Palautetta antaisin...

  • 14 syyskuu 2019
  • 2 kommenttia
  • 657 katselukerrat

Hei! Haluaisin antaa asiakaspalautetta myymälässä saamastani palvelusta. Muissa vastaavissa keskusteluissa on linkki Facebookiin tai lomakkeeseen, mutta lomakkeen linkki ei toimi. Haluaisin antaa palautteen anonyymina. Onko tähän mahdollisuutta?

2 kommenttia

Anonyymina onnistuu varmaan helpoiten tänne kirjoittelemalla.

Itse olen sitä mieltä, että palaute tulisi aina antaa omalla nimellään.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Mikset anna palautetta täällä?

OmaElisassa voi toki myös, mutta silloin palaute ei välttämättä tehoa niin paljon kuin sosiaalisesa mediassa, koska yksityisen palautteen voi lakaista maton alle, täältä se näkyy muillekin. Oli sitten positiivista tai jopa negatiivista, tai siltä väliltä.

Terveisiä Jyväskylästä, Kuopion bussi kyllä laskeutui jo Tampereelle, meneepä tämä aika nopeasti. Onnibussilla menin, hieno päivä hienossa kaupungissa.

Telian myymälästä Jyväskylässä tuli kyllä SURKEA tarjous DNA:n jatkoksi tammikuusta: 1200 min, 1200 sms, 100 Mbps, 12 Gt EU, ilmainen mobiilivarmenne 19,90 kk norm. 29,90 ja määräaika 12 kuukautta. Sanoin, että liian kallis, ja vielä määräajalla. Ei noin huonoja missään.

Eipä tarvitse hetkeen vierailla, jos tämä oli Telian mielestä paras tarjous...

Pakko se on Elisalle siirtää, 14,90 eurolla 10M 4G, jossa rajatonta kaikki, paketteineen. 30 eur lahjakortti S-ryhmän ruokakauppoihin mikäli jaksaa pitää Elisalla 3 kk, ja tarjous 12.

10 Gt eurooppaa, riittävä, harvoin tarvitsen. Mobiilivarmenteella ei tee mitään.

Jos ei DNA tule vastaan hinnassa. 12,90 en megan perusliittymästä maksa!!!

Nyt soi Deadly Guns & Bloodlust - Killer Squad (Radio Edit).

Osallistu keskusteluun