Kysymys

Nokia 701 hinta Saunalahdella

  • 9 helmikuu 2012
  • 11 kommenttia
  • 3136 katselukerrat

Käyttäjätaso 5
  • Aktiivinen keskustelija
  • 71 kommenttia
Tarvitsen uuden puhelimen. Haluan Nokian 701:n. Menin saunalahden sivuille tarkoituksena tilata sellainen jo olemassa olevaan liittymääni. Hinta 12,5e/kk. En tilannut, kun olin aikaisemmin nähnyt DNA:n mainoksen jossa saman puhelimen hinta on 7e/kk.
Miten hinnassa voi olla näin iso ero?

Täytyneepä tilata DNA:lta puhelin ja liittymä. Vuosia palvellut TuplaPaketti saa väistyä Joustavan tilalta.

11 kommenttia

Samaa mieltä, Saunalahden halvat hinnat on enää muistoja vain. Ei ole enää edes yritystä vastata kilpailuun, samat hinnat pysyy, ne ei muutu. Ei erikoistarjouksia. Olen samaa tarjoustasoa odottanut kuin DNA:lla.
Aika laama.

Puheluhinnat vielä ok, kun on sekuntiveloitus. Liikkuva laajakaista on jo tippunut hintakelkasta.

Saunalahden Nettipuhelin oli hyvä ja Halpa. Sekin lopetettiin yhdellä kirjeellä viime syksynä. "ei aiheuta asiakkaalta mitään toimenpiteitä". No ei kai. Paitsi tyytymättömyydestä aiheutuva 'äänestys jaloilla'. Vahvasti harkinnassa.

Monta vuotta olen ollut asiakkaana, ja ollut tyytyväinen kuten monet muutkin (tyytyväisyysmittausten mukaan). Tyytyväisyyden jatkuminen vain pitäisi ansaita jotenkin?
Käyttäjätaso 2
Eipä ole viime aikoina näkynyt mitään puhelinkampanjoita. Viimeisin varmaan ZTE blade kampanja. :-[
Saa nähdä vaihtuuko operaattori tuon oman kytkyn jälkeen.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Teleoperaattoreiden välisessä kilpailussa jokaisen täytyy yrittää selvitä omilla vahvuuksillaan 🙂 Toiset operaattorit panostavat asiakkaiden hankintaan edullisilla puhelimilla, Saunalahti taas pyrkii panostamaan liittymän edullisuuteen ja käyttökokemukseen kokonaisuutena. Emme pyri kahlitsemaan asiakkaita määräaikaisilla liittymäsopimuksilla ja hittipuhelimia myydäänkin jatkuvasti kasvavalla tahdilla Elisa Shopiteissa luottokaupalla. Ehkä SIM-lukitun puhelimen myyminen liittymän kanssa kytkykaupalla on jo hieman vanhanaikaista?

Saunalahti pitää myös puheluiden hinnat alhaisina sekuntipohjaisella veloituksella eikä mobiililaajakaistoissammekaan ole datakattoa 😃 Kokonaisuus koostuu pienistä asioista!
Käyttäjätaso 5

Emme pyri kahlitsemaan asiakkaita määräaikaisilla liittymäsopimuksilla ja hittipuhelimia myydäänkin jatkuvasti kasvavalla tahdilla Elisa Shopiteissa luottokaupalla.


Eli uusia kytky tarjouksia tai edullisia puhelimia ei siis ole enää tulossa.


Kokonaisuus koostuu pienistä asioista!

Totta ja sen takia itse siirryinkin  SL:n liittymästä vastaavaan toiselle operaattorille ja säästin puhelimen hinnassa reilusti toista sataa euroa.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Itselleni on aivan sama paljonko puhelin maksaa. Haluan saada liittymän mukana rajattoman mobiililaajakaistan joka kuuluu muuallakin kuin kaupungin keskustassa! DNA ei ole lähtenyt valloittamaan Pohjois-Suomea edes 2G-kuuluvuudessa vaan kuuluu lähinnä suurilla valtateillä. Elisa on laajentanut 2G-verkkoaan eksoottisiinkin paikkoihin Pohjois-Suomessa. Myös Sonera on samaan päässyt.

Näin ollen en haluaisi itse puhelinoston yhteydessä maksaa DNA:lle mitään, en edes niitä kuukausimaksuja liittymästä 66 senttiä, koska ei ne rahat verkon kehitykseen siitä päädy - muutenhan DNA:lla olisi 2G-verkkoa Pohjois-Suomessakin. :)

Pitäähän sitä jollain kalastella asiakkaat surkeaan verkkoon: halpa puhelin kikkana toimii. 😃
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Kuuluvuusvertailu:

http://aijaa.com/007219738050 ' TARGET='_blank

http://aijaa.com/005149738049 ' TARGET='_blank

http://aijaa.com/009439738051 ' TARGET='_blank

Siinä on pieni ero.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1

Kuuluvuusvertailu:


Pohjois-Suomen karttavertailuhan tuo oli, eikä kuuluvuusvertailu.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Moo moo!

Kiitos korjauksesta. Toivottavasti ensi kerralla sinä et joudu huomauttamaan noin pienistä asioista.
Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki
Uusimman tiedon mukaan Nokia 700-sarjan hankintahinta on laskenut -25% Intian markkinoilla, hinnanalennus siirtyy viiveellä Suomen hintoihin (alle kuukausi).

Microsoft Nokia selvästi tähtää siihen että heidän ensimmäiset windows phone puhelimet myyvät, eivätkä jää kaupan hyllylle. Jos ei laadulla/käytettävyydellä voi kilpailla niin aina voi kilpailla, hinnalla.
Käyttäjätaso 5

Itselleni on aivan sama paljonko puhelin maksaa.

Eli rahaa puhelimeen on vaikka kuinka paljon, mutta samalla puhelut/data ei saisi maksaa mitään... Esimerkiksi itse haluan saada myös puhelimen edullisesti enkä maksaa siitä mitään Saunalahti-lisää aivan turhaan.

Mikä kaveri tämä "hpguru" oikein on? Aivan turha heittää operaattorin puolustukseksi jotain lapin kuuluvuuskarttoja, fakta on se että puhelimet on todella kalliita Saunalahdella. Eli jälleen kerran voidaan todeta että sinun agrumenttisi puolustaa SL (ties kuinka monennen kerran) on mielestäni turha tässäkin ketjussa.

Kallis puhelin on kallis puhelin!
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Niin, jos puhelimet on kalliita, niitä voi ostaa muualta, tai saada jopa ilmaiseksi*.

* = Kiitos Sonera Lumiasta!

Osallistu keskusteluun