One Plus 6T MacLaren-edition-puhelinten myynti

  • 18 tammikuu 2019
  • 3 kommenttia
  • 585 katselukerrat

Miksi One Plu 6T macLaren-puhelimia myydään vain verkkokaupassa? Elisan ilmoittama myyntihinta on virheellinen, koska lopullisessa hinnassa on myös väistämättä postitusmaksu. Itseltäni menivät kaiki ostoshalut, kun en halunnut hakea puhelinta postitoimistosta, joka on siirtynyt jonkun huoltoaseman tiloihin kilometrien päähän kodistani Myyrmäessä. Puhelinta ostaessani haluan myös ostaa siihen lisävarusteet, kotelon y.m., ja se tapahtuu myymälässä.

3 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
Kaikkia mahdollisia puhelimia ja muita laitteita ei Elisakaan voi myymälässään pitää, jossain vaiheessa tulee neliöt ja muu varastointitila vastaan. Vai eikö tuo puhelin vain sattunut kuulumaan kyseisen Elisan myymälän valikoimiin?

Ja kyllä se hinta on ihan oikein ilmoitettu. Toimituskuluja ei koskaan ilmoiteta tuotteen hinnassa, vaikka ne kokonaiskustannuksia kasvattavatkin. Tämä jo pelkästään siitä syystä, että toimituskulut voivat vaihdella hyvinkin paljon.
Minusta on kohtuulista, että puhelin toimitetaan Elisan myymälään, josta asiaka voi hakea sen. Minulta ei koskaan ole pyydetty enempää tavaran hinnasta kuin se, joka on ilmoitettu mainoksessa. Emme ole Yhdysavllissa, jossa hintaan lisätään vielä ties mitkä arvonlisäverot ja osavaltion verot.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
Ilmoitettu hinta sisältää kyllä verot. Toimituskulut eivät kuitenkaan sisälly hintaan. Nouto myymälästä onnistuu yleensä ilman toimituskuluja, mikäli tilattu puhelin kuuluu ko. myymälän valikoimiin ja sitä on myymälän varastossa.

Jos miettii muita suomalaisia verkkokauppoja, ei yksikään verkkokauppa ilmoita tuotteen hintaa siten, että siinä on toimituskulut mukana. On toki tilanteita, joissa myyjä tarjoaa ilmaista toimitusta postiin kampanjaluontoisesti tai kun ostosten hinta ylittää tietyn summan. Kuitenkin yleinen käytäntö on se, että toimituskulut lisätään aina tilattujen tuotteiden hintaan.

Osallistu keskusteluun