Kysymys

Prepaid lataus verkkopankista

  • 11 lokakuu 2011
  • 4 kommenttia
  • 6818 katselukerrat

Prismat,abc-asemat kauppaavat saunalahden liittymiä ja latausseteleitä. ovat siis ilmeisesti yhteistyökumppaneita. mutta jos haluaisi ladata netistä saldoa niin eipä onnistukaan. S-pankin kautta ei siis ole mahdollista tehdä maksua. jokainen nettikauppa näkyy kelpuuttaneen myös S-pankin,saunalahti jostain syystä ei.eihän tällainen ole mistään kotoisin.iso miinus saunalahdelle.

4 kommenttia

Käyttäjätaso 2
Hei borkum!

Tällä hetkellä Saunalahden Prepaid -liittymän latauksen voi tehdä seuraavien verkkopankkien kautta: Sampo, Nordea, Aktia ja Osuuspankki. Valitettavasti S-pankin kautta latausta ei voi netissä tehdä. Olen välittänyt palautteesi eteenpäin ja toivottavasti saamme myös S-pankin "valikoimiimme".

Prepaid -liittymän lataus onnistuu myös Otto -automaateilla.
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki
Tuota samaa virttä on aspasta saanut vastaukseksi ainakin kolme vuotta, taitaa olla jokin vakiovastaus napin painalliksella... 😠 :(
Luvatut asian eteenpäin vieminen tarkoittanee sitä että se pudotetaan suoraan Ö-mappiin

Ostakaa Soneran prepaid, sillä on edistyksellisemmin toimittu ja netissä voi maksaa saldoa S-Pankkiin ja myös Tapiola-pankki on mukana.
Käyttömaksut hieman kalliimpia mutta tarjoavat useamman kerran vuodessa 50% latausedun jo 10 latauksellekkin ja Prepaid-liittymillä harvoin puhutaan tai käytetään tuhansien eurojen edestä.
Käyttäjätaso 2
Palautteet viedään kyllä eteenpäin. Valitettavasti me emme asiakaspalvelussa näistä asioista päätöksiä tee, vaan ainoa mahdollisuus on laittaa asiakkaiden toivomukset eteenpäin oikealle taholle.
Mihin jäänyt s-pankin lataus mahd, ei onnistu ainakaan mun s-pankin e-visalla edes otto automaatista?????

Osallistu keskusteluun