Kysymys

Oma Elisa tunnuksen rekisteröinti ei onnistu

  • 8 helmikuu 2014
  • 1 kommentti
  • 5783 katselukerrat

  • Uusi OmaYhteisön jäsen
  • 3 kommenttia
En ole vähään aikaan kirjautunut oma elisaan. Nyt kun olin kirjautumassa sinne, palvelu ohjasi rekisteröintisivulle. Jokaisen rekisteröintiyrityksen jälkeen tulee virheilmoitus, että on tapahtunut virhe. Virheilmoituksella pyydetään ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun. Virheilmoituksella ei ole mitään tietoa siitä, mikä virhe on tapahtunut. Olen kokeillut rekisteröintiä käyttäen useampaa eri salasanaa useammalla eri sähköpostiosoitteella. Mikään niistä ei kuitenkaan kelpaa. Tulee aina sama virheilmoitus.

Mielenkiintoista on se, että oma elisan kirjautumissivulla oleva rekisteröintipainike ohjaa käyttäjän tupas-tunnistuksen kautta rekisteröintiin, kun taas automaattinen uudelleenohjaus vie suoraan rekisteröintiin. Kumpihan tapa on oikea? No molempia olen kokeillut, eikä kumpikaan toimi.

Tuli taas sellainen deja vu, ette mikään Elisan tekemä muutos toimi ilman ongelmia. Viimeksi taistelin oma elisassa sähköpostisalasanan vaihdoksen kanssa, kunnes asiakastuki ilmoitti, ettei kyseinen toiminnallisuus toimi oma elisan kautta. Ehdottivat, että voivat lähettää uuden salasanan postin kautta. On se kumma, ettei Elisan kaltainen yritys saa näin yksinkertaisia palveluita toimimaan. Tämä on ihan perustoiminnallisuutta.

1 kommentti

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +2
Lisääpä neoone asiakasnumerosi Palstan käyttäjätietoihisi, niin vilkaistaan missä ongelma piilee! Laita minulle yksityisviestillä vielä kuittaus kun olet tietosi päivittänyt!

Osallistu keskusteluun