Palstan vieritys ei toimi

  • 29 maaliskuu 2017
  • 15 kommenttia
  • 1236 katselukerrat

Käyttäjätaso 3
Pari päivää sitten lakkasi toimimasta hiiren rullalla vierittely. Aivan ekan sekunnin aikana kun osioon tai aiheeseen menee, toimii vieritys mutta sitten ei enää. Aika hankalaa aina sivupalkista vieritellä..
Ei toimi myöskään tätä kirjoitettaessa/tällä sivulla

Millään muulla sivustolla ei esiinny, ei edes OmaElisassa..

(Pöytäkone, Win10, Opera v44.0)

15 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Voisi kokeilla evästeiden poistoa, selaimen sammutusta, koneen sammutusta...

Kuulostaa häröltä, joka ilmaantuu tuntemattomasta syystä ja poistuu ihan yhtä tuntemattomasta syystä... ellei sitten palsta-opera-yhteensopivuudessa ole onnistuttu mokaamaan jotain.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4

ellei sitten palsta-opera-yhteensopivuudessa ole onnistuttu mokaamaan jotain.


Paljon mahdollista, koska Chromella ei ole ongelmia.
Käyttäjätaso 3
Vieritys loppui siihen kun tuo häiritsevä yläpalkki tippuu ruutuun...

"Clear browsing data" ainakin tähän hätään näyttäisi auttaneen
(Opera englanniksi vaikka muu Win on suomeksi, omavalinta)
Käyttäjätaso 3
Perutaan toimivuus (ellei ole tarkoitus 5min välein käydä selainmuistit tyhjäämässä..)
Eli hetken toimii, 3-5min niin ei toimi enää vieritys. Siis lopettaa kesken aiheitten lukemisen.

Taas pitää tyhjentää selaimen välimuistit, käynnistää selain uudelleen ja kirjautua sisään.
Hankalaa.
Käyttäjätaso 3
2min likaa viestin editoimiseen??

Niin, siis: Vieritys ei toimi viesteissä, ei aiheissa eikä pääsivulla...
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki
Testailin tätä omalla koneellani (macOS 10.12.4 Opera 44.0), mutta en onnistunut toistamaan ongelmaa. Oletko huomannut, onko sillä merkitystä oletko kirjautuneena Palstalle? Voisin tämän pistää näillä tiedoilla vielä myös meidän Palstan tekniselle ylläpidolle tsekattavaksi.
Käyttäjätaso 3
Ei väliä olenko kirjautuneena vai en, vieritys hiiren rullalla lopettaa muutaman minuutin kuluttua sivulle tulemisen jälkeen (on merkattu "muista tunnukseni" kirjautumisruudussa).

Joskus vieritys toimii sattumanvaraisesti aina aiheryhmiin mennessä, mutta viimeistään banner-palkin tulo lopettaa vierityksen..

Käytössä Win10 (tänään päivitin ver 1703, eli CU) ja Opera 44.0.2510.857 (PGO), muttei muutosta...
Käyttäjätaso 3
Ja nyt puuttuu "Merkitse kaikki luetuiksi" aihepiirilistan lopusta..
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki
Kiitos! Pistän tämän näillä tiedoilla Palstan tekniselle ylläpidolle eteenpäin. Katsotaan, saavathe he toistettua ongelman. Pyysin samalla kommenttia muutenkin Operan tuesta.
Käyttäjätaso 3
Nyt ainakin kirjauduin sisään 02:03(siis avasin kirjanmerkkilistasta Elisa Palsta), automaagisesti kirjautuneena. Klo 02:07 ollessani lukemassa aihepiiriä Mobiililaajakaistat loppui veritys..
Oletko kokeillut toista rottaa? Paristot lopussa? Hiiren ajurit sykkyrässä? Poista hiiri laitehallinnasta ja buuttaa kone. Windows palauttaa ajurit.

Logitechin BT-rotta ja ei minkäänlaisia ongelmia. Akun tyhjentyminen aiheuttaa kuvailemiasi ongelmia. Toimii hetken ja kun käytössä jännite putoaa akussa, niin liikkeet ei mene enää perille.
Käyttäjätaso 3
En ole toista rottaa kokeillut, kun se kaikkialla muualla toimii. On langallinen.
Ja vieritys toimii kun avaan jossain keskutelussa olevasta linkistä uuteen keskuteluun uuteen välilehteen (siis palstan sisällä)
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki
Palstan tekninen ylläpitoporukka yritti toistaa tätä ongelmaa samalla käyttis ja selain -yhdistelmällä, mutta ei siinä ikävä kyllä onnistunut. Opera selaimena on täysin tuettu Palstalla, joten siitä ei suoraan pitäisi ainakaan tässä kiikastaa.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Opera 12.16 hyppimisen saa esille, kun kytkee Javascriptin pois päältä ja menee esimerkiksi viimeimmät viestit listaan, siirtyy sivun loppuun End tai PgDn näppäimillä tai rullauspalkista ja tämän jälkeen liikuttaa hiirtä sivun yläpuolella.

Joskus hyppäys tapahtuu, kun hiiri liikkuu sivun keskellä. Jos tämä ei vielä riitä sivun hyppäykseen, sivu hyppää viimeistään, kun hiiren kohdistimen siirtää sivun alareunaan.

Itseasiassa se voi hypätä useammankin kerran. Kun menen hiirellä 1 2 3 4 ... 21 Seuraava-rivin alapuolelle, sivu hyppää vähän. Kun jatkan hiiren siirtämistä alaspäin ulos ikkunasta, sivu hyppää toisen kerran niin paljon, että viimeinen tai kaksi viimeistä viestiotsikkoa jäävät piiloon.
Käyttäjätaso 3
Eipä ole parantunut...

Ja nyt ei pysy "kiinni" pääsivulla ne osiot jotka olen "väkäsellä" pienentänyt..

Osallistu keskusteluun