Vastattu

Nano sim-kortti ei toimi

  • 29 heinäkuu 2014
  • 8 kommenttia
  • 2564 katselukerrat

Ostin muutama päivä sitten iPhone 5-puhelimeeni prepaid-liittymän. Kun laitan ohjeiden mukaisesti simin puhelimeeni oikein päin, puhelin väittää ettei siinä ole korttia ja sanoo "Ei sim-korttia asennettu". En siis pysty käyttämään liittymää. Mistä tämä mahtaa johtua?
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi minnaw 29 heinäkuu 2014, 15:53

Menin liikkeeseen ja siellä todettiin, että sim oli viallinen. Sain uuden ja nyt toimii!
Katso alkuperäinen viesti

8 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Käsittääkseni Nano-SIMiä ei Prepaideihin ole saatavilla. Oletko leikannut kortin leikkurilla? Toimivuus, tai siis tapauksessasi toimimattomuus, voi helposti johtua siitä.

Laskuttaviin liittymiin Nano-SIMin saa 5 eurolla.

Sen verran otin kuitenkin selvää, että Saunalahdelta ei tällaista tosiaan saa, mutta DNA:lla uudet Prepaidit ovat yhdistelmäkortteja, joissa Normaali-SIMistä voi taittaa Micro-SIMin ja Micro-SIMistä halutessaan Nano-SIMin. Sonerasta ei mitään tietoa, joten joku muu saa tiedustella, jos kiinnostaa Soneran tarjonta.

Onko sinulla siis Saunalahden kortti? Lienee siis leikattu, kun virallisesti ainakaan saa. Vai onko sinulla Saunalahden latausliittymä, jossa Nano-SIM on saatavilla? Siinä tapauksessa kannattaa toki tarkistaa asetukset ja puhelin vaikka käynnistää uudelleen. Josko se siitä.
Kiitos!
Korttia ei ole leikattu leikkurilla, vaan se on ostettu Saunalahden liikkeestä. Prepaid-paketissa (4,90€) tuli mukana normaali-, mikro-, ja nano-kortti. Sanoivat kai olevansa ainoita ketkä myyvät nano-kortteja prepaidina. Puhelimen sammuttamista on kokeiltu useasti, eikä asetuksista löydy mitään mikä viittaisi sinun toimimattomuuteen.
Simin*
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
minnaw kirjoitti:
Simin*
Onko iPhonesi ostettu jostain muualta kytkysopimuksella? Voisiko iPhonessa olla lukitus jollekin toiselle operaattorille? Tällöin ei toisen operaattorin kortti toimi. Ole yhteydessä edelliseen operaattoriin jos tilanne on tämä - jotta saat lukituksen purettua.

Voit myös nakata moderaattorille Teemikko viestiä palstalla yksityisesti tarkemmilla tiedoilla niin hän voi tutkia onko liittymä kunnossa operaattorin näkökulmasta!
Puhelin on ostettu Belgiasta, mutta ei ole kytketty operaattoriin, se on siellä kielletty laissa.
Ok, kiitos vinkistä!
Menin liikkeeseen ja siellä todettiin, että sim oli viallinen. Sain uuden ja nyt toimii!
Käyttäjätaso 4
Saako Saunalahdelta oikeasti prepaidiä nano-SIM:llä?
Käyttäjätaso 5
  • , Heinäkuun aikana on alettu toimittaa uusia Saunalahti Prepaid-paketteja, joihin kuuluu yhdistelmäkortti (mini, micro ja nano), joten korttien leikkaaminen ei ole enää tarpeen sitten jatkossa :smileycool:

    Näitä uusia paketteja toimitellaan myymälöiden tilausten mukaan, joten varmimmin tällaisen paketin saa suosituilta R-kioskeilta esimerkiksi.
  • Osallistu keskusteluun