Vastattu

PlayStation Vita 3G/WiFi kallis hinta

  • 9 syyskuu 2013
  • 15 kommenttia
  • 3330 katselukerrat

Käyttäjätaso 5
  • Hyvä tyyppi
  • 217 kommenttia
onko tuolle vita paketille tulossa hintakorjausta, koska nykyään sen suositushinta on 199€ ja tuolla samalla hinnalla sen saa jo monesta suomalaisesta kivijalkakaupastakin puhumattakaan suomalaisista verkkokaupoista.

http://www.gamereactor.fi/uutiset/160554/PS+Vitan+hinta+tippuu,+my%F6s+muistikortit+halvemmalla/ tämäkin uutinen on jo elokuulta jolloin sony tuosta hinnasta uutisoi, tuo teillä oleva hintapyyntö 299€ on kyllä aika iso vaikka siinä onkin tuo data prepaid niin ei senkään arvo nyt sentään 100€ ole.
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Scarpia 10 syyskuu 2013, 08:38

No tämähän oli nopeaa:

Sony PS Vita 3G
6,30 € / kk
36 kk sopimus, kokonaishinta 226,80 €
Katso alkuperäinen viesti

15 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +2
Laitoin tästä kyselyä eteenpäin, vastaillaan tänne kunhan saadaan vastattavaa!
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +2
No tämähän oli nopeaa:

Sony PS Vita 3G
6,30 € / kk
36 kk sopimus, kokonaishinta 226,80 €
Käyttäjätaso 5
No oli kyllä nopeaa toimintaa, mites jos ton ottaa tolla 36kk sopparilla niin onko pakko kituuttaa toi 3v vai voiko maksaa kerralla vaikka vähän isompaa erää.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Hei - kiitos viestistäsi.

Voit maksaa laitetta myös nopeammin, mutta tällöin ylimääräiset rahat kirjautuvat asiakastilillesi ylisuoritukseksi, josta tulevia laskuja hyvitetään. Kätevämpää on tilata laitteesta loppulasku, jos joskus sattuu rahaa olemaan "ylimääräisenä".

Vastaan mielelläni kysymyksiin.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki
atomi kirjoitti:
No oli kyllä nopeaa toimintaa, mites jos ton ottaa tolla 36kk sopparilla niin onko pakko kituuttaa toi 3v vai voiko maksaa kerralla vaikka vähän isompaa erää.
Mikset ota heti suoraan esim. 12 kk sopparilla, niin ei tarvitse kituuttaa ainakaan 3 vuotta?
Käyttäjätaso 5
tokihan tuo olisi helpointa ottaa 12kk tai 24kk sopparilla, mutta parempi olisi jos nämäkin kaupat olisi mahdollista sitoa oma saunalahden tunnuksien kanssa yhteen, eli olisi mahdollista vaikka maksaa noita eriä vaikka oma saunalahdesta vaikka kaksi tai kolme erää kerralla ja sitten se lähentäisi viimeisen erän maksuaikaa tuon 2-3kk verran.

tietenkin siinä tulisi se etu että näkisi silloin kätevästi milloin se viimeinen erä oikein koittikaan.

tuntuu vaan pöljältä että ensin kiljutaan kovaan ääneen siitä että asiakkaiden pitäisi ottaa käyttöön sähköinen laskutus ja siitä kieltätyville lätkäistään sakkoa 1,99€kk, sitten taas toisaalta osamaksu kaupassa ei saa sähköistä laskutusta vaikka haluaisikin.

olisiko tuota mahdollista toteuttaa jos ei niin mikä estää kun kerrankin asiakas oikein pyytämällä pyytäisi saada sähköistä laskutusta käyttöön, eikä tuon toteuttaminen varmastikkaan vaatisi sitä että kaikkien osamaksuasiakkaiden pitäisi saada oma saunalahti tunnukset tai sähköinen laskutus, luulisi että vanhat asiakkaat voisivat halutessaan käyttää yhä paperilaskutusta ja mitään pakollista oma saunalahi liitosta tuskin vaatisi.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +2
Kyllähän Luottokauppasopimuksenkin laskun saa ihan samalla tavalla halutessaan sähköiseksi, kuin kaikki muutkin laskut. E-lasku, sähköposti-ilmoitus tai tekstiviesti on valittavissa noidenkin osalta.

Kaikki Luottokauppasopimukset saa halutessaan 12, 24 tai 36kk maksuajalla, tilauksen yhteydessä sen voi valita.

Selvyyden vuoksi PS Vita 3G eri ajoille seuraavasti:
36kk 6,30 €/kk
24kk 9,45 €/kk
12kk 18,90 €/kk
Käyttäjätaso 5
kumma kyllä tossa pöydällä lojuu galaxy s3 jonka laskut tulevat yhä itsepintaisesti paperisena, voiko sitä muuttaa tässä vaiheessa vai olenko naitettuna paperilaskuun ton mun puhelimeni osalta.

pitääkö muutsta varten käydä elisa shopitissa vai riittääkö pelkkä asiakaspalveluun soittaminen.

miksi muuten mulle ei annettu mahdollisuutta ottaa tolle luurille alunperin sähköistä laskua, onko käytäntöihin tullut muutoksia vuoden taksisesta tilanteesta vai oliko jyväskylän foorumin elisa shopitissa vain väärää tietoa.

mutta vielä tuon ps vitan kk hintaan palatakseni tarkoitus olisi siis ottaa tuo 36kk soppari mutta jos onkin vaikka tullut tilille ylimääräistä niin voinko ruksia vaikka 3kk maksut kerralla pois ja silloin tuo loppulasku siirtyisi tuon 3kk aikaisemmaksi, onko mahdollista vai ei?
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +2
Tottakai saat laskusi sähköisenä. E-laskuksi pankin kautta, sähköpostiin tai tekstiviestille OmaSaunalahdesta. Todennäköisesti sinulla on erillisellä asiakasnumerolla se Luottokauppasopimus, jos se omalla laskullaankin tulee. Se tarkoittaa sitä että sille on omat OmaSaunalahti-tunnuksetkin sitten.

Asiakaspalvelun kautta laskun toimitustavan muutoksesta peritään sitten se hinnastomme mukainen palvelumaksu 10€, eli kannattaa käydä itse muuttamassa!

Vitan maksujen (ja kaikkien muidenkin luottokauppasopimusten osalta) tilanne on se että toki voit maksaa suurempia eriä kerrallaan, mutta sopimuskauden pituutta näin toimiminen ei muuta.
Ihan samalla tavalla kuin muunkin SL-laskutuksen kanssa liikaa maksettu suoritus menee laskutukseesi ylisuoritukseksi, ja kuittaa automaattisesti seuraavia muodostuvia laskuja pois.
Käyttäjätaso 5
ok pitänee mennä siis elisa shopittiin ärisemään tosta galaxystä mutta mites toi laskujen hallinta oma saunalahdessa, onko siellä nähtävissä tulevatkin erät että onnistuisi kätevästi vaikka maksamaan 50€ kerralla vai onko se samanlainen kuin nykyinen laskunäkymä oma elisassa jossa näkyy vain seuraava lasku.

toki mulla ei elisan kautta ole luottokauppa sopimusta vaan elisa viihde joten siihen nyt ei tuolla tavoin voisikaan kertyä noita maksueriä.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +2
Ei näy tulevia laskuja OmaSaunalahdessakaan, laskut ilmestyvät sinne vasta sitten kun ne on muodostettu eli laskutettu.

Eräthän pysyvät samankokoisina, joten voit vilkaista viimeisimmältä laskulta että kuinka suuri eräsi on, ja maksaa vaikka kertomalla sen haluamallasi kuukausimäärällä.
Käyttäjätaso 5
olis vaan helpompi pysyä kärryillä kun vois vaikka ruksia oma saunalahdesta vaikka 3 erää kerralla ja ne näkyisivät suoritettuina.

meneekö elisa shopitin kautta 10 siirtomaksu jos siirrän ton galaxy s3 toiselle asiakkuudelle siellä koska en muista saaneeni tuolle galaxyn asiakkuudelle mitään oma saunalahti tunnuksia.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +2
Asiakasnumeroiden yhdistäminen tosiaan on maksullista sekin, eli se kymppi menee kyllä.

Puuttuvat OmaSaunalahti -tunnuksethan saat verkkopankkitunnistautumisella täältä: https://oma.saunalahti.fi/settings/ChoosePasswordMethod
Käyttäjätaso 5
eipä ollut tuo 220 hinta päivittynyt vielä tuonne jyväskylän elisa shopittiin, sovittiin kuitenkin myyjän kanssa et hinta on kuitenkin tuo halvempi sanoo järjestelmä mitä hyvänsä.

nyt vaan kauhulla odottamaan et minkälainen on toi kuukausimaksu onko se 6,30€ kk vaiko 8,30€ kk, mahtaako tuo päivittyä oikeaksi sekä laskutukseen ja oma saunalahteen, toivottavasti ei ainakaan tarttee soitella tästä asiasta asiakaspalveluun.
Hei!

Onko PS Vitan hintaan tulossa uutta "korjausta" lähiaikoina? Suurimmista tavarataloista saa konsolin jo n.150-160 euroa (wifi malli) sisältäen pelin. Olisi vain helpompi ollut ottaa Vita teiltä 😃

Osallistu keskusteluun