Miksi kanavaa ei voida näyttää?

  • 25 toukokuu 2017
  • 3 kommenttia
  • 323 katselukerrat

Hei, miksi kanavat ei enää näy? Kaikkien talouksien kanavat pimeni 17.5.17 ja olen hakenut kanavat uudelleen jo useampaan kertaan. Tehdasasetukset on palautettu ja kanavat ei vain näy. Ei jaksa enää taistella laitteiden kanssa. Mitä pitää tehdä? Telkkaristani puuttuu uusin teknologia DVB-T2. Antenniverkko siis kyseessä. Onko haettava uudempi telkkari?

3 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
Jos koko taloyhtiön osalta pimeni kanavat, ongelma on todennäköisesti itse talon antennissa.

Antenniverkossa tuo viimeisin muutos koski pelkästään maksukanavia. Ilmaiset peruskanavat pitäisi näkyy edelleen DVB-T -virittimellä, eivätkä ne vaadi T2 -viritintä. Ilmaiskanavat vaativat T2 -virittimen vasta vuoden 2020 alkupuolella, olikohan 1. huhtikuuta tuo päivämäärä.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Antennivastaanotossa HD peruskanavat vaativat ja ovat aina vaatineet DVB-T2 virittimen. DVB-T virittimellä näkyvät ainoastaan SD peruskanavat.

DVB-T lähetykset loppuvat todellakin 31.3.2020, jolloin antennivastaanotossa vanhaan DVB-T televisioon joudutaan kytkemään DVB-T2 digiboksi.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Kaikkien talouksien kanavat pimeni 17.5.17

Siis myös naapureilta? Jos edes 1, 2, 3, 4, 5 ja 13 eivät näy ja kyseessä on antennitalous, antennivahvistimenne on varmaankin mennyt rikki. Ottakaa yhteys isännöitsijään. Ensin kannattaa tarkistaa, ettei sulake ole palanut. Jos sulake on kunnossa, sitten yhteys antenniasennusliikkeeseen.

Osallistu keskusteluun