Kysymys

Ongelmat Elisan webmailin käytettävyydessä - ne on korjattava

  • 25 maaliskuu 2015
  • 0 kommenttia
  • 419 katselukerrat

Saunalahden melkein täydellisestä webmailista siirryttyäni Elisan webmailiin haluan että seuraavat asiat korjataan:

Värimaailma. 

Nykyinen harmaa on aivan liian hailakka ja vaikeakäyttöinen. Saunalahden webmailissa oli värimaailma joka helpotti käyttöä ja näki aina selkeästi mitä missäkin oli. Tämä on pelkkä siniharmaa kalasalaatti.

Viestin luku- ja kirjoitusalue ahdas.

Jos olen lukemassa sähköpostiviestejä, niin haluan viestin näkyvän helposti ja selkeästi. Nyt sivulla on ensin valikko sinisellä taustalla jossa linkkejä Elisan omille nettisivuille. Aivan väärä ja turha paikka mainostaa sivuja! Seuraavalla rivillä on sähköpostiin liittyviä valikkolinkkejä ja alimpana ja isoimpana on sekava valikko, mistä on vaikea löytää helposti mitään mitä tarvitsee.

Viestin lukeminen

1) Tuplaklikkaus haittaa käyttöä ja viestin täytyy avautua yhdestä klikkauksesta. Tuplaklikkaus on laitettu sinne siksi että yhdellä klikkauksella pystyy valitsemaan viestejä, mutta se on täysin turha ja käyttöä hankaloittava asia. Laittakaa checkboxit vasempaan reunaan niin kuin aikaisemminkin oli. 

2) Kun viestiä lukee, viestin yläosassa on koko ajan näkyvissä viestin lähettäjän tiedot, otsikot ja päiväykset. Nämä vievät ihan turhaa tilaa itse viestiltä.

3) Liitetiedostojen havaitseminen viesteissä on vaikeaa koska liitetiedoston kuva näkyy viimeisessä sarakkeessa oikealla. Laittakaa tämä sarake näkymään ensimmäisenä.

Keskustelussa ei ole vielä kommentteja.

Vastaa ensimmäisenä!

Osallistu keskusteluun