Vastattu

Luottokauppasopimukse loppuerien maksu

  • 29 tammikuu 2016
  • 2 kommenttia
  • 643 katselukerrat

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Haluun maksaa toisen henkilön osamaksulla ostetun tuotteen loppuerät. Miten parhaiten hoituu? Saanko tiedot omaan elisaani,yv:nä vai onko parempi maksaa ko summa kyseisen henkilön puhelinlaskussa olevalla viitteellä? Tosin taitaa kuittautua sillon vaan ns.liikasuorituksena. Joku mode vois, jos kiireiltään kerkeeä, niin laittaa viestiä tai soittaa. (Jos soittaa,niin ennen klo 11 tai sitten klo 16 pintaan. Valtakirja löytyy, niin on helppo päätellä mitä haluun maksaa.
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi janivee 29 tammikuu 2016, 08:20

Moi,Käske ystäväsi ensin tilata loppulasku oma.elisa -palvelun kautta. Pyydä häneltä sitten laskun tiedot ja maksa pois. Näin asia hoituu parhaiten ja näin tämä kuuluu hoitaa. :)EDIT: Mikäli ko. henkilöllä on useampi laite nimissään, oma.elisan ''Laitteet'' -osiosta voi tilata loppulaskun juuri kyseessä olevalle laitteelle/laitteille.
Katso alkuperäinen viesti

2 kommenttia

Käyttäjätaso 4
Moi,

Käske ystäväsi ensin tilata loppulasku oma.elisa -palvelun kautta. Pyydä häneltä sitten laskun tiedot ja maksa pois. Näin asia hoituu parhaiten ja näin tämä kuuluu hoitaa. :)

EDIT: Mikäli ko. henkilöllä on useampi laite nimissään, oma.elisan ''Laitteet'' -osiosta voi tilata loppulaskun juuri kyseessä olevalle laitteelle/laitteille.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Kokeillaanpa tuota. Tänks!

Osallistu keskusteluun