Vastattu

Pilvilinna Plus palvelun sähköpostiosoitteen vaihtaminen

  • 15 tammikuu 2020
  • 2 kommenttia
  • 632 katselukerrat

Työpaikan vaihtuessa vaihtui myös sähköpostiosoite. Olen ihan luupissa, kun Elisa tunnukset ei käy Pilvilinnaan ja siellä olevaa vanhaa ja väärää sähköpostiosoitetta ei pysty vaihtamaan, vain salasanan. Onko ainoa vaihtoehto soittaa asiakaspalveluun?

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Patomiäs 16 tammikuu 2020, 10:11

Moro @Caral ja tervetuloa OmaYhteisöön! 🙂 Kuten hpguru tuossa mainitsikin, niin onnistuu tuo asiakaspalvelun kautta 🙂 Vaihtoehtona toki on täällä ollessa laittaa meille @OmaYhteisö-tiimi’lle viestiä ja hoidellaan tuo toki myös sitäkin kautta :) 

Katso alkuperäinen viesti

2 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5

Hei. Hyvää iltaa.

Valitettavasti Pilvilinnan sähköpostia ei voi vaihtaa, jos se ei ole sovellusten ja sivustojen asetuksista mahdollista. Elisa auttaa varmasti mielellään kyseisen asian kanssa joka päivä.

Asiakaspalveluun ei tarvitse soittaa, vaan voi chattaillakin:

https://elisa.fi/asiakaspalvelu/yhteystiedot

Kun olet yhteydessä asiakaspalveluun, niin älä hyväksy siirtoa OMAGURUun, joka maksaa €2,20 min + mpm. Kyseiset puhelut voivat olla paitsi hyödyttömiä, niin myös todella kalliita laskulla.

Varmista aina mihin sinut siirretään langalla, ettet päädy kalliiseen Omaguruun.

Nyt soi Rowwen Hèze - Bestel Mar (Ricardo Moreno Remix).

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3

Moro @Caral ja tervetuloa OmaYhteisöön! :) Kuten hpguru tuossa mainitsikin, niin onnistuu tuo asiakaspalvelun kautta :) Vaihtoehtona toki on täällä ollessa laittaa meille @OmaYhteisö-tiimi’lle viestiä ja hoidellaan tuo toki myös sitäkin kautta :) 

Osallistu keskusteluun