Vastattu

Mitä pakkomyyntiä Elisa Viihteestä e-mailissa teiltä?

  • 17 toukokuu 2018
  • 3 kommenttia
  • 566 katselukerrat

Tuli Elisan nimissä todella hämmentävä ja ärsyttävä e-maili äsken otsikolla "Hyödynnä nyt Elisa Viihteen asiakasetusi". Mailista saa käsityksen, että minä muka olen jo Elisa Viihteen asiakas - vaikka en ole enkä edes halua olla enkä ole koskaan ilmaissutkaan haluavani mitään Elisa Viihdettä - ja että nyt on tilaisuus:

"valita yhden alla olevista huippueduista.

Samalla teet Elisa Viihde -palveluusi uuden 24 kuukauden määräaikaisen sopimuksen, jolla varmistat muun muassa, että Elisa Viihde -palvelusi hinta säilyy uuden määräaikaisen sopimuskauden ajan ennallaan. *)"

Mikä ihmeen uusi sopimus kun ei ole vanhaakaan, ei kai hyvänen aika ihmisille voi väkisin myydä jotain mitä he eivät halua?

Mailissa lukee myös että

"Valitse asiakasetu ja soita 0800 98 326 (ma–pe 8–20, la 9–16.30)

Valitse alla olevista asiakaseduista sinulle mieluisin ja soita maksuttomaan numeroomme 0800 98 326. Edun saat käyttöösi saman tien."

Mutta kun tuonne soitin just niin kuuluu vain musiikin renkutusta eikä kukaan vastaa melkein kolmeen minuuttiinkaan. Mitä kautta tällaiset Elisa Viihteet voi peruuttaa ja sanoa, että en halua mitään tuollaisia?

Voin minä lopettaa vaikka kaiken asiakkuuden Elisan kanssa jos tämä touhu tällaiseksi muuttuu eikä ala kuulumaan vastausta.
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Jopeti 18 toukokuu 2018, 14:13

Hupsista, tässä oli käynyt meidän viestinnällä virhe ja ovat laitelleet väärälle kohderyhmälle sähköpostia.
Pahoittelemme tämän aiheuttavaa vaivaa ja hämmennystä!
Katso alkuperäinen viesti

3 kommenttia

Käyttäjätaso 2
Hupsista, tässä oli käynyt meidän viestinnällä virhe ja ovat laitelleet väärälle kohderyhmälle sähköpostia.
Pahoittelemme tämän aiheuttavaa vaivaa ja hämmennystä!
Ahaa, vai sellaisesta olikin sitten kysymys. No hyvä kun nyt sitten selvisi.

Sinänsä on ok (kun se kerran sisältyy puhelinliittymäni ehtoihin), että jotain mainoksia tms. tulee Elisasta silloin tällöin, mutta tuon eilisen kaltaiset mailit lähinnä hämmentävät.

Tainnut tapahtua taas hupsis sähköpostin lähetyksessä väärälle kohderyhmälle, kun määräaikainen sopimus on vielä puolitoista vuotta voimassa ja kuitenkin kehotetaan uusimaan Elisa Viihde -sopimus. Tai ehkäpä samanlaisia sähköposteja lähetetään summamutikassa silloin tällöin asiakasrekisterissä oleville.

 

Osallistu keskusteluun