Nyt riittii tyrkytys! Asiaa puhelinmyynnistä

  • 20 marraskuu 2017
  • 3 kommenttia
  • 250 katselukerrat

  • Uusi OmaYhteisön jäsen
  • 2 kommenttia
Onneksi olkoon Elisa.!! Saitte katkaistua 15 vuoden asiakkuuden lopulta ns pakko myyntinne ansiosta. Soitin 3 kertaa teille ja anoin ettei kaupustelua tulisi enää. Siis olin ihan tyytyväinen itse tuotteeseen. No minulle luvattiin ettei 2 viikon päästä tulisi puheluita. 2 viikkoon ei tullut mutta sitten alko puhelin ralli. Minä en v*** tartte Elisa viihdettä,en uutta mokkulaa. Mikä siinä on niin vaikeaa. Nyt irtisanon liittymäni tällä viikolla ja tämä pelleily loppui.

3 kommenttia

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +1
Tervetuloa Palstalle Mies40!
Kiitos palautteesta. Olemme todella pahoillamme että markkinointipuheluita on tullut vaikka sellaiset tiedot on luvattu poistaa asiakaspalvelussa 😞 Tälläistä pettymystä ja pahaa mieltä emme ole halunneet aiheuttaa.
Jos lisäät profiiliin asiakasnumerosi niin välitämme asiasta palautteen kollegalle.
Mulla se onkin aikaa päivät pitkät näpytellä kaikenmaailman numeroita. Minulla on ollut nmt450 ajoista alkaen ollut saunalahden liittymä Ja kun se joku onneton soittaa minulle sieltä vielä niin kyllä esimies yms tietää minun nimen. Asiakas numeron saatte kaivaa ihan itse.
Telialle muutin kaikki liittymät sen takia kun ovat pitänert vuoden lupauksen ettei minulle markkinoida mitään. Minä kyllä otan yhteyttä jos tarvitsen jotain. Onko se liian vaikeaa käsittää.

Osallistu keskusteluun