Vastattu

"Lunasta ilmainen kirjasi" - huijaustako?

  • 24 elokuu 2016
  • 7 kommenttia
  • 617 katselukerrat

Saan parin viikon välein sähköpostia jossa kiitetään osallistumisesta kyselyyn ja kehotetaan lunastamaan ilmainen kirja. Kun klikkaan kirjalinkkiä, aukeaa sivu jossa kerrotaan että koodi on jo käytetty. Näitä on tullut nyt ehkä 5 - 10 kertaa.
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Urhokas 25 elokuu 2016, 07:58

Tuosta on palautetta jätetty ja katsotaan milloin muuttuu käytäntö ja ei viestejä sentään loputtomiin tule tälläkään hetkellä.
Katso alkuperäinen viesti

7 kommenttia

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +1
Hmm, voi olla virhe että tullut useasti toi linkki, mutta normaali tilanne tuon koodin toimimattomuuden kanssa, jos olet esimerkiksi aiemmin vastannut samaan tai lähes vastaavaan kyselyyn ja silloin ladannut kirjan.
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +2
Eihän tuo huijaus ole. Mullekin tulee näitä viestejä vaikka olen kirjan jo ladannut 🙂
"Hmm, voi olla virhe" kun tarjotaan yhä uudestaan samaa, jo käytettyä koodia. Miten nerokasta, Sherlock. TIETENKIN se on virhe ja se pitäisi korjata. Olen osallistunut yhteen kyselyyn ja saanut siitä palkkioksi yhden kirjan. Nyt ilmoitetaan säännöllisesti että "ilmainen kirjasi on lunastamatta".
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Tuosta on palautetta jätetty ja katsotaan milloin muuttuu käytäntö ja ei viestejä sentään loputtomiin tule tälläkään hetkellä.
Nätä on tullut minulle monen vuoden ajan alkaen keskuusta 2011 ja viimisin tuli 9.9.2016.

Ne ovat niin ärayttäviä, että olen vähällä.ollut sanoitua irti koko uutispalvelusta ja se on selkeäti vähentänyt haluani ostaa yhtään mitään.

Kun on asiakasrekisteri, niin on todella yksinkertaista olla lähettämättä käyttäjälle uudellee hänen jo käyttämäänä kampanijakoodeja.

Otan mielläni uusia koodeja vataan, mutta älkää enää lähetettäkö kestaakaan käyttämääni koodeja.

Ärsyttävällä mainonnalla saa nopesti paljon tuhoa aikaan vanhoissa kauan kestäneissä asiakassuhteissa.
Minullekin on tullut monta viestiä "ilmaisesta kirjasta" ja koodi on muka vanhentunut. Aikaisemmin tuli viesti, jossa osallistuu iPadin arvontaan.
Nyt iPad on muka arvottu ja voittajaan on otettu yhteyttä.

Postia tulee osoitteesta noreply@mail.elisa.seeddm.com

Mistä on kysymys? Huijauspostista Elisan nimissä? Saako tuota e-kirjaa vai ei?

Seeddm.com ohjautuu http://www.seedww.com/ osoitteeseen, joka väittää olevansa suomalainen. Seed Digital Media on digitaalisen asiakkuusmarkkinoinnin edelläkävijä Suomessa.Kuukauden ilmaiset Aku Ankat taas no-reply@elisa.fi osoitteesta.
Käyttäjätaso 7
Seeddm.com ohjautuu http://www.seedww.com/ osoitteeseen, joka väittää olevansa suomalainen. Seed Digital Media on digitaalisen asiakkuusmarkkinoinnin edelläkävijä Suomessa.

Taas yksi Elisan alihankkija, joka kovasti yrittää näyttää epäluotettavalta roskapostittajalta. Tästä kyseisestä tapauksesta keskusteltiin taannoin tuolla.

Osallistu keskusteluun