemmänkin. Tarkista vielä, että latureiden Output-tiedot ovat keskenään samat eli esim 5 V ja 700 mAh. Pitäisi tietysti olla, mutta mistä sitä tietää vaikka olisi ollut eri erää.

Jos arvot ovat erilaiset, valita siitä, että toisessa on vähemmän. Jos samat, valita siitä, että toinen ei lataa kunnolla. Kyllä niissä pitää sunnilleen yhtä nopeasti se lataus tapahtua.

Jos Saunalahdelta ostettu, ota yhteyttä Elisa Shopitiin.
Molemmissa samat arvot (1A ja volttejahan 5V niinkuin usb yleensä). Vein Elisalle laturin ja tuurilla tuli upsin nainen hakemaan lähetykset, sai vielä saman päivän lähetyksiin. 6kk niissä kuulemma on takuuta. On se jännä kun laturiakin lähetellään huoltoon kun tuskin maksa samsungille montaa euroa uusi. Onneksi löytyy taloudesta toinen samanlainen niin ei tarvitse johtoa pitää koneessa kiinni kokoaikaa.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
No sehän meni hyvin. Kaippa niillä ei ole lupaa antaa toista laturia tilalle. Ja mulla kun on vaan se 0,7 se latausvirta. 😞
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Eikö halvempaa olisi antaa suoraan uusi/uudenveorinen käytetty hyllystä eli Elisa lähettäisi sinun laturin huoltoon ja huollettuna se menisi seuraavalle?
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +1
hpguru kirjoitti:
Eikö halvempaa olisi antaa suoraan uusi/uudenveorinen käytetty hyllystä eli Elisa lähettäisi sinun laturin huoltoon ja huollettuna se menisi seuraavalle?

Ei niitä latureita kukaan korjaa, roskiin menevät jos rikkinäisiksi todetaan.

Helpompaa todellakin olisi antaa aina suoraan uusi tilalle, mutta ne on pakko laittaa huoltoon jotta toteavat vian olevan takuunalainen eikä esimerkiksi kosteuden aiheuttama, jolloin valmistaja ei maksakaan uutta laturia vaan kustannus jäisi Elisan niskoille.

Osallistu keskusteluun