Kysymys

Myydäkö vai ei?

  • 12 helmikuu 2014
  • 4 kommenttia
  • 689 katselukerrat

Halusin tilata Mobiili laajakaistan, Elisa viihteen ja netin vuoksi. Halusin pois Soneralta. Asun Lieksassa ja 4G:n alueella, jolloin kuuluvuus olisi myyjänkin mukaan hyvä. Sain viimeviikolla Saunalahdelta reitittimen ja eilen tuli soitto elisalta, jossa mieshenkilö puihui jotain outoa, että minun EI pitäisi ottaa tätä elisa mobiililaajakaistaa, kun ei ole takeita näkyvyydestä ja että laite yleensä toimisi! Myös tämä soittaja lupasi jättää sen minulle laitteen myyneen nieshenkilön, soittopyynnön minulle. Nyt on tässä kohdin se, että toinen myisi, sen perusteltuaan, että tämä ko. laite toimii täällä 4G alueella. Toinen epäilee sitä. mutta minähän tässä jouduin ihmeelliseen aaemaan, että ostaako vai ei, ja kehen voin luottaa?

Minusta tämä on elisan kohdalta ikävää sen vuoksi, että ostaja ei voi tietää laitteen toimivan kun toinen sanoo toista ja toinen toista. Jättääkö ko. laite ostamatta vai ostaako 24kk:n sopimuksella -risikillä? Kas siinä se on!

4 kommenttia

Onko tässä kyse 4G:n ja reitittimen toiminnasta vai Viihteen toiminnasta 4G-yhteydellä?
Käyttäjätaso 3
Noin epävarmassa tilanteessa vaatisin sopimukseen klausuulin, joka mahdollistaa sopimuksen purun jos luvattu yhteys ei toimikkaan kuten on luvattu. 

Kyseleppä naapureilta miten 4G-yhteydet ovat toimineet, varsinkin tieto siitä missä on katvealueita auttaa huomattavasti. 

Pystyykö Elisa antamaan laitetta, jolla voi testata toimivuuden (esim.prepaid-tyyppinen ratkaisu)?

Itse en ottaisi langatonta ratkaisua ainoaksi yhteydeksi, jos kiinteään yhteyteen on mahdollisuus, jos liikuteltavuus ja mobiilimaailma on tärkeä silloin katvealueilla ei ole niin väliä.
Annettiinkin 1kk ja sitten voi joko hyväksyä tai hylkää. Uskon että ei naapureillkaan sitä ole ja jos kertaG alueella, kuten myyjä sanoi, toimii, niin miksi istten se kyseenalaistetaan toisen myyjän taholta. Ei anna hyvää kuvaaa, kun vielä asun näkyvyysalueen keskellä, niin ei pitäisi olla vaikeuksia.
Eihän vaan tällä näkyvyydellä tarkoitettu Viihteen digiboksin toimivuutta Elisan 4G -verkossa?

Viihteen tallenteet eivät toimi kuin satunnaisesti siinä, mutta muuten boksin pitäisi toimia.

Osallistu keskusteluun