Vastattu

pilvilinnan tiedostojen jako lopettaminen ei onnistu

  • 12 syyskuu 2019
  • 6 kommenttia
  • 600 katselukerrat

Miten saan tiedoston häviämään myös "jaettu" kansiosta?
Olen jakanut pilvilinnassa kansion. Nyt halusin lopettaa kansion jakamisen. Jakamisen lopettaminen ei kuitenkaan onnistu. Saan ilmoituksen: "jakamisessa tapahtui virhe". Jaetut kansiot ovat tyhjiä ja kansiot on poistettu, mutta näkyvät vielä jaetuissa tiedostoissa. Jakamisen lopettaminen epäonnistuminen liittyy yhteen tiettyyn sähköpostiosoitteeseen.
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Rantomeister 26 syyskuu 2019, 15:30

@fisukala onko tähän mitään uutta? 🙂
Katso alkuperäinen viesti

6 kommenttia

Käyttäjätaso 4
Hei @fisukala ja tervetuloa OmaYhteisöön! 😊

Pilvilinnassa pitäisi kyllä pystyä lopettamaan kansion jakamisen 😮 jos klikkaat tällaista "Jaettu" namiskaa (kuva alla) ja hiiren oikealla painikkeella klikkaat sitä jaettua kansiota tai tiedostoa minkä jaon haluat lopettaa ja valitset "Lopeta jako" niin onnistuisiko näin? 🙂 Vai saatko tuon virheilmoituksen juuri tästä asetuspolusta?

Jaettujen kansioiden poisto onnistuu yleensä ongelmitta, kuten yllä on kuvattu. Tietylle (yhdelle)sähköpostiosoitteelle jaettujen kansioiden "Lopeta jako" ei onnistu, vaan saan virheilmoituksen: " X Virhe! Jakamisessa tapahtui virhe". Ilmoitus tulee siis silloin, kun haluan lopettaa jakamisen. Pitääkö olla huolissaan - uskallanko jakaa tai tallentaa pilvilinnaan enää mitään?

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +3
Jaettujen kansioiden poisto onnistuu yleensä ongelmitta, kuten yllä on kuvattu. Tietylle (yhdelle)sähköpostiosoitteelle jaettujen kansioiden "Lopeta jako" ei onnistu, vaan saan virheilmoituksen: " X Virhe! Jakamisessa tapahtui virhe". Ilmoitus tulee siis silloin, kun haluan lopettaa jakamisen. Pitääkö olla huolissaan - uskallanko jakaa tai tallentaa pilvilinnaan enää mitään?Hmm.. Toistuuko tätä useammalla laitteella, vai jollain tietyllä laitteella? 😮
En ole vielä kokeillut muilla laitteilla. Eri selaimilla sama tulos.
Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +1
En ole vielä kokeillut muilla laitteilla. Eri selaimilla sama tulos.

Kun ehdit niin kokeilethan vielä toisella laitteellakin 🙂
Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +1
@fisukala onko tähän mitään uutta? 🙂

Osallistu keskusteluun