Vastattu

Oma.elisa.fi :n kirjautuminen

  • 28 maaliskuu 2012
  • 35 kommenttia
  • 25861 katselukerrat


Näytä ensimmäinen kirjoitus

35 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
papparainen kirjoitti:
Jaussi kirjoitti:
Kokeiltu on IE9:llä, Chromella ja FireFoxilla. Ei ole vika ainakaan selaimessa.

Mikä javan versio sinulla on käytössä?  Kannattaisiko kokeilla päivitystä?

http://www.java.com/en/download/installed.jsp

Niin, oletuksena kaupasta tietsikka ostettaessa en ole vielä valmiskonetta nähnyt, jossa Java olisi valmiiksi asennettuna. Itse se pitää aina asentaa ekan kerran, kuten itse kasattuihinkin tietsikoihin.
onko kellään muulla ollu ongelmia kirjautua tuonnea oma elisaan? itse rekisteröidyin eilen, salasana vaihdettu jo useampaan otteeseen mutta aina herjaa että käyttäjätunnus tai salasana väärin vaikka varmasti on laitettu oikein. mistähän johtuu??
Käyttäjätaso 1
Ei toimi tuo OmaElisaan kirjautuminen täällä vieläkään. Tämän vuoden eli 2012 aikana on joskus salasanan vaihdon jälkeen päässyt kerran sisään mutta useimmiten ei salasananvaihdosta ole mitään hyötyä. Viimeksi tänään yritin tuloksetta (IE, FF; Java 7). Ei tule myöskään mitään tekstaria, vaikka matkapuhelinnumero on asiakastiedoissa mukana. Mainossaähköposteja kyllä tulee kiitettävä määrä asikastiedossa määriteltyyn sp-osoitteeseen...
Semmosta...

Soitettu asiakaspalveluun, vaihdettu salasana "onnistuneesti" moneen kertaan, mutta eipä vaan kirjautuminen Oma elisaan onnistu. "Väärä tunnus tai salasana".

Mikähän tuossa oikein mättää kun ei saada yhtä kirjautumista toimimaan? Vissiin vuoden ollut toimimatta tuo kirjautuminen omalla kohdallani...

Uusien tunnusten luontikaan ei onnistu, koska ilmoittaa Solo -tunnusten kautta, että sinulla on jo tunnus ***.
Käyttäjätaso 1
Tee vikailmoitus. Mulla vaihdettiin käyttäjätunnus ja alkoi toimimaan
Käyttäjätaso 5
olaha kirjoitti:

Uusien tunnusten luontikaan ei onnistu, koska ilmoittaa Solo -tunnusten kautta, että sinulla on jo tunnus ***.


Tarkoitatko tuolla, että olet kokeillut rekisteröityä Oma Elisaan vai olitko kokeillut tuota "unohtuiko salasana" -linkkiä ja sitä kautta saada itsellesi uusia tunnuksia?
Raiveri kirjoitti:
Tarkoitatko tuolla, että olet kokeillut rekisteröityä Oma Elisaan vai olitko kokeillut tuota "unohtuiko salasana" -linkkiä ja sitä kautta saada itsellesi uusia tunnuksia?

Sekä että.

Useamman kerran kokeillut vaihtaa salasanaa, josta tulee onnistumisilmoitus, mutta kirjautumaan ei uudella salasanallakaan pääse.

Myöskään uusia tunnuksia ei pysty luomaan, koska tunnut jo olemassa.

Elisa asiakaspalvelussa tehtiin jokin keikka jonnekin, mutta mitään vikaa ei löytynyt.

Täytyy varmaan pyytää seuraavaksi poistamaan vanha tunnus ja luomaan uusi. Tuota eivät tarjonneet mahdollisuudeksi kun sinne soitin.
Itselläni sama vika menossa. En pääse kirjautumaan oma elisaan niin mitenkään ja salasanaa on vaihdettu muutaman kerran.
Käyttäjätaso 5
Jobis kirjoitti:

Itselläni sama vika menossa. En pääse kirjautumaan oma elisaan niin mitenkään ja salasanaa on vaihdettu muutaman kerran.OmaElisa-palvelussa on todettu alkuviikon aikana vikatilanne jonka takia osalla tunnuksista sisäänkirjautuminen ei onnistu. Tähän ei tunnu auttavan salasanan vaihtaminen eikä välttämättä uudet tunnuksetkaan. Vika on selvityksessä ja pyrimme korjaamaan sen mahdollisimman pian. :)

Muoks: Häiriötiedotteista löytyy nyt http://corporate.elisa.fi/elisa-oyj/tiedotteet/tiedote/?otsikko=hairio-henkiloasiakkaiden-oma-elisa--palveluun-kirjautumisessa&tag=all" target="_self viasta.
Tuossa vuoden vaihteen jälkeen ei ole Operalla toiminut tuo oman elisan sivustoon kirjautuminen ollenkaan. Tulee vain "Sisäänkirjautuminen epäonnistui teknisestä virheestä johtuen. Mikäli ongelma toistuu vielä myöhemminkin, ota yhteyttä asiakaspalveluumme."

Explorerilla ja chromella testattu, niin toimii. 

Osallistu keskusteluun