Kysymys

Ongelma F-Securen SAFEssa

  • 20 marraskuu 2016
  • 3 kommenttia
  • 235 katselukerrat

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki
  • OmaYhteisön luottojäsen
  • 845 kommenttia
Kirjoitan tämän nyt tänne, koskapa kyse ei ole Elisalta hankitusta turvapaketista.

Käytössäni on 5 laitteelle F-Securelta suoraan hankittu SAFE, mm. ASUS-pöytäkoneella ja HP:n läppärillä. Päivityksiä on tullut (Aquarius, Gemini, DeepGuard ja Hydra -updates) 10.11. saakka molemmille koneille useitakin kertoja päivässä. Tulee edelleen pöytäkoneelle, mutta läppärille on viimeinen Aquarius-päivitys tuolloin 10.11. illalla ja login mukaan asennettiin onnistuneesti. Läppäriille on muita edellä mainittuja päivityksiä tullut koko ajan. Logilla ei näy mitään virheilmoituksia, ja SAFE ilmoittaa, että kone on suojattu ja turvallinen käyttää, ei ongelmia.

Lieköhän kuitenkaan noin. Onko jollakulla kokemusta vastaavasta. Olen miettinyt, pitäisikö SAFE vapauttaa läppäriltä, poistaa asennus ja asentaa uudelleen.

F-Securekin näyttää olevan "nykyaikainen" yritys, eli mitään sähköpostin/kyselyn osoitetta en toistaiseksi ole löytänyt, jota asiakas voisi käyttää. Soittomahdollisuus on, yritän, kunhan arki tulee.

3 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
Kokeilepa tuota fsdbupdate - työkalua. https://www.f-secure.com/fi_FI/web/home_fi/support-tools
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki
Kokeilepa tuota fsdbupdate - työkalua. https://www.f-secure.com/fi_FI/web/home_fi/support-tools

Kiitos Dj_God, kokeilen tuota huomenna päivänvalossa 🆒
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki
No niin!

Katselin itsekin tuota päivitystä F-Securen sivuilta, mutta en uskaltanut omatoimisesti yrittää tuota kysymättä neuvoa viisaammilta.

Käynnistin tuon tietokantojen päivitysohjelman ja nyt tuli päivitys "Vesimieheenkin", saman numeroinen, mikä aamulla tuli pöytäkoneelle. Seurailen, miten jatkuu.

Joka tapauksella suurkiitokset Dj_God vinkistäsi 😃

Osallistu keskusteluun