Vastattu

Macbook Air 13" toimitusaika

  • 16 syyskuu 2014
  • 10 kommenttia
  • 1851 katselukerrat

  • Keskustelija
  • 4 kommenttia
Hei,
tilasin perjantaina 12.9. Macbook Airin. Omilta sivuilta katsottaessa kerrotaan että "tilaamasi laite odottaa postitusta". Mikäköhän mahtaa olla koneeni tilanne? Ja kuinka kauan toimitus kestää siitä, kun kone on postitettu?
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi kukkatippa 19 syyskuu 2014, 14:01

Airin kanssa on tosiaan valitettavasti se tilanne, että laitteiden toimitukset meille on viivästyneet ja laitteita saadaan varastoon kuten ooop kertoi. Molempien teidän koneet saadaan toimitettua ensi viikon loppuun mennessä. 🙂
Katso alkuperäinen viesti

10 kommenttia

Samassa veneessä ollaan, itse tilasin 7.9 puhelimen jonka toimitusaika piti varastotuotteena olla n.1-3 vrk. En saanut asiakaspalvelulta mitään selitystä viivästykselle. Ajattelin säästää hermojani ja mennä ostoksille lähimpään Giganttiin, sieltä saattaa sentään saada puhelimen mukaansa, olisi varmaan pitänyt mennä alun alkaenkin giganttiin.
Hei

Olet samassa tilanteessa kuin minä, tilasin sony xperia z1 compactin jo 7.9 luvattu toimitusaika varastotuotteilla 1-2 päivää... ajattelin tänään äänestää jaloilla ja mennä lähimmälle kilpailijalle ostoksille, en nimittäin saanut asiakaspalvelulta mitään selitystä venyneeseen toimitusaikaan.
Itse olen Airin tilannut 9.9 ja sama tilanne toimituksen suhteen. Jotain tietoa olisi kiva saada saako koneen milloin.
Oletko ottanut yhteyttä Saunalahteen soittamalla? Mietin itse kehtaako sinne vielä soittaa kun tilauksesta vasta muutama päivä.. Toisaalta jos luvataan 1-2 päivän toimitusaika ja sitä ei kolmen päivän kuluessa ole vielä edes postitettu niin mielestäni siinä vaiheessa on oikeus saada joku syy viivästymiselle..
En vielä... Kait sitä huomenna pitää soitellla...
Kerropa sitten tännekin mitä sanoivat jos soitat 😃
Soittelin sinne ja sanoivat että "tavarantoimittajan puolella on ollut ongelmia"... Kuulemma tänään ja ensi viikon lopussa tulee koneita heille ja laitetaan postiin tilausjonon mukaan.. Olisi toki ollut mukava saada jonkinlainen ilmoitus tästä viivästymisestä Saunalahden puolelta..
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Airin kanssa on tosiaan valitettavasti se tilanne, että laitteiden toimitukset meille on viivästyneet ja laitteita saadaan varastoon kuten ooop kertoi. Molempien teidän koneet saadaan toimitettua ensi viikon loppuun mennessä. 🙂
Mites kun eilen tuli tällainen viesti:
"Hei, saatavuushaasteiden vuoksi Apple Macbook Air 13 -tietokoneesi toimitus viivästyy. Laitetoimittajalta saamamme tiedon mukaan saamme laitteita viikolla 40. Saat vielä tekstiviestin, kun laitetilauksesi on toimitettu. T. Saunalahti"

Eli tapahtuuko toimitus nyt ensi viikolla vai vasta viikolla 40? Toivoisin kyllä todella että jo ensi viikolla, kuten eilen minulle luvattiin puhelimessa.. 🙂
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Uskoisin, että tuossa on mukana postituksen viive sinulle asti. Mitään uutta viivästystä ei meidän tiedossa ole varastolle tulossa. 🙂

Osallistu keskusteluun