Vastattu

Netflix, kotiboksi ja Apple TV

  • 20 marraskuu 2012
  • 8 kommenttia
  • 3455 katselukerrat

minulla on Apple TV, versio 3. En pysty katsomaan netflixiä langallisen verkon kautta, mutta katselu käyttäen kotiboksin wlan:ia  onnistuu. Onko vastaavia kokemuksia/ neuvoja?

Kytkin siis suoraan atv:n kotiboksin mihin tahansa porttiin, ei netflix mene läpi. Sama tilanne ATV:n NBA.:n ja sen  base ball-kanavan kanssa.

Kotiboksi on jo asian takia kerran vaihdettu.

päällekäinen viesti myöhemmin ketjuss aolevan kanssa, valitan lipsausta
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi mjouk 22 marraskuu 2012, 07:30

kiitokset Elisan eilisen asiakaspalvelun, modemin ohjelmistopäivityksellä Netflix toimii nyt myös ethernetin kautta,
Katso alkuperäinen viesti

8 kommenttia

Mulla on reititin kiinni kaapelimodemissa ja Apple TV 3 ja Netflix toimii kuin entisajan junanvessa.
Minulla on viihde-liittymässäni Bewanin A2100N kotiboxi. Webin mukaan ohjlemistoversio on Elisa8. 

Minulla on Apple TV, joka oli tarkoitus pitää modemissa kiinni piuhalla. Muuten ATV toimii modemin kanssa, mutta Netflix ( sekä joku NBA ja bascet ball kanava) ei toimi kiinteällä kotiverkolla lainkaan, Netflix ei yhdisty palveluun. Jää yrittämään, kunnes lopulta ilmoittaa, ttei yhteyttä saada. Modemin langattomalla verkolla em. kaikki toimivat moitteettomast.

Sain viime perjantaina  uuden modemin ongelmieni takia. Olen kokeillut tehdasasetusten palauttamista, kaikkia eri LAN-portteja, pelkästäää ATV kiinni modemissa. Ei muutosta. 

Kun kytken vanhan Zyxelin (P-600H) käyttöön, LAN-yhteys toimii heittämällä. Ongelma näyttää siis olevan modemin LAN-porteissa. Onko tähän jo tulossa ohjelmistokorjausta tai onko muita korjausideoita?
kiitokset Elisan eilisen asiakaspalvelun, modemin ohjelmistopäivityksellä Netflix toimii nyt myös ethernetin kautta,
Mulla sama ongelma kuin Mjoukilla eli Apple TV ei näytä Youtube eikä Netflix sisältöä. Muut nettipalvelut toimii. Ilmeisesti siis tuo modeemi pitäisi päivittää. mitenkäs se tehdään? AppleTV siis LAN portissa kiinni ja antennitalous.
Ja ei toimi myöskään WIFI:llä. Elisaan sivuilta en löytänyt firmwarea adsl modeemille. Nyt käytössä versio A50804-Elisa27-62977.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki
hdmi kirjoitti:
Ja ei toimi myöskään WIFI:llä. Elisaan sivuilta en löytänyt firmwarea adsl modeemille. Nyt käytössä versio A50804-Elisa27-62977.

Ei noihin pysty itse lataamaan firmiksiä, vaan tulevat verkon ylitse ja tuo on uusin saatavilla oleva.
Ok, tuossa Mjoukin kirjoituksesta päättelin että firmis olisi voinut olla syy. Mitäs tässä nyt kannattaisi seuraavaksi kokeiilla/tutkia? Vaatiiko tuo Apple TV että sille annetaan ITunes tai vastaavat tunnarit ennen kuin pääsee Youtubeen tai Netflixiin. Tai joku aktivointi tms. Muut nettipalvelut siis toimivat eli kyllä AppleTV pääsee internettiin kuitenkin.
Modeemi siltaavaksi ja alkoi toimia. Nyt vaan ei näy HD kanavat... tallenteet kyllä näkyy, pähkäilyt jatkuu.

Osallistu keskusteluun