Kysymys

Missä lasku?

  • 3 huhtikuu 2011
  • 4 kommenttia
  • 3214 katselukerrat

  • Uusi keskustelija
  • 1 kommentti
MIssäköhän liittymäni lasku viipyy? Edellinen lasku on helmikuun ja nyt on jo huhtikuu... VAihdoin liittymätyypin Saunalahti joutsenesta Saunalahti norppa+ , mutta ei kai sen pitäisi vaikuttaa laskutukseen??

Toivottavasti joku osaa vastata tähän..

4 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Laskua ei tule, jos liittymän laskun summa on alle 5 euroa ja laskut tulevat eri aikaan asiakkaille. Laskut kyllä tulevat ja kaikki laskutetaan.
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki
Turha tässä on arpoa syitä miksi laskua ei tule tai mikä on minimi laskutus tms. kuten huomaat tässäkin kaksi asiantuntiaa antaa toisistaan poikkeavan tiedon.
Yksinkertaisin ja varmin tapa on tarkistaa onko jotain laskua maksamatta omasaunalahden sivulta kohdasta Laskutus/laskujen selaus ja jos siellä avoin saldo-kohdlla on 0:00 niin voit olla varma että maksamattomia laskuja ei ole sillä hetkellä. Uudet tiedot päivittyvät sinne hyvissä ajoin ennen laskun eräpäivää.
Hei,

Mr X tuossa kertoikin jo niin Saunalahden minimi laskutusraja on 8,0 euroa, jos lasku jää sen alle niin sitä ei lähetetä.
Jos laskun saapuminen tai saapumatta jääminen huolettaa niin helpointa se on tarkistaa Oma.saunalahdesta kuten Optio jo neuvoikin.
kiitos vastauksista ja asia olikin niin kuin arvelinkin eli lasku on alle 8 euro. 🙂

Osallistu keskusteluun