Kysymys

Ohjelmistopäivitykset

 • 9 elokuu 2007
 • 6 kommenttia
 • 1119 katselukerrat

 • Kommentaattori
 • 45 kommenttia
Uudessa ohjelmistoversiossa on korjattu YLE:n kanavilla satunnaisesti esiintynyt tekstityksen pätkiminen ja purskeilu.

Laite hakee päivityksen automaattisesti muutaman minuutin päästä, kun sen käynnistää uudelleen takapaneelin virtapainikkeesta. Laitteen verkkoyhteys tulee olla toiminnassa päivityksen aikana. Kun laite on löytänyt uuden version, päivitys etenee automaattisesti ilman käyttäjän toimia.

Päivityksen onnistumisen voi tarkistaa painamalla Menu -> Vianselvitys -> Saunavisio INFO, ohjelmistoversiona pitäisi lukea 4.7.28-6, 08 Aug.

Olemme tehneet korjauksia myös tallenteiden tekstityksiin ja infotietojen näkymiseen. Nämä korjaukset vaikuttavat kaikkiin 7.8. jälkeen tehtyihin tallennuksiin.

6 kommenttia

Saunavisioon on nyt tarjolla uusi ohjelmistoversio - 4.7.30-1.

Laite hakee päivityksen automaattisesti muutaman minuutin päästä, kun sen käynnistää uudelleen takapaneelin virtapainikkeesta. Laitteen verkkoyhteys tulee olla toiminnassa päivityksen aikana. Kun laite on löytänyt uuden version, päivitys etenee automaattisesti ilman käyttäjän toimia. Jos laitetta ei käynnistä uudelleen, hakee boxi päivityksen automaattisesti aamuyöllä.

Päivityksen onnistumisen voi tarkistaa painamalla Menu -> Vianselvitys -> Saunavisio INFO, ohjelmistoversiona pitäisi lukea 4.7.30-1.

Päivitys korjaa uudelleenkäynnistyksessä esiintyneen kuvasuhdeongelman sekä joitain pienempiä bugeja.
Pitkästä aikaa Saunavisioon on tarjolla uusi ohjelmistoversio, 4.7.35 - 05-Mar-2008

Laite hakee päivityksen joko valkkaamalla päävalikosta ohjelmistopäivityksen (virtapainikkeen käännön jälkeen) tai automaattisesti aamuyöstä.

Päivityksessä on korjattu/lisätty:

  Tekstitv-nappi ei enää kaada tallenteen toistoa. Alareunan infopaneli tottelee asetuksia paremmin. (näyttöaika) Radiokanaville lisätty tuki - nämä pitäisi löytyä kanavalistan uuteen välilehteen tekemällä uusi kanavahaku asetusten kautta. Nuolinappien hyppyjen kestoa tallennusta katsellessa lyhennetty 60 ja 15 minuutista 15 ja 5 minuuttiin. Laite muistaa 30 keskenjätettyä tallenteen katselua ja ehdottaa jatkamista vanhasta kohdasta seuraavalla katselukerralla. Ohjelmia voi laittaa tallennukseen EPG:stä myös ohjelman jo alettua. Tällöin tallenne on jäljelläollut osuus ohjelmasta. Sub-kanavan uusi logo

Sekä kaikenlaisia muutoksia "konepellin alla" tulevaisuutta varten.
Ohjelmistopäivitys olisi jälleen tarjolla - tällä kertaa yllättävästi numeroituna 4.7.36 - 08-Apr-2008

Laite hakee päivityksen joko valkkaamalla päävalikosta ohjelmistopäivityksen (virtapainikkeen käännön jälkeen) tai automaattisesti aamuyöstä.

Päivityksessä on korjattu/lisätty:

  HDMI-äänet voi pakottaa päälle asetuksista - tietyissä tapauksissa automaattinen kättely ei toimi Käyttöliittymän hyytyminen tietyissä asioissa JPEG-purkua nopeutettu Lisätty tuki hybridivirittimille Lisätty Viihdekeskus

Viihdekeskus on UPNP-yhteensopiva mediasoitin, joka osaa näyttää/soittaa joko lähiverkosta tai USB-massamuistilta musiikin, kuvat ja videot - raudan sallimissa formaateissa.
Esimerkiksi Windowsissa riittää uusin Mediaplayer median jakamiseen kotiverkkoon ja siten Saunavisio-boksille. Wikissä tarkempaa tietoa sekä ohjeita: http://palsta.saunalahti.fi/wiki/SaunaVisio-Viihdekeskus ' TARGET='_blank
Uusi ohjelmistoversio on ollut jaossa 10.7.2008 lähtien. Ohjelmistoversiossa 4.7.37-6 on korjattu tekstitysongelmat tilausvideoissa.
Ohjelmistopäivitys tarjolla - 4.7.37-11

Tälläkertaa kaikenlaisia korjauksia:

  Korjattu lähdeikoni infopalkissa näyttämään oikein DVB-C Korjattu käyttöliittymän sekoaminen, jos verkkoa ei ole käynnistyksessä Korjattu tiettyjen HD AVC -kanavien lisääminen kanavalistaan (Welhon Nelonen HD) Korjattu tekstitv-napin ensimmäisen painalluksen huomiottajättäminen Korjattu kaatuminen pienibitrateisten ohjelmien kanssa Korjattu infopalkin SaunaVisio-oikotien käyttäytyminen paremmaksi Korjattu tekstitv:n kaatuminen allaolevan ohjelman vaihtuessa Korjattu harvinainen käynnistysongelma, joka jättää boksin boottilooppiin
Ohjelmistopäivitys - 4.7.38-10

  Korjattu boksin kaatuminen, jos verkko katkeaa pitemmäksi aikaa kesken tallenteen Korjattu 720p50-materiaalin käsittely virittimen kautta Korjattu tekstitysten aiheuttama kaatuminen viihdekeskuksessa Lisätty/parannettu formaattitukea viihdekeskuksessa - mkv ja ogg (beta - ei vielä täydellinen) Lisätty ajansiirto-ominaisuus USB-massamuistille

Ajansiirrosta lisää tietoa täällä: http://palsta.saunalahti.fi/wiki/SaunaVisio-Ajansiirto

Osallistu keskusteluun