Kysymys

Musta Torni (Stephen King)

  • 7 tammikuu 2013
  • 11 kommenttia
  • 4914 katselukerrat

Kaksi ensimmäistä kirjaa sarjasta on julkaistu E-kirjana Elisa Kirjassa. Ovatko loput osat myös tulossa valikoimaan, milloin, ja onko koko sarjaa mahdollista ostaa alennettuna pakettina? Kiitokset!

-Teemu-

11 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki
Kolmososa on tulossa ihan pikapuolin saataville E-kirjana, ja myöskin loput sarjaan kuuluvat kirjat tulevat palveluun myöhemmin saataville. Mahdollisesti hinnoittelua saatetaan muuttaa myös hieman houkuttelevammaksi, mutta tästä ei valitettavasti vielä ole tarkempaa tietoa tiedossa. :) 
Hei,

Nyt olette julkaisseet tuon edellisessä viestissä luvatun kolmososan jälkeen uuden Kingin Musta Torni -sarjaan kuuluvan kirjan, joka kuitenkin sijoittuu sarjan 4- ja 5-osien väliin ja tuo nelonen puuttuu vielä valikoimasta. Koska asia korjaantuu? 🙂
Käyttäjätaso 3
Neljäs osa on todennäköisesti tulossa, mutta ajankohdasta ei ole toistaiseksi tietoa.
Jaa nelososa on "todennäköisesti tulossa"? :-o

Tuossa aiemmassa viestissä jo luvattiin, että kaikki sarjan kirjat on julkaisujonossa ja nyt jo nelos-osa on "todennäköisesti" tulossa. Mitä pointtia on ostaa Elisa Kirjaan kirjasarjan osat 1-3 (kuten olen tehnyt), jos koko sarjaa ei välttämättä edes julkaista samassa muodossa?

Ei näin. 😞
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Sopimusneuvottelut ovat kyllä käynnissä 🙂
Käyttäjätaso 4
Hommasin tämän Elisa Kirjan ja ostin tuon Mustan tornin ekan osan (Revolverimies taisi olla nimeltään). Tarkoituksena oli ostaa koko sarja, mutta sitten huomasin, että eihn näitä ole edes saatavilla kaikkia! :O

Tämän ketjun alku antoi toivoa, mutta kolmeen kuukauteen ei ole ylläpito vaivautunut mitään asiasta ilmoittelemaan. Voisiko edes joskus Elisa tehdä asiat oikein? En usko, mutta kysyn kumminkin.

No, tuon ekan osan lukaisen (ja harjoittelen tuommosen "kirjan" käyttöä) ja jos sen loppuun mennessä ei jatkosta ole tietoa, niin saa jäädä koko e-kirja projekti mun osalta tähän.
Käyttäjätaso 5
Nuo sopimusneuvottelut ovat yleensä pidempiaikaisia ja mutkikkaita prosesseja. Laitoin kuitenkin kyselyä eteenpäin, että onko vielä mitään uutta kerrottavaa kirjasarjasta.

Nyt tällä hetkellä ensimmäisen kahden kirjan lisäksi on tullut tuo kolmas kirja "Joutomaa" sekä uusin teos "Tuulen avain", eli lisää kirjoja on kyllä tullut.
Käyttäjätaso 5
Tähän saatiinkin vastaus, että on kyselty useaan otteeseen kustantajalta, mutta mitään tarkempaa tai varmaa ei vielä ole. Kuten aiemminkin todettu, että nämä sopimusasiat tuppaavat yleensä olempaan pitkäkestoisia.
Tässähän nyt vähän kuin ammutaan moderaattori viestintuojana, pahoittelut siitä, mutta vastaus on älytön.

Ei kirjasarjaa kannata ostaa (e-kirjana), jos sitä ei saa sieltä kokonaan. Näin minullekin luvattiin alussa, että kyllä ne sieltä tulee ja ostin tähän uskoen ensimmäisen kirjan. Ja toisen. Ja kolmannen. Sitten neljättä ei tullutkaan eikä edes vakavasti ole luvattu. Tämän puuttuvan neljännen kirjan JÄLKEEN tarinassa sijoittuva Tuulen avain (jälkeenpäin sarjaan kirjoitettu osa "4,5") on kyllä valikoimassa, mutta sitä ei millään voi suositella lukea ennen nelos-osaa, joten sen julkaiseminen on lähinnä kiusantekoa. Ei meitä asiakkaita kiinnosta se kuinka aktiivisesti joku teiltä "kyselee kustantajalta", jos kirjat pysyy pois valikoimista.

Johdonmukaisuutta tähän kaipaisi - pistäkää moderaattorit ystävällisesti viestiä eteenpäin. Kirjasarjat julkaistaan joko kokonaan tai ei lainkaan, jos halutaan että jengi niitä yleensä ostaa. Enhän tämän jälkeen itsekään aio ostaa ElisaKirjasta yhtään ainotta kirjaa mistään sarjasta vain lupauksella että kyllä ne loputkin joskus tulee...

Hyvä palvelu sinänsä tämä ElisaKirja ja toiminnasta ei ole mitään huonoa sanottavaa, mutta valikoima on vielä onnettoman suppea, toiveita ei tunnu pystyvän esittämään lainkaan ja sitten tämä palloilu sarjojen kanssa - niiden, jotka oikeasti ihmisiä koukuttaa lukemaan..

 - Koko Remeksen tuotanto e-kirjana satasella joululahjaksi?

 - Nuortensarjoja, kolmea etsivää, tarzania, hardy-poikia, jotain tyttöjen sarjoja?

 - Lastenkirjoja, koiramäkeä, viirua ja pesosta? Olen monesti etsinyt Elisakirjasta jotain ihan perus satukirjaa, jota voisin alkaa iltasaduksi lukea alle kouluikäisille lapsilleni ja valikoima on ... hävettävä... ja kallis sellaisenakin.

 - Pinnalla olevat leffa-kirjat sarjoina: tulen ja jään laulu, taru sormusten herrasta... missä ne ovat nyt kun sarjat ovat kaikkien mielessä leffojen ja tv-sarjojen kautta?

Teiltä on jäänyt jo satoja euroja kirjoja myymättä pelkästään minulle.

Mutta lopulta kuitenkin: aivan mahtavaa, että joku suomalainen operaattori pystyttää tälläistä "Suomen Kindleä" ja uskon vielä että jos rahkeet riittää ja asiakaspalautetta kuunnellaan (ja ne kirotut kustantajat tulevat järkiinsä...), niin hyvä siitä tulee. Kiitokset hyvistä kuuntelu- ja lukuhetkistä tähän asti!

-Teemu-
Käyttäjätaso 1
Tiedän tunkevani nokkani soppaan, joka ei todellakaan minulle kuulu, mutta en vain ilmeisesti osaa olla hiljaa. Elisa kirja ei todellakaan tee kaikkea täydellisesti, mutta ainakin täältä saa edullisesti ja myös opiskelijaystävällisesti hyviä kirjoja ostettua. Valikoima on melkoisen iso siihen nähden, ettei e-kirjat ole Suomessa kunnolla lyöneet läpi. Itse Stephen King fanina olen tyytyväinen, että valikoimassa ylipäätään on Kingiä. Sopimusneuvottelut vievät varmasti aikaa muillakin toimialoilla kuin vain e-kirjakaupoilla, joten ei tietenkään se kirja sinne salamana ilmesty. Varmasti lisäävät sen neljännenkin heti kuin vain saavat hommat valmiiksi.

Olen varsin eri mieltä tuosta kirjasarjojen kokonaisjulkaisusta. Sehän rajoittaa mielettömästi mitä kirjoja voidaan palveluun lisätä, kun ei tiedetä tullaanko saamaan ne muut myöhemmin ilmestyvät osat. Naurettavaa olisi julkaista loppupäästä, mutta ei ensimmäisiä osia. Joka tässä ei ole edes tapauksena. Olen tyytyväinen, että sarjoja julkaistaan niin paljon kuin saadaan ja voi tutustua myös uusiin sarjoihin. Haen sitten kiltisti kirjakaupasta tai kirjastosta sen puuttuvan osan, kuten tähänkin asti.

E-kirjabisnes on Suomessa kuitenkin vielä aika lastenkengissä ja Elisa Kirja kuitenkin onnistuu aika hyvin toimittamaan kirjoja siihen nähden... Tosin aikempaa viestiä kompaten, mielelläni näkisin täällä tulen ja jään laulun!
Käyttäjätaso 2
Niin, tällä hetkellä kyllä Elisa-kirja on ehdottomasti paras e-kirjojen ostopaikka suomenkieliselle.
Itse olen ollut tyytyväinen tarjontaan. Nytkin varmaan kymmenen lukematonta kirjaa ostettuna. Ja ovat vielä edullisia.
Itse en ainakaan muuta parempaa paikkaa ole löytänyt.

Osallistu keskusteluun