Kysymys

Mokkulan päivitys pistää koneen sekaisin!

  • 18 lokakuu 2013
  • 2 kommenttia
  • 1345 katselukerrat

  • Uusi OmaYhteisön jäsen
  • 1 kommentti
Mokku päätti tänään päivittää ittensä.
Asennus ei mennyt loppuun asti, ja nyt kone ei tunnista mokkulaa ollenkaan.
Punainen valo palaa vaan!!!
Enkä ole aino kelle tää on tapahtunut.
Kaverille tapahtu aivan samalla tavalla,
Ite ostin just uuden VAIO:n eli koneessa ei pitäisi olla mitään vikaa.
Onko päivityksessä siis joku bugi?
Koska kaverille taphtau tosiaan näin...
Missä vika? Osaatteko auttaa???
Nyt surffaan tutun DNA:n mokulla ja toimii kuin unelma!

2 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Joitakin tarkennuksia.
- kirjoitit otsikossa, että kone on sekaisin. Mitä tarkoitat? Onko käyttöjärjestelmän toiminnassa ongelmaa?
- dna:n laitteella yhteys toimii mutta Saunalahden ei? Osaatko tarkemmin kertoa laitteiden mallit esim E392, E353....
- vaikuttaako eri liittymän/SIM-kortin tai eri operaattorin käyttö?
- onko kyseessä Windows 7?
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki
Punaisesta merkkivalosta päätellen voisi olla kyseessä ZTE MF668?

Huolestuttavinta tuossa se, että asennus on jäänyt kesken, koska myös tikun sisäiseen muistiin kirjoitetaan tietoa asennuksen aikana. Jos tikku on määriteltynä tuohon tallennustilaan keskeytyksen tapahtuessa, niin on mahdollista, ettei tuota enää saa edes heräämään henkiin. 

Jos tikku ei näy edes tiedostonhallinnassa "cd-rom"-asemana, niin syytä ottaa operaattoriin yhteyttä tikunvaihdon merkeissä. Jos tuo asema näkyy, niin silloin olisi jotain ehkä tehtävissä. 

Osallistu keskusteluun