Vastattu

Ongelma yhteyden kanssa

  • 10 syyskuu 2012
  • 2 kommenttia
  • 12641 katselukerrat

  • Uusi OmaYhteisön jäsen
  • 1 kommentti
Hei!

Kytkin eilen vihdoin Elisa vahti-live kameran ja latasin sovelluksen Samsung galaxy S II:seen. Eilen se toimi hienosti, mutta yhteys on katkennut illalla klo. 22.01 ja sen jälkeen kamera ei ole saanut minkäänlaista kuvaa aikaiseksi. Kaikki piuhat on kytketty oikein ja olen jo monta kertaa ottanut töpselin pois seinästä ja koittanut uudelleen käynnistää sitä. Mikään ei kuitenkaan ole toiminut. Neuvoja pliis! Minulla on myös Elisa viihde palvelu, ja netti on toiminut hyvin koko päivän. Ja pitäisikö siis tuon kameran toimia myös pelkällä Wlanilla?
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi VilkkuvaMajakka 10 syyskuu 2012, 16:21

Toimii verkkokaapelin lisäksi wlan-yhteydellä. Kokeile seuraavaa mikäli sulla on Bewan modeemi:

Muuta modeemin asetuksia seuraavasti:

- Avaa paikallinen hallinta http://192.168.100.1

- Mene valikkoon Router > Internet

- Muuta MTU-arvo "Max MTU" -kentästä arvoon 1500 ja tallenna

- Kokeile kameran toimivuutta uudelleen

 

MTU:n arvo on Bewan-modeemeissa oletuksena 1460, mutta joissakin tilanteissa se voi aiheuttaa ongelmia, jolloin kannattaa kokeilla arvoa 1500.

Nämä ohjeet jakoi siis groner Elisan puolelta ja itsellä alkoi toimimaan moitteettomasti tuon arvon muuttaamisen jälkeen.

Muista että kameran resetoinnin jälkeen sun täytyy muodostaa yhteys ensin verkkokaapeli kytkettynä modeemiin ja sen jälkeen muodostaa wlan uudelleen. Kameran asetuksiin jää muistiin käyttämäsi wlan-yhteys. Tämä siis jos käytät langatonta yhteyttä.

Katso alkuperäinen viesti

2 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Toimii verkkokaapelin lisäksi wlan-yhteydellä. Kokeile seuraavaa mikäli sulla on Bewan modeemi:

Muuta modeemin asetuksia seuraavasti:

- Avaa paikallinen hallinta http://192.168.100.1

- Mene valikkoon Router > Internet

- Muuta MTU-arvo "Max MTU" -kentästä arvoon 1500 ja tallenna

- Kokeile kameran toimivuutta uudelleen

 

MTU:n arvo on Bewan-modeemeissa oletuksena 1460, mutta joissakin tilanteissa se voi aiheuttaa ongelmia, jolloin kannattaa kokeilla arvoa 1500.

Nämä ohjeet jakoi siis groner Elisan puolelta ja itsellä alkoi toimimaan moitteettomasti tuon arvon muuttaamisen jälkeen.

Muista että kameran resetoinnin jälkeen sun täytyy muodostaa yhteys ensin verkkokaapeli kytkettynä modeemiin ja sen jälkeen muodostaa wlan uudelleen. Kameran asetuksiin jää muistiin käyttämäsi wlan-yhteys. Tämä siis jos käytät langatonta yhteyttä.
Kiitoksia tästä! Nyt vain ongelmaksi muodostui ettei sovellus enää toimi puhelimessa 😃 nettiselaimella kyllä, mutta kännykkäsovellukseen en enää pääse kirjautumaan :D

edit. tääkin korjaantu sovelluksen uudelleen asentamisella... Mutta tosiaan kiitokset!

Osallistu keskusteluun