Vastattu

OmaElisa ei toimi IE11:lla enää

  • 24 kesäkuu 2017
  • 5 kommenttia
  • 304 katselukerrat

  • Uusi OmaYhteisön jäsen
  • 6 kommenttia
Onko muut huomanneet moista ongelmaa?
Jos kirjaudun sisään OmaElisaan ja koitan avata vasemmasta pystyvalikosta ihan mitä vaan, niin ei tapahdu mitään.
Oikeasta yläkulmasta ilmoituspainikkeesta kun valitsee avoimet laskut, niin tulee virheilmoitus.

Kännykällä toki pystyn laskut maksamaan, mutta ei ole ihan ideaalitilanne.
Selaimen vaihto nyt ei ole ihan ensimmäinen vaihtoehto, kun chromellakaan ei ihan kaikkea saa tehtyä.

Sama ongelma oli jo kk sitten kun viimeksi olin laskuja maksamassa. Silloin ajattelin että kyseessä on vain joku väliaikainen häiriö.
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Dj_God 25 kesäkuu 2017, 12:34

Minulla toimii kyllä IE11:llä täysin ongelmitta.

Teinpä itsekin testejä IE11 -selaimella ja OmaElisa toimi kuten muillakin selaimilla. Mitään ongelmia ei testin aikana ilmennyt.

Kannattaa tosiaan tarkistaa, että järjestelmän päivitykset ovat asennettuna. Lisäksi tuo välimuistin tyhjennys, kuten aiemmin sanoinkin.
Katso alkuperäinen viesti

5 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Edgellä olen itse käyttänyt ja toiminut ihan ok. Pari kertaa tullut virheilmoitusta, muuten ei moitittavaa.

Oletko kokeillut tyhjentää selaimen välimuistia? Joskus auttaa vastaavissa tilanteissa.
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki
Minulla toimii kyllä IE11:llä täysin ongelmitta.

Onko sinulle tullut koneeseesi tuo W10 1703 -päivitys? Itselleni tuo on tullut, mutta tuntuu siltä, että se on kenties aiheuttanut jotain ongelmia noiden selaimien käytössä. Olen kirjautunut aina palveluihin henkilökortilla, jos tuo vain on toteutettu palveluun. Edellisellä W10 versiolla 1607 esim. Kanta.fi -palveluun saattoi kirjautua mm. ainakin Edgellä, mutta nyt antaa ihmeellisiä virheilmoituksia sekä IE11:llä, Edgellä että Firefoxilla, ainoastaan Cromella onnistuu.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Minulla toimii kyllä IE11:llä täysin ongelmitta.

Teinpä itsekin testejä IE11 -selaimella ja OmaElisa toimi kuten muillakin selaimilla. Mitään ongelmia ei testin aikana ilmennyt.

Kannattaa tosiaan tarkistaa, että järjestelmän päivitykset ovat asennettuna. Lisäksi tuo välimuistin tyhjennys, kuten aiemmin sanoinkin.
Ei ole tullut W10 päivityksiä, kun seiskalla mennään edelleen.
Selaimen välimuistin tyhjennys ei vaikuta asiaan.
Sain vähän diagnosoitua eteenpäin. Incognito tilassa surffatessa toimii normaalisti, joten nyt on jotain kuraa selaimessa. Lisäosat on kaikki poistettu käytöstä.

Osallistu keskusteluun