Kysymys

Prepaidin puheaikojen käyttö?

  • 24 kesäkuu 2009
  • 4 kommenttia
  • 763 katselukerrat

Elikkä.
Mulle on vähän vielä jäänyt epäselväksi että mitä tuo "puhelusaldo (Elisa-mobiiliverkossa) on ?e".
Missä kohtaa siis sitä voi käyttää kun itselläni on nähtävästi sitä 30e mutta se ei kyllä sieltä tunnu lähtevän vaikka muu puheaika olisi aivan lopussa. Eli siis käytännössä koen että en pysty sitä käyttämään. Osaisiko joku siis selittää mihin liittymiin se käy, käykö puhumiseen vai viesteihin, millä ajalla jnejne. 🙂

4 kommenttia

Elisan verkon liittymiin soitettuihin puheluihin eli Saunalahti, Elisa ja Kolumbus. Kuluu automaattisesti mikäli kyseisiä puheluita soittelee. Ja ainoastaan puheluihin, ei viesteihin.
Mut mites sitten taas kun mulla on tuo puhepaketti eli siis 7e kuukaudessa ja sit ilmaiset puhelut näihin elisan, kolumbuksen jnejnejne liittymiin. Kannattaako siis ensi kerralla kun tää puhepaketti loppuu niin jättää tilaamatta että saa kulutettua tuota kertynyttä rahaa tuosta toisesta "puheajasta" 😃 ?
Tää homma on menny saunalahdella aivan paskaksi! Toi on sakein tyyli saldon kans mitä ikinä olis voinut edes kuvitella! Olis kans voinu miettiä muutaman kerran ennenku tollasen paskan homman laittaa käytäntöön! IDIOOTTEJA KAIKKI!
No mitä vitun väliä sillä sulle on jos tosta kampanjasta ei oo sulle hyötyä?? Et sä oo siitä mitään YLIMÄÄRÄISTÄ joutunut maksamaan, se on vaan extraa, ylimääräistä. Oisit tyytyväinen että edes jotain saat.

Ihme apinoita.

Osallistu keskusteluun