Kysymys

Miksi ei pääse tietylle sivustolle enää

  • 3 kesäkuu 2010
  • 8 kommenttia
  • 1373 katselukerrat

  • Satunnainen osallistuja
  • 11 kommenttia
Ennen pääsin katsomaan www.jokakoti.fi sivustoa, mutta en enää muutamaan kuukauteen. Kyselin heiltä tästä ja sanoivat ettei heille ole tullut mitään valituksia ettei toimisi, käyttävät itsekin samaa selainversiota mitä minäkin eli IE8:aa. Koneessa ei ole vika kun ei toimi meillä toisellakaan koneella eikä esim. vanhempieni luonakaan ja asuvat eri paikkakunnalla.

Jokakoti.fi:ltä vastasivat että taitaa johtua internet palveluntarjoajasta se vika. Niinpä olisikin kiva tietää missä vika ja miten pääsisin taas katsomaan näitä sivustoja. Palomuuriinkin on luokiteltu luotettavaksi sivustoksi (käytössä Norton Internet Security 2010). Pöytäkoneessa Windows XP ja läppärissä Windows Vista.

Kiitoksia jo etukäteen jos tähän löytyisi apu.

8 kommenttia

http://www.jokakoti.fi/jk/

jAVA? FLASH?? ainakin itselläni toimii 9 vuotta vanhassa koneessa tuo sivu vallan mainiosti ja xp professional.. ja selain firefox
Viimeisimmät päivitykset on eli on ihan ajan tasalla noiden suhteen...

Niin ja taannoin oli ensin niin että välillä toimi ja välillä ei kunnes lakkasi sitten kokonaan toimimasta. Eikä tuo liittynyt edes mitenkään tiettyyn kellonaikaan että olisi liikaa tullut kuormitustakaan...
Liian tiukka palomuuri.activex sovellukset yms ei pääse toimimaan oikein? tai joku niitten liitnnäinen puuttuu...
tai evästeet ei toimi,... ::)
Pitää yrittää tutkia vielä. Se tuli vielä mieleen että ongelmat alkoivat sen jälkeen kun alkoivat uusia sivustoaan. Tosin sen jälkeen toimi vielä vanhempieni luona heidän läppärillään, mutta nyt heillä muuttui yhteys nopeammaksi, niin lakkasi saman tien toimimasta. Eli ennen heillä oli 2 meganen yhteys ja se nousi nyt viime kuussa 8 megaseen.. Aika hassu sattuma että heti sen jälkeen muuttui ettei toimi....
Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki
Ilman javascript / selain plugineja ilmoittaa seuraavaa:

Jokakoti.fin käyttämiseen tarvitset selaimeesi vähintään Adoben Flash player-ohjelman version 9.0.28 ja javascript tuen.

Javascript on joko kytketty pois tai ei ole tuettuna selaimessasi.


Mutta kun laitan ne päälle , sivusto toimii yleensä hyvin - joskus voi hakutoiminto hidastella sivuston ollessa
ruuhkainen. Sivustolle upotetut MAINOKSET estän näkymästä.
Myöskin sivuston myyntikohteiden tallentaminen omalle tietokoneelle (kuvien kera) hieman hankalaksi tehty, mutta onnistuu toki.
Mitähän jos kokeilisit toisella web-selaimella ja/tai firewall hetkellisesti on/off ?

Kuvakaappaus:
http://i47.tinypic.com/33a9pty.jpg ' TARGET='_blank <- klikkaa suuremmaksi

Web-selaimena suomenkielinen Opera 10.53, windows 7 64-bit ultimate
Heh, huvin vuoksi ajattelin kokeilla sivustoa ennenkuin testaan ilman palomuuria ja nyt on näköjään taas tilanne se että toimii... hauska homma kyllä kun toimii/ei toimii vaihtelee...  Voiko asetukset muuttua sitten itsestään vaikka ei niihin koskisi koska nyt kerran toimii?
Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki

Heh, huvin vuoksi ajattelin kokeilla sivustoa ennenkuin testaan ilman palomuuria ja nyt on näköjään taas tilanne se että toimii... hauska homma kyllä kun toimii/ei toimii vaihtelee...  Voiko asetukset muuttua sitten itsestään vaikka ei niihin koskisi koska nyt kerran toimii?


Kuulostais siltä että sinulle voi olla hetkellisesti yhteys poikki DNS-palvelimiin joita käytät (vaikuttaa silloin myös muiden sivujen toimintaan ettei jokakoti.fi domaini ole ainoa ongelmallinen sivusto)

Kun seuraavan kerran kohtaat saman ongelman koita piruuttas numeerista osoitetta:
http://194.215.205.94 , jos tuolla pääsee niin vika on sitten paikallistettu.
Ok, kiitos, pitää kokeilla sitä silloin.

Osallistu keskusteluun