Kysymys

Lista tutkittavista ominaisuuksista.

  • 3 huhtikuu 2014
  • 1 kommentti
  • 11769 katselukerrat

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki
Olisiko mahdollista saada vaikka tähän Palstalle ensimmäiseksi lista niistä piirteistä, joiden toteuttamista tutkitaan?

Nyt monissa kohdissa ja aiheissa sekä ehdotetaan joitakin piirteitä että ihmetellään jonkin ominaisuuden puuttumista.   Ideapajassakin ihmetellään sitä, miksi jonkin piirteen mahdollisuutta luvataan tutkia, mutta sitten vuoteen ei asiasta kuulu eikä näy mitään.  Monet ihmettelyt jäisi kirjoittamatta jos tuollainen lista olisi nähtävillä.  Jos siihen vielä joku päivittäisi statuksen eli tutkittavana, toteutuksessa, ei toteuteta, ei vielä tutkittu jne. niin aina vaan paranisi.

1 kommentti

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki
Penanen esittää mielestäni erinomaisen kannatettavan ajatuksen. Alkuvuodesta "aivoriihi" mietti kehittämisasioita saaden ilmoitetun mukaan useitakin kehittämisideoita, joita Elisa lupasi tutkia.

Eivät kai nämä sentään voi olla mitään yrityssalaisuuksia? Saisivat käyttäjät vähän osviittaa siitä, mitä tulee/mahdollisesti tulee/ei tule. Samalla saisi tietoa siitä, onko syytä jäädä odottamaan uusia ominaisuuksia, vai hankkiiko noita mukaan rinnakkaiseen järjestelmään - varsinkin, kun Live-kamera on alkanut helmikuun loppupuolelta pitää kuvaamisessa eri pituisia taukoja alkaen muutamasta sekunnista ja kestäen parhaimmillaan yli viikonkin vaatien paikan päällä käyntiä...

Tulee ihan mieleen muuten erinomaisesti toimineen Vahdin langattoman kameran kanssa koetut ongelmat 😞

Osallistu keskusteluun