Kysymys

pelkkä puhelin

  • 11 joulukuu 2012
  • 6 kommenttia
  • 3730 katselukerrat

saako tilattua pelkän puhelimen? en tarvitse liittymää kun se minulla on jo tarpeeksi hyvä.

6 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Saa tilattua joitakin suosituimpia malleja ilman liittymää. Puhelimissa ei ole SIM-lukkoa ostotavasta riippumatta.

Katso lisää: http://saunalahti.fi/puhelimet/

Joitakin malleja voi ostaa myös Shopiteista ilman tarvetta asiakkuuteen liittymän kanssa.

Menetät paljon, jos et kokeile Elisan kattavaa verkkoa :)

Suositeltavin tapa ostaa luuri, joka ei ole saatavilla ilman liittymää on tilata se vaikkapa Norppa+-liittymän kanssa, jonka kuukausimaksu tekee vain kahden vuoden ajaksi 0.66 senttiä kuukautta kohti. Kytkyn jälkeen liittymä on toki muistettava peruuttaa jos ei sitä sitten tarvitse. Tämä onnistuu olemalla yhteydessä asiakaspalveluun, jossa ystävälliset ihmiset auttavat kyllä juuri sopivasti ennen kuin sopimuksesi tulisi päättymään joskus sitten.

Liittymällä ei sitten ole pakko soittaa, mutta sillä voi sen ajan vaikkapa vastaanottaa puheluita ja viestejä. Käypä peli siis vaikkapa siis vaikkapa SIM-kortilla toimivalle katkaisijalle. Laitat sähtköt päälle/pois lamppuun vaikkapa iltaisin SMS:ää lähettämällä tms. Näin saat liittymän hyötykäyttöön. Esim. valoisa huone ei todellakaan innosta vaikkapa varkaita.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
salksu89 kirjoitti:

saako tilattua pelkän puhelimen? en tarvitse liittymää kun se minulla on jo tarpeeksi hyvä.


Onhan noita kauppoja muitakin kuin operaattoreiden.

*poistettu mainoslinkki*

// Poistettu mainoslinkki viestistä
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
salksu89 kirjoitti:

saako tilattua pelkän puhelimen? en tarvitse liittymää kun se minulla on jo tarpeeksi hyvä.


Kannattaa piipahtaa Elisa Shopitissa, jossa voit tehdä halutessasi korottoman luottokauppasopimuksen pelkästä puhelimesta. Tällöin siis voit maksaa puhelinta kuukausittain laskulla haluamallasi maksuajalla (12kk/24kk/36kk) 🙂
Käyttäjätaso 4
Tein itse luottokauppasopimuksen Elisalla iPhone 5:sta. Tyytyväinen olen ollut.

Sitä en vain ymmärrä, miten luottokaupan kokonaishinta voi olla alhaisempi kuin käteishinta? Ennen ainakin sai halvemmalla, jos maksoi heti ja käteisellä.
Käyttäjätaso 3
raastupa: Kun ajatellaan tarkemmin, niin noin päin se on paljon järkevämpi. Mikäli maksaa käteisellä, niin silloin pyydetään sen hetken listahinta. Kun maksaa osissa, vaikkapa vuodenkin verran niin puhelimen hinta on tällöin tippunut jo paljon.

Kuitenkaan tuo koroton luottokauppa sopimuskaan ei ole ihan yksiselitteinen asia, koska kun puhelimen on saanut maksettua vaikkapa 36kk maksuajalla, niin puhelimen hinta on tippunut jo todella radikaalisti. Eli voittajina tässä ovat oikeastaan ne jotka ostavat näitä älypuhelimia käytettyinä 12kk-36kk välillä.
Käyttäjätaso 4
No joo, otin huomioon myöskin inflaation vaikutuksen tulevan kolmen vuoden aikana. Rahat olisi vaikka heti tilillä, jos haluaisin maksaa loput 35 erää kerralla veke.

Perinteisesti kaupankäyntiin on kuuluneet käteisalennukset. En tiedä, ovatko nämä jotenkin vähenemässä, mutta tietysti hyödykkeen saatavuus asettaa tähän rajansa. IPhone lienee edelleen jonkinlainen niukkuushyödyke, ja kauppa kulkee varmaan listahinnoillakin. Siksi iPhonea myydään ulos pelkästään luottokaupalla tai listahinnalla.

Niistä voi sitten itse kukin valita mieluisimman.

Osallistu keskusteluun