Kysymys

Palstan joulukalenteri!

  • 28 marraskuu 2012
  • 292 kommenttia
  • 43401 katselukerrat

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
  • Entinen elisalainen
  • 1635 kommenttia
Joulukalenteri.PNG

292 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Tervetuloa Palstan joulukalenterin pariin!

Joulukalenteri on yksi ja yhteinen kaikille Palstalaisille vaikka samanlainen ketju löytyy niin Elisan kuin Saunalahdenkin yleisiltä keskustelualueilta. Palstan joulukalenterissa avautuu uusi luukku aina arki-iltapäivisin. Ensimmäiset kolme luukkua avautuvat 3.12. ja seuraavat aina päivittäin siten, että viikonlopun ja pyhäpäivien luukut avataan aina seuraavana arkipäivänä. Viimeiset luukut avautuvat jo perjantaina 21.12., joulu tulee tänä vuonna Palstalle aikaisin :)

Palstan joulukalenterista arvotaan joka päivä uusi voittaja (joinain päivinä jopa useita voittajia!), kunkin päivän arvonnassa ovat mukana aina edellisen päivän aikana Palstalle sisäänkirjautuneet käyttäjät. Ensimmäisen päivän arvonnassa ovat mukana kaikki Palstalle marraskuussa kirjautuneet käyttäjät ja 22.-24. päiväarvonnoissa kaikki koko joulukuun aikana Palstalle kirjautuneet käyttäjät. Palstalla kannattaa käydä siis kurkkimassa joulukuussa joka ikinen päivä, näin saat osallistuttua kaikkiin päiväarvontoihin!

Virallinen arvontatonttumme arpoo voittajan joka aamupäivä ja käy jättämässä onnitteluviestin käyttäjän profiilin henkilökohtaisiin asetuksiin, "yksityiset muistiinpanot"-kohtaan. Onnitteluviesti näkyy vain voittajalle, ei muille käyttäjille. Muista siis aina käydä tarkistamassa, potkaisiko onni ehkä juuri tänään!

Mikäli voitto osui kohdallesi, löydät allaolevan näköisen viestin profiilistasi. Klikkaa kirjoituksessa näkyvää linkkiä ja jätä tietosi, postitamme yllätyksen sinulle pikimmiten!

joulukalenterivoittaja.PNG

Julkaisemme voittajien nimet kun palkinto saadaan postiin 🙂 Ja mitäkö palkinnot ovat? Kävimme kiertämässä koko talon etsiessämme teille hyviä yllätyksiä, mukaan tarttui mm. t-paitoja, muistikirjoja, kasseja, leffalippuja ja kännyköitä!

Palstan joulukalenterissa jokainen päivä sisältää yllätyksiä, mitä tahansa voi tapahtua ja kuka tahansa aktiivisista käyttäjistä voi voittaa! Onnea arvontaan ja iloista joulun odotusta kaikille :)

Palstaporukan puolesta,

Noora

1. Järjestäjä
Elisa Oyj, PL 1 00061 Elisa, Y-tunnus 0116510-6 (jäljempänä ”arvonnan järjestäjä”).

2. Osallistumisaika
Arvontaan voi osallistua osoitteessa https:/// 1.11.2012 - 20.12.2012 välisenä aikana.

3. Osallistumisoikeus ja osallistumistapa
Arvontaan voivat osallistua kaikki täysi-ikäiset ja Suomessa asuvat Palsta-keskustelufoorumille (https:///) rekisteröityneet käyttäjät, jotka kirjautuvat käyttäjätunnuksellaan Palsta-keskustelufoorumille 20.12.2012 mennessä. Arvonta toteutetaan erillisinä päiväarvontoina. Jokaisessa päiväarvonnassa ovat mukana kaikki Palstan käyttäjät, jotka ovat kirjautuneet käyttäjätunnuksellaan Palsta-keskustelufoorumille edellisen päivän aikana. 1.12.2012 päiväarvonnassa ovat automaattisesti mukana ne kaikki Palstan käyttäjät, jotka ovat kirjautuneet käyttäjätunnuksellaan Palsta-keskustelufoorumille 1.11.2012-30.11.2012. 22.12.2012, 23.12.2012. ja 24.12.2012 päiväarvonnassa ovat automaattisesti mukana kaikki ne Palstan käyttäjät, jotka ovat kirjautuneet käyttäjätunnuksellaan Palsta-keskustelufoorumille 1.12.2012-20.12.2012. Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole Elisa Oyj:n ja niiden yhteistyöyritysten työntekijöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa.

4.Palkinto
Kaikkien arvontaan osallistuneiden kesken arvotaan 1.12.2012-21.12.2012 välisenä aikana erilaisia tavara- ja elokuvalippupalkintoja, palkintojen arvo vaihtelee. Kaikki palkinnot ovat henkilökohtaisia eikä niitä voi muuttaa rahaksi. Arvonnan järjestäjä vastaa tarvittaessa mahdollisesta arpajaisverosta.

5. Arvonta
Jokaisessa päiväarvonnassa ovat mukana kaikki täysi-ikäiset ja Suomessa asuvat Palsta-keskustelufoorumin käyttäjät, jotka ovat kirjautuneet käyttäjätunnuksellaan Palsta-keskustelufoorumille (http://yhteiso.elisa.fi) edellisen päivän aikana. 1.12.2012 päiväarvonnassa ovat automaattisesti mukana kaikki ne Palsta-keskustelufoorumin käyttäjät, jotka ovat kirjautuneet käyttäjätunnuksellaan Palsta-keskustelufoorumille 1.11.2012-30.11.2012. Arvonta suoritetaan päiväarvontoina arvonnan järjestäjän toimesta sen omissa tiloissa arkipäivisin 3.12.2012-21.12.2012. Viikonloppu- ja pyhäpäivien arvonnat suoritetaan seuraavana mahdollisena arkipäivänä. 22.12.2012, 23.12.2012. ja 24.12.2012 päiväarvonnat suoritetaan 21.12.2012 ja arvonnassa ovat automaattisesti mukana kaikki ne Palsta-keskustelufoorumin käyttäjät, jotka ovat kirjautuneet käyttäjätunnuksellaan Palsta-keskustelufoorumille 1.12.2012-20.12.2012.

6. Voitosta ilmoittaminen ja voiton lunastaminen
Palkinnon voittaja ilmoittaa yhteystietonsa arvonnan järjestäjälle Palsta-keskustelufoorumilla (http://yhteiso.elisa.fi) hänelle henkilökohtaisesti luovutetun web-linkin kautta viimeistään 2.1.2013. Palkinto toimitetaan käyttäjälle postitse. Mikäli palkinnon voittaja ei ilmoita yhteystietojaan hänelle henkilökohtaisesti Palsta-keskustelufoorumilla ilmoitetun web-linkin kautta viimeistään 2.1.2013, voittajan oikeus palkintoon peruuntuu.

7. Arvonnan järjestäjän vastuu ja muutokset
Arvonnan järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin mahdollisten esteiden sattuessa. Arvonnan järjestäjä ei vastaa siitä, että tietojärjestelmien, Internet-yhteyksien tai muiden ohjelmien toimimattomuuden tai virheiden takia tieto arpajaisiin osallistumisesta ei päädy arvonnan järjestäjälle asti.

8. Tietosuoja
Arvontaan osallistuneiden yhteystietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti. Yhteystietoja ei käytetä suoramarkkinointiin, ellei antaja myönnä sähköiseen suoramarkkinointiin erikseen lupaa. Voittajan nimimerkki ilmoitetaan Palsta-keskustelufoorumilla (http://yhteiso.elisa.fi) sen jälkeen, kun voittaja on ottanut itse yhteyttä arvonnan järjestäjään, ja ilmoittanut yhteystietonsa henkilökohtaisesti Palsta-keskustelufoorumilla saamansa linkin kautta.
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +1
Ihan vekkuleita nämä teidän arvonnat ja tempaukset palstalla :)

Varmistuksen vuoksi, kai myös meillä, joilla on pysyvä kirjautuminen päällä, sisäänkirjautumiset rekisteröityvät oikein, ts joka kerta kun tulemme Palstalle?
Tätä itsekkin mietin.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Ehdottomasti! Käytännössä katsomme siis viimeisimmän käynnin päivämäärää kullakin käyttäjätunnuksella, viimeisintä kirjautuneena tehtyä sivunkatselua siis 🙂
Tämähän on hieno juttu! Ennen kaikkea upeeta, että käyttäjille löytyy tällainen foorumikin.:smileycool:
Tämähän on kiva idea! 🙂
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Kiitsa.

Ilo olla täällä. 🙂
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Jaa-a, palkinnoiksi ei siis löytynyt juhlapöydän konvehteja eikä villasukkia?
On kyllä aivan uskomattomia nämä teidän arvonnat ynnämuut kisailut. 🙂
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Mowgli kirjoitti:
On kyllä aivan uskomattomia nämä teidän arvonnat ynnämuut kisailut. :)

Kannattaa olla Saunalahden ja Elisan asiakas vai mitä? ;)

Minäkin olen Saunalahden asiakas jo kohta kaksi vuotta, aina on ollut jotain kisaa tai kilpailua. Pysyy jännitys koko ajan yllä että koska voittaa jotain hauskaa. Luotan siihen, että kun useamman vuoden on asiakkaana, niin joskus se hetki tulee, että minulla tulee olemaan uusi puhelin, karkkipussi tai vaikka konvehtirasia Elisan kilpailun tarjoamana.

Kaikkeen pitää nokkansa laittaa, koska ei voi tietää koska voittaa.
Itsekin asiakkaan ollut vuosia ja nyt vasta tajusin tänne kirjautua!

Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.

Joulukalenterit on kivoja ja varsinkin tämä!
Käyttäjätaso 3
Joulukalenterijuttu on tosi kiva ja tämä palsta, missä voi keskustella 🙂
Käyttäjätaso 3
Maanantaita tässä odotellaan kovasti, kun luukut aukeavat 🙂
Käyttäjätaso 3
Norris!!!! huhuuu, miks mun käyttäjätunnus näyttää, et olen mies, vaikka olen nainen???? Saako jossain tehtyä muutoksen?
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Hei siellä!

Kuva valitaan satunnaisesti rekisteröinnin yhteydessä. Mikäli et ole mies, on käynyt satunnaisgeneraattorilla pikkukämmi... Pahoittelut siitä.

Voit laittaa avatarin eli kuvan naiseksi omissa asetuksissasi.

Toivottavasti tämä oli vastaus kysymykseesi. Oikein mukavaa viikonloppua!
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Norris hei,

Osallistuuko tähän muuten siten, jos kirjautuu Palstalle Facebookin puolella kuten esimerkiksi ylhäällä näkyy "Kirjoitettu Facebookista" vai pitääkö viestit kirjoittaa itse Palstalla. Tai ylipäätään riittääkö että kirjautuu Facebookiin, jos Palsta on yhdistetty siihen vai pitääkö kirjautua joka päivä itse palstasivun kautta täällä. 😉
Käyttäjätaso 3
Kiitos avusta hpguru!! Nyt ollaan oikeanlaisella kuvalla matkassa 🙂
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
hpguru kirjoitti:

Norris hei,

Osallistuuko tähän muuten siten, jos kirjautuu Palstalle Facebookin puolella kuten esimerkiksi ylhäällä näkyy "Kirjoitettu Facebookista" vai pitääkö viestit kirjoittaa itse Palstalla. Tai ylipäätään riittääkö että kirjautuu Facebookiin, jos Palsta on yhdistetty siihen vai pitääkö kirjautua joka päivä itse palstasivun kautta täällä. ;)


Tapa on vapaa, myös Facebookin kuatta tehty Palsta-kirjautuminen käy. Kunhan lopputuloksena vain on kirjautuminen Palstalle - käytännössä siis kyky kirjoittaa viestiä, kiittää tai vaikka lähettää yksityisviesti 🙂
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Hei, hyvä kuulla, että sieltä löytyi sopivampi avatar-kuva.

Voisiko Elisa muuten muuttaa asetuksissa tuon Avatarit-kohdan johonkin toiseksi? Vaikkapa johonkin kuvaavampaan. Käyttäjäkuvat olisi varmaan sopivampi.

Ja Norrikselle, hyvä kuulla, että myös Facebookin kautta oleva kirjautuminen rekisteröityy 🙂
Jännityksellä odotellaan kalenteriluukkujen avautumista 🙂
Käyttäjätaso 3
Jännitys tiivistyy, niin odotellaan täälläkin luukkujen avautumista 🙂
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
En jännitä koskaan.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Ensimmäiset luukut aukeavat kai maanantaina. 🙂
Ihan hauska idea kilpailulle, pitää kait sitten yrittää käydä päivittäin täällä palstalla.
Käyttäjätaso 1
Norris kirjoitti:
Tervetuloa Palstan joulukalenterin pariin!

... Palstan joulukalenterissa avautuu uusi luukku aina arki-iltapäivisin...

Johoo, mikähän kellonaika tuo "arki-iltapäivisin" mahtaa olla... Noh, täytyy kai kijautua puolen päivän jälkeen kolmen minuutin välein ja käydä kattomassa:smileycheesy:  

Osallistu keskusteluun