Kysymys

Maksukanavien erilainen kohtelu eri asiakkaille

  • 2 syyskuu 2019
  • 0 kommenttia
  • 235 katselukerrat

Jos tilaan Elisa S, M tai L paketin, saan olemassaolevien lisäksi valita esim kaksi haluamaani kanavaa ja tarvittaessa ostaa lisää yksittäin.
Mutta miksi en saa valittua/ostettua 1-2 haluamaani lisäkanavaa esim Swedish pakettiin? Olisin halunnut Ruotsin 3 ja 4 kanavat, mutta se olisi ollut mahdollista vain ton Elisa S Paketin kautta, missä mut olis pakotettu ottamaan 11kanavaa, mitä en halua/enkä olisi katsonut lainkaan..

Miksi en saanut ostettua Swedish pakettiin Ruotsin 1,2 ja 4 kanavien lisäksi ruotsin 3 kanavaa tai vaihdettua sitä lasten kanavan tilalle?
Miksi yritetään pakottaa urheilu yms kanaviin, mutta muihin ei saa yhtä lisätä. Otin kokeiluun yhden ja peruin sen jo, koska en aio maksaa kanavista, mitä en katso lainkaan...

Lisäksi maksukanavien infoissa jo tulisi mainita, että ohjelmia ei voi tallentaa. Oli yllätys kokeilujaksolla, että joutuu istumaan tiettyyn kellonaikaan tv:n ääressä ,kun ei pystynytkään tallentamaan. Sitä ei mainittu noissa ensitiedoissa lainkaan.

Muutoin olen todella tyytyväinen Elisa asiakas. Tykkään Elisa viihteestä, kirjoista yms sekä olen todella tyytyväinen teidän asikaspalveluun erityisesti sometiimissä. Kiitos heille.

Keskustelussa ei ole vielä kommentteja.

Vastaa ensimmäisenä!

Osallistu keskusteluun