Kysymys

oO Suomi 3-kertaistaa.

  • 26 toukokuu 2013
  • 7 kommenttia
  • 973 katselukerrat

Suomi aikoo nostaa ydinsähkönsä 3- kertaiseksi 2023 mennessä

Tässä seinähullussa hankkeessa on tietysti se pikku mutta, ettei maamme sähkön kulutus nouse +5% vuosi. Vaan päinvastoin laskee -5% vuosi. No suunnattomassa viisaudessaan EKP onkin päättänyt tuottaa ydinvoimaa hinnalla millä hyvänsä! Pääjohtaja Naukkarinen nauroikin, että ei ydinvoimainen sähkö maksaisi vain 4- osan ydinsähköstä. Mutta Suomea ei tällainen raha tässä kiinnosta. Mutta Pu-239 bisnekset kyllä. Pitää vaan keksiä minne dumpata maamme sähköverkon +40% ylijäämät seuraavat vuosikymmenet. Kuten tehtiin TVO:n aiemmillekin ylijäämäydinsähkölle koko 80- luku!

No ydinsähköä alkaa tulla siis 2013 paikkeilla luokkaa +40% LIIKAA. Seuraava kysymys minne se tungetaan ydinvoimaloistamme, kun Saksa EI osta myrkkysähköjämme ylihintaisena. Norja ei kelpuuta, Ruotsi ei tarvitse. Ja Venäjän sähkö on neljäsosahintaista Suomalaiseen. Ratkaisu on sama kuin OL-2 ylijäämäsähkölle aikoinaan Ruotsiin. LAHJOITETAAN SÄHKÖT, koska laittoman Pu-239 ASEplutoniumin myynti on se ainoa ydinsyy!

Omakustanne TVO:lta Ruotsiin oli 2 pennniä/kWh. Ruotsi maksoi vain 1 pennnin/kWh vuosikaudet!

Kukaan muu maa kuin Venäjä ei ylihintaista ydinsähköä kelpuuta. Kuulinkin juuri, että Suomi aikoo yksinkertaisesti lahjoittaa seuraavat vuosikymmenet ydinsähkönsä sumeilematta sinne! Tasasähköverkkoa itärajallamme vahvistetaan 2013 kesällä jo kiivaasti. Halutaan näin varmistaa, ettei Venäjä estä Suomen 1 200kpl uraanikaivosjätevesien valuttamisia Laatokkaan. Suomi on valmis mihin tahansa kyetäkseen tukemaan USA:n himoamaa laitonta Pu - 239 myyntiään TVO:lta ulkomaihin. Korruptio yhdistettynä maamme ydintaattuun taloustuhoon ajavaan Pu-239  kaupusteluun näin takaa sen, että ydinmustapekka jää Suomeen!
                ---------

I.L. Maanjäristys lähes 6500 kilometrin päässä - tuntui Suomessa

Perjantai 24.5.2013 klo 15.05

Hieman ennen yhdeksää aamulla Suomen aikaa tapahtui Ohotanmerellä, Japanista pohjoiseen, valtava maanjäristys. Hieman tämän jälkeen rupesi Helsingin seismologian instituuttiin satelemaan järistysilmoituksia.

Järistys tapahtui Ohotanmerellä, lähes 6500 kilometrin päässä Suomesta. (COLOURBOX)
Syvällä tapahtuneen järistyksen voimakkuus oli 8,3 magnitudiasteikolla. Seismologi Jari Kortström Helsingin yliopiston seismologian instituutista kertoo, että järistys tuntui lähes 6500 kilometrin päässä, koska sijaitsemme samalla mannerlaatalla.

- Järistys on päässyt kulkemaan mannerlaatassa melko hyvin ja vaimentumatta, Kortström arvioi. Seismologi kertoo, että heidän saamissaan ilmoituksissa on yksi yhdistävä piirre. Ne ovat tulleet kerrostalojen ylimmistä asunnoista.

- Järistys on osunut korkeisiin rakennuksiin Suomessa ja saanut ne hetkeksi huojahtamaan. Talojen perustuksiin on tullut eräänlainen isku. Maan pinnalla tuntui tuskin mitään.

Maan liikahdus oli Kortströmin mukaan Keski-Suomessa 10-12 miktometriä 0,7 sekunnin aikana. Aaltorintama meni nopeasti ohi, joten on hyvin epätodennäköistä, että talot olisivat kärsineet vahinkoja. Havaintoja järistyksestä tuli ainakin Kouvolan, Tampereen, Hämeenlinnan ja Jyväskylän alueilta.

VILLE HALONEN  ville.halonen@ilmedia.fi

* Arto Lauri Ihan siis MIELTTÖMÄN ISO jälleen kerran! Eikä tällaisista alati kiihtyvistä megahyperiskuista uskalleta Fukushiman jälkeen kertoa pätkän vertaa. Ettei VAAN TVO/ Posivan Onkalopelleilyjä kyseenalaistettaisi.
Mites ne atomiherrat taas kertoikaan, ettei Fukushiman tasoisia toistu kun luokkaa kerran kymmenessätuhannessa vuodessa. Nyt iski taaas 2v sisällä! Kyllä  t o d e l l a alkaa tyhmempikin tajuta MITÄ ydinvoimaloista maan sisään valuvat neutronivuot ja kanavasäteilyjen IONIkaasut maan sisällä tekevät. Ja hei folks, tää on vasta ALKUA maan alla jatkuvasti etenevistä YDINTUHOISTA!. . .
              -------

N.A. Mörner Collapse 2013 sivulta 38

"Posiva & SKB esittävät erittäin huonon ja harhaanjohtavan maanjäristyskenaarion nojautuen ainoastaan tämän päivän seismiseenvälinemediaan. Joka on arvoton vakavastiotettavassa pitkän ajan analyyseissä. Totuus on että maksimaallisetmagnitudit ajan mittaan nousevat seuraavasti:

Ruotsissa olen dogumentoinut 58kpl  M5 maanjäristystä
6kpl M8 tai> M8 järistystä
17kpl M7-8 järistystä
31kpl M6-7 järistystä
4kpl M5,5- 6 järistystä

Ekstrapoloidaan käsittämään  tulevat Posivan ydinjäteonkaloin kohtalot:
Käsittämään Olkiluodon tulevat 100 000 vuotta on odotettavissa sinne:
- 1 000kpl M6 järistystä
- 100kpl M7 järistystä
- >10 M8 järistystä
- Sekä muutama M9 maanjäristystä niin Ruotsissa kuin Suomessakin.

* Kuulen epäileviä ihmettelyjä siitä m i h i n konkretiaan nämä Mörnerin datat perustuu? Oikeastaan varsin helppoa. 2004 Kaolakin ihmiskunnan elinajan rajuin tsunamimaanjäristys perustui kallioperän siirtymiseen v a i n 8m! Toisaalta Suomen kallioperä on noussut viimeisen 11 000v aikana esim. Olkiluodossa pelkästään ylöspäin 830m. Pelkistettynä tämä kertoo tuona aikana tapahtuneen Olkiluotoseudulla reilusti y l i  100kpl kaolakin megatuhoa. Ja taas kuulen ihmettelyjä lisää.

Tektoniikassa matematiikka on melkoisen simppeliä. Vuosimiljardeja Atlantin selänne on prässännyt koko Pohjolaa kasaan luoteissuunnasta noin  +5cm vuosivauhdilla. Lasketaan mallia siitä tähän 11 000v* 0,05m= 550m. Huomaamme jotain ennenkokemattoman outoa maamme geologiasta. Peräti 2/3 osa Itämerialtaan, Olkiluodon maanousemasta selittyykin suoraan j a t k u v a s t i tauotta ilman jääkausiakin etenevällä Atlantinselänteen prässeillä! Eikä kuten kansalle on syötetty jääkauden jäätikköpaineeen muutoksilla! Jotka toki nekin ON mukana, mutta tramaattisesti pienemmin prosenttiosuuksin kuin luullaan.

7 kommenttia

Käyttäjätaso 4
Olen kanssasi samaa mieltä kanssasi että ydinvoimalla tuotettua sähköä on lisättävä Suomessa tulevaisuudessa.

Vaikka ydinvoimalassa huono hyötysuhde onkin ( periaatteessa vesihöyryturbiinilaitos ). Saadaan samalla ydinsähkön hinta entistä halvemmaksi Suomessakin kun ydinvoimaloita on monta esim. joka 50k kaupungissa. Ydinsähkö on tulevaisuuden sähköenergian tuottaja myös tulevaisuudessa aivan varmasti, mutta uraania ei jatkossa käytetä näiden "polttoaineena" vaan siirrytään huomattavasti yksinkertaisempiin atomeihin, joista ei synny ydinjätettä ollenkaan tai se on kierrätyskelpoista. Mutta sitä ennen pitää vanhahtavat ydinlaitokset ensin myydä ja vielä kuluu paljon aikaa ennenkuin nykyiset ydinjätteet on lähettetty kohti aurinkoa jonne ne sitten loppusijoitetaan tulevaisuudessa suureen fuusio ydinreaktioon.

Mainitsemasi Suomen peruskallion epävakaisuus on huttua, tänne Suomeen uskaltaa väliaikaissijoittaa myös muiden maiden ydinjätettä. Suomen peruskallio on vakaata verrattuna moneen muuhun paikkaan.

Mainitsemasi "ylimääräisen" ydinsähkön halpamyynti Ruotsiin on varmasti jättänyt mustaa valkoiselle, joten kyseiset hinnat kilowateilta on tarkistettavissa jälkikäteen. Yhteispohjoismainen sähköpörssi takaa sen että sähkö tulee myydyksi ja yleensä oikeaan hintaan -> kysynnän ja tarjonnan laki.

Mainitsemasi tasasähkömuuntoasemasta Suomen ja Venäjän rajalla, on juuri hiljan rakennettu toinenkin sähkölinja itään nimittäin merikaapeli Suomesta Viroon. Kyseinen reitti mahdollistaa jatkossa laajat sähkömarkkinat balttian maissa ja niiden naapurimaissa.

Suurin sähkön kuluttaja on perinteisesti ollut teollisuus, mutta kotitalouksien sähkönkulutus on jatkanut tasaista kasvuaan ja myös tulee sitä tekemään jatkossakin, vaikka LED yms. heikkovirta tekniikka koko ajan yleistyy. Teollisuuden sähkönkulutus tulee tulevaisuudessakin vain vähenemään.

Mielestäni Suomen pitäisi julistautua ydinasevaltioksi. Se tulisi paljon halvemmaksi Suomelle kuin kokoomuksen ja sen joo-joo puolueen RKP:n ajama Suomen Nato-jäsenyys, mikä nostaisi Suomen puolustusmenoja entisestään -> 2% BKT:seen. Tai vaihtoehtoisesti ahvenanmaan voisi julistaa ydinasealueeksi. Jokaisella maalla on armeija, oma tai vihollisen.

Ps. Sähkölaskussani on jo nyt yli 50 % pelkkiä sähkön siirtomaksuja, nämä ns. piiloverot vain kohoavat tulevaisuudessa kun siirtomaksuille ei ole asetettu kattohintaa. Ei se ole tyhmä joka pyytää vaan se joka maksaa.
Aiheessa ei ole mitään vikaa, mutta ei taida kuulua tänne Saunalahden Palstalle.;)
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Tätä samaa aihetta on spämmätty muuallekin... eli massaposti kyseessä.
 Venäläinen TV Ensyklopedia 26.05.2013
tuta tuta tuta tuta tuta tuta tuta tuta Aina kun kyse on länsimaille arka aihe, niin kannattaa kuunnella venäläisdokumentteja aiheesta. Oppii ihan uusia salattuja asioita. Niin tässäkin tapauksessa. Aiheena TV:ssä oli Tutankhamonin legenda pyramideihin tunkeutuneitten "kirouksista". Korostan, että seuraava data on nimenomaan v e n ä l ä i s t e n ja siksi erityisen kiinnostavaa. Koska länsimaiden POLIISIVIRANNOMAISTEN sensurointi ei toimi! Tutatkhamonin hauta oli tapaus vailla vertaa aikalaisilleen. Ryöstöistä välttynyt suunnattoman rikas egybtiläisen faraon hauta löytyi. . .Siis ENGLANTILAISET ryöstivät härskisti Egybtiä! Hautaan tunkeutui 22kpl henkilöä. Ja kuinka ollakkaan k a i k k i kuolivat! Kuolivat mystisesti "verenmyrkytyksiin". Olen itse nähnyt Britishmuseumissa Tutatkhamonin kultaisen naamion. Se niinikää ryöstettiin museosta 6 hengen voimin. Myös nämä kaikki kuolivat samanlaisiin tauteihin. Venäläinen kommentaattoti suoraan sanoi, pyramidit ON MIINOITETTU RADIOAKTIIVISILLA ANSOITUKSILLA! Jännä yhtäkkinen myöntö. Koska vain jokin aika sitten kerroin m i t e n pyramideista jälleenkehitettiin Teslan "kuolemansäteet" ja 28v kehittelyin Westinghausen reaktorien edelleen käyttämä teslaoskilaattorien tekniikkat pommittaa uraanireaktoreihin 70 000MeV avaruushadroneita 100km korkeudelta imuroitavin teslabimein. Kummastusta herättää, että kun tämä maailman salaisuuksien salaisuuden paljastin maailmalle. Sain merittäin kansainvälisten poliisivoimien sensoreita perääni. Nyt kuitenkin YLE avoimesti n ä y t t ä ä miten suunnattoman oikeassa juttuni olivat! No toisaalta mm. STUK pomo Jarmo Lehtinenkin myönsi keväällä 2013 Eurajokisalissa, minun olevan oikeassa myös Olkiluodon tektoniikoista ja metaanikaasuongelmista 58kpl jättimaanjäristyksin ja kymmenin tsunamiaaltoineen Suomessa.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Jätetäänhän tämä keskustelu tähän, eikös? Ainakin tässä ketjussa 🙂 Palstan offtopic-keskustelulle avataan joka viikko uusi ketju, joten keskustelua voi halutessaan jatkaa vielä siellä: http://yhteiso.elisa.fi/t5/Yleinen-keskustelu/Viikon-off-topic-22/m-p/287170#U287170
TVO luontotapoista 2013 tappoa tappoa tappoa Kun tutkitaan sitä suunnatonta tuhokermaa, jota TVO/ Posiva ovat JO NYT kyenneet ympäristöstään hävittämään. Ei 10 000 000 kalakuolemat/v ole kuin valju aavistus siitä mieten kokonainen Suomen valtio asukkaineen on pyyhkiytymässä maailman kirjoista. Fukushiman säteilymutaatoitujen kasvien ja eläinten kuvien yhteydessä IAEA kivikovaan vedätti, ettei tunneta yhtään säteilymutaatiotapausta. No kymmenien kasvien ja eläinkuvien jälkeen päätin itsekin v ä h ä s e n hämmentää. Ja helppoahan tämä senkun astuu Olkiludossa ulos luontoon ja volaa: http://kuvaton.com/k/Y6Zc.jpg https://]http://kuvaton.com/k/Y6Zc.jpg[/img][/url] Eikö auennut? Lähempää. . . http://kuvaton.com/k/Y6LY.jpg https://]http://kuvaton.com/k/Y6LY.jpg[/img][/url] kyllä TVO osaa terrorisoida päiviltä systemaattisesti muutakin kuin vaikka reijitrtää sioltoja, peltikattoja ja autoja omistajineen. Tällainenkin osunut silmään ja TVO:n OMA lehti vielä asialla! http://kuvaton.com/k/Y6Lj.jpg https://]http://kuvaton.com/k/Y6Lj.jpg[/img][/url] TVO:n tapot ja tuhot näkyvät IHAN KAIKKIALLA. Malliksi leuto talvi sitten vihertänyttä pienpusikkoa 4km TVO:lle. http://kuvaton.com/k/Y6Lp.jpg https://]http://kuvaton.com/k/Y6Lp.jpg[/img][/url] Lumimarjapuskista ei TVO:n plutoniummarjapensaitten vihreydestä hajuakaan jäljellä: http://kuvaton.com/k/Y6LI.jpg https://]http://kuvaton.com/k/Y6LI.jpg[/img][/url] Juhannusruusuissa ei elämä juhli. Tritiumit kyllä sitäkin enemmän by TVO: http://kuvaton.com/k/Y6Lu.jpg https://]http://kuvaton.com/k/Y6Lu.jpg[/img][/url] Osa II Sama teema mm. tavallisilla ruusuillakin. Punakukia näihin TVO/ Posivan tuhoamiin ei tule: http://kuvaton.com/k/Y6LH.jpg https://]http://kuvaton.com/k/Y6LH.jpg[/img][/url] Tällaisia Olkiluodon vedet tarjoaa kalan korvikkeina. vaikea sanoa onko mutageeni cai vain pelkkää geenimössöä: http://kuvaton.com/k/Y6L1.jpg https://]http://kuvaton.com/k/Y6L1.jpg[/img][/url] Tämä jos mikä on säteilymutaatiota by TVO: http://kuvaton.com/k/Y6Lf.jpg https://]http://kuvaton.com/k/Y6Lf.jpg[/img][/url] Ja palataan 4km päähän TVO Olkiluodosta. Nyt otetaan tarkkailuun havupuista säteilyn ruhjomia katajia. Olkiluodon suunnalta lännestä. Oikealla kädellä eteläisemmät vielä elävät katajan osalappeet: http://kuvaton.com/k/Y6L3.jpg https://]http://kuvaton.com/k/Y6L3.jpg[/img][/url] Lisää TVO:n tappamia ja ydinaavikoittamia havupuita, vuodossa tritiumien säteilyioniplasmojen polttamia katajia: http://kuvaton.com/k/Y6LD.jpg https://]http://kuvaton.com/k/Y6LD.jpg[/img][/url] http://kuvaton.com/k/Y6Lt.jpg https://]http://kuvaton.com/k/Y6Lt.jpg[/img][/url]
Käyttäjätaso 5
Lukitaan tämä ketju. Yleistä jutustelua voi jatkaa Off-topic -ketjun puolella, sinne linkki tässä: http://yhteiso.elisa.fi/t5/Yleinen-keskustelu/Viikon-off-topic-22/m-p/287170#M25807

Osallistu keskusteluun