Kysymys

Miten saan Elisa Kirjan luettavakseni? (Adobe-jotain)

  • 20 huhtikuu 2013
  • 4 kommenttia
  • 2840 katselukerrat

Rupesin tarkastelemaan laskua, ja olen näköjään ostanut Elisa Kirja -kirjan 16.9.2012 (miksikähän sitä vasta nyt laskutellaan). Ei mitään muistikuvaa moisesta kirjasta, jota nyt laskutetaan, mutta kun hinta ei päätä huimannut niin ajattelin että katsotaan.

Vaan Adobe- tai muuta vikailmoitustta tulee vastaan yrittää miten yrittää. Windows 8:lle asennettavat ohjelmat, jotka kuulemma osaavat acsm (tjsp) eivät edes yritä, ja Elisa Kirja -android-apps herjaa Adobe ID:stä jotain, jota ei kuitenkaan selitä loppuun asti että mitä oikeasti pitäisi tehdä. 

Jos Elisa Kirjojen kauppa ei käy, niin tuosta voi päätellä, miksei.

Eli nyt please selkeä ohje: mitä minun pitäisi Adoben ja Elisa Kirjan kanssa tehdä, että voisin lukea 16.9.2012 ostamani kirjan a) Windows 8 -PC:llä ja b) Samsung Galaxy S3 4G -android-puhelimella. Saa lähettää suoraan sähköpostiin, jos tähän annettu vastaus ei notifioi itsestään sähköpostilla. 

http://www.flickr.com/photos/jarmolahti/8665285252/in/photostream 

4 kommenttia

Lukeeko näitä muuten joku elisalainen? Entä vastaavatko mahdolliset elisalaiset täällä esitettyihin kysymyksiin? 
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
jarmolahti kirjoitti:
Lukeeko näitä muuten joku elisalainen? Entä vastaavatko mahdolliset elisalaiset täällä esitettyihin kysymyksiin? 

Kyllä nuo modet täällä vastailevat , mutta enemmänkin vain virka-aikana. Harvemmin näin viikonloppuna  😉
Kiitos, papparainen, hyvä tietää. 

No, sain tuon Adobe DRM -ongelman ratkaistuksi ja pääsen lukemaan kirjani. Mutta virheilmoitukset ovat kyllä /c:stä ja antavat huonosti ohjetta siitä, mitä pitäisi tehdä. 
Kuten ennenkin olen sanonut, 99% ongelmista liittyy drm-suojaukseen - josta ei ole mitään piratismia estävää vaikutusta. Toivotaan, että Elisalla tultaisiin järkiinsä.

Osallistu keskusteluun