Vastattu

palaute vakuusmaksusta

  • 18 October 2019
  • 2 kommenttia
  • 1673 katselukerrat

Hei! Miksi vakuus maksu on niin suuri, jos haluan ostaa puhelimen osamaksulla ja vakuus maksu on melkein samanhintainen kuin puhelin? En ymmärrä mitä järkeä osamaksussa sitten on jos vakuusmaksu on melkein saman hintainen kuin puhelin. Eikö se olisi sitten sama maksaa puhelin kerralla ja laittaa vakuusmaksut kokonaan pois, koska niistä ei ole mitään hyötyä. Mielestäni tyhmää touhua ja siinä ei ole mitään järkeä.

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Ihaa-na 18 October 2019, 10:03

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

2 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5

Hei.

Vakuusmaksua peritään, jos on esimerkiksi luottotiedot menneet. Lisäksi vakuusmaksua voidaan periä, jos sinulla on useita liittymiä ja laitteita Elisalle maksettavana. Tämän vakuusmaksun määräytyminen tapahtuu täysin Elisan ehdoilla. Soitapa sinne Elisalle ja neuvottele vakuusmaksusta. Mielestäni lähes koko puhelinhinnan vakuusmaksu on huumoria.

https://elisa.fi/asiakaspalvelu/yhteystiedot

Nyt soi Helix - Roll The Dice (Extended Mix).

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki

Moikka moi jmehtis ja tervetuloa OmaYhteisöön :)

 

Vakuusmaksun suuruutta ei voi päätellä vielä tilausvaiheessa ja se määräytyy useiden seikkojen perusteella. Jos sinulla ei ole montaa avointa luottokauppasopimusta (velka Elisalle ei ole suuri) ja olet maksanut pitkään laskut ajallaan alkuperäiseen eräpäivään mennessä, voidaan tosiaan vakuusmaksun suuruudesta neuvotella ja toisinaan sitä voidaan kohtuullistaa. Kuten hpguru tuossa jo esittikin niin kannattaa olla meihin yhteydessä niin katsotaan luotonhallinnan kanssa mikä on homman nimi :muscle_tone4: