Kysymys

MTV Sport 1 HD ei näy tai pikselöi

  • 21 toukokuu 2014
  • 9 kommenttia
  • 2099 katselukerrat

Eli kaapelitalous, jossa MTV Sport 1 HD ei näy tai se pikselöityy vähän väliä milloin enemmän tai vähemmän. Muut kanavat toimivat, ainakin ne yleisimmät mitä katsotaan ja mitä tuli selattua, myös HD kanavat. On tehty tehdasasetukset ja kanavien viritys tuhat kertaa, on otettu piuhoja ja vaihdeltu sitä ja tätä. Toisin sanoen kaikki on tehty, mitä Elisan ohjeissa pyydetään. Mietin vain, että onkohan vika edes tässä päässä. Pikselöityminen ja näkymättömyys ilmaantui tässä tämän kuun alussa ihan yhtäkkiä ilman minkään johdon tai minkään laitteen siirtämistä tai vaihtamista tai edes hipaisua. Kivaa maksaa jääkiekon HD lähetyksistä, kun niitä ei edes näe.

9 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Suishoo kirjoitti:
Eli kaapelitalous, jossa MTV Total 1 HD ei näy tai se pikselöityy vähän väliä milloin enemmän tai vähemmän. Muut kanavat toimivat, ainakin ne yleisimmät mitä katsotaan ja mitä tuli selattua, myös HD kanavat. On tehty tehdasasetukset ja kanavien viritys tuhat kertaa, on otettu piuhoja ja vaihdeltu sitä ja tätä. Toisin sanoen kaikki on tehty, mitä Elisan ohjeissa pyydetään. Mietin vain, että onkohan vika edes tässä päässä. Pikselöityminen ja näkymättömyys ilmaantui tässä tämän kuun alussa ihan yhtäkkiä ilman minkään johdon tai minkään laitteen siirtämistä tai vaihtamista tai edes hipaisua. Kivaa maksaa jääkiekon HD lähetyksistä, kun niitä ei edes näe.

Tarkoittanet MTV SPORT 1 HD kanavaa.

Tänään ongelmia oli kaapelin läpi tulleella MTV Sport 2 HD kanavalla, josta ei nähnyt kuin sekalista mosaiikkia. Aina kun yritti sieltä katsella lätkää, niin yhtä häiriö palikkaa.
Käyttäjätaso 5
Moi Suishoo!

Voisitko lisätä asiakasnumerosi tietoihin, niin voidaan katsoa tilanne tarkemmin läpi 🙂
Oho, kiitos huomiosta, puihuin viestiä kirjoittaessa tuosta kanavapaketista niin se näköjään pomppas tekstiinkin, nyt korjattu 🙂
Moi Teemikko,

lisäsin asiakasnumeroni. Tosiaan varmaan tän kuun on ollut pikselöintiä ja häviämistä etenkin tuossa Sport 1 HD kanavassa, mutta myös muut tavalliset ja HD kanavat on ottanu pikselihäiriöitä. Muut kanavat ainakin näillä näkymin korjautu johtokjen ramppaamisella, tehdasasetusten palautuksella, kanavien uudelleen haulla, mutta Sport kanavat ei oikein lähde samaan porukkaan, toissapäivänäkään en saanut niitä ollenkaan kanavahaulla esiin, en automaattisella eikä manuaalisessa näkynyt edes kyseistä kanavapakettia.
Käyttäjätaso 5
Moi Suishoo!

Soittelinkin tästä asiasta sinulle ja asia saatiin eteenpäin verkonkorjauksen puolelle tarkempaan selvitykseen 🙂
Joo, hieno homma.
Sellaisen lisäyksen vielä tässä sanon että välillä kun noita kanavahakuja suoritti niin kun selasin noita Sport kanavania niin Sport 1 ja 2 sekä HD 2 näkyivät, mutta HD 1 oli toisinaan ilmoitti että "CI-palveluita ei voi näyttää, tarkista että moduuli toimii oikein" tai jotain sellaista.
Käyttäjätaso 5
Hei!

Kiitos lisätiedoista. Lisäsin nuo tiedot asiasta tehdylle häiriöilmoitukselle.

Mukavat viikonloput 🙂
Hei Teemikko! Nyt se rupesi toimimaan, kerkesin ennen lähtöäni vähän vielä rumppaamaan niin nyt kaikki kanavat ovat ok, ainakin näillä näkymin!
Käyttäjätaso 5
Moi!

Kiitos tiedoista. Peruutan tuon häiriöilmoituksen tällä kertaa. Jos ongelma toistuu, niin voimme laittaa sitten asian käsittelyyn.

Osallistu keskusteluun