Kysymys

outoa.... sähköposti hässäkköä...

  • 15 helmikuu 2013
  • 3 kommenttia
  • 1594 katselukerrat

Hmmmm...

 olen ottanut laskut sähköpostiin, jonne ne eivät koskaan saavu? miksiköhän näin? osoite kyllä oikein ja eivät mene roskapuolellekkaan.

ideoita mikä mättää?

3 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Minulla tämä viimeisin lasku tuli sähköpostiin 14.2. kello 9.43 ja laskun päiväyksenä oli 19.2.2013. Tammikuun laskun lähetyksessä oli kai ongelmaa joidenkin kohdalla ja ne ainakin piti lähettää uudelleen niille, joille ne eivät olleet lähteneet.

Kuinka pitkältä ajalta sinulta ne laskut ovat jääneet tulematta? Jos ei tuon 19. päivän aikaan näy, voisit kokeilla tehdä ÓmaSaunalahdessa uudelleen asetuksen tms. Muutat laskun toimitustavaksi vaikka tekstiviestin, tallennat ja kirjaudut ulos. Sitten kirjaudut uudelleen sisään ja muutat toimitustavan oikeaksi sekä kirjaudut ulos OmaSaunalahdesta. Ehkä siellä on jokin häiriö, joka korjaantuu tuolla tavalla.

Helmikuun laskun suhteen ei kannata olla vielä huolissaan, koska laskut voivat saapua sähköpostiin hieman eri aikoina.
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki
neitinoso kirjoitti:
Hmmmm...

 olen ottanut laskut sähköpostiin, jonne ne eivät koskaan saavu? miksiköhän näin? osoite kyllä oikein ja eivät mene roskapuolellekkaan.

ideoita mikä mättää?

Jos sinulla omasaunalahdessa näkyy että olet tehnyt laskun sirron sähköpostiin.. (ota kuvakaappaus siitä kohdasta) ja antamasi s-postiosoite on oikein (tarkista) niin sinulla ei ole mitään hätää vaikka ei laskua tulisikaan, vika on laskuttajalla. Odottele rauhassa, jos odottelevat maksua niin kyllä heidän kuuluu ilmoittaa asiasta ennen kuin ryhtyvät muihin toimenpiteisiin.

Moni asia siellä ns. kusee mutta eiköhän ne aikanaan hoidu.
ihme kikkailua... kävin tarkistamassa kaiken mahdollisen oma saunalahdessa.

Kuinka pitkältä ajalta? pitkältä...

ihan sanonko mistä....Taidanpa tilata sen paperisen version kun tuo säpo n laittaminen on todellakin noin kovin haastavaa.

Osallistu keskusteluun